Beachevent

Brandingraften Noord Holland

Tijd voor plezier en ontspanning….

De Jongens uit Schoorl (DJUS) is sinds 1996 dé specialist voor sportieve en ontspannende activiteiten in Schoorl, Camperduin en Bergen, waarbij veiligheid, kwaliteit en plezier centraal staat! Leuk met een groep vrienden, familie, collega’s of relaties weg uit de dagelijkse sleur. Informeel, gezellig en inspirerend!

De Jongens uit Schoorl zien de duinen als speeltuin en het strand als pretpark, met de lagune en branding als grootste attracties. In het lagunepaviljoen Hookipa Beach kun je lekker chillen. Ook heb je de mogelijkheid je eigen (surf)spullen op te slaan of je om te kleden en te douchen in de ruime kleedkamers.

Wil jij een actief uitje op het strand? Dan moet je hier zijn! Strand, zee, branding, sport, creativiteit, plezier, winnen, verliezen…. jullie kunnen het allemaal meemaken bij een van de Beachevents. Lekker op je blote voeten deelnemen aan verschillende strandactiviteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje ‘strijd’ en vooral veel lol kenmerken deze activiteiten.

Het arrangement duurt tussen de 2 en 3 uur. De tijden passen we naar wens aan.

Graag stellen we een programma op maat samen. Neem contact op via (072) 509 27 73 of mail info@djus.nl

Het Beachevent biedt een programma met twee of drie onderdelen. Het leuke is dat jij mag kiezen welke onderdelen we gaan doen. Elk onderdeel duurt 45-60 minuten. Het is een competitief uitje waarbij je in teams alle onderdelen doet. Hieronder vind je leuke ideeën voor een bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familieuitjes of personeelsuitjes.

 

Archery tag

Heb je altijd al een keer Robin Hood willen spelen? Hou jij van een snel en tactisch spel? Dan is Archery Tag echt iets voor jou. Ga voor spanning en adrenaline in dit behendige schietspel waarbij je met pijl en boog je tegenstander en targets moet raken. Ja, je leest het goed, je schiet op elkaar. Maar wees niet bang, er vallen geen gewonden. Je bent beschermd met een masker en de punten van de pijlen zijn voorzien van een zachte foamkop. Je kunt daarom gerust je familie, vrienden en/of collega’s uitdagen. Mits je 14 jaar of ouder bent.

 

Brandingraften

Stap met 8 personen in een raftboot en trotseer de golven! Voordat je de strijd met de branding aangaat trek je eerst je wetsuit aan. Gewapend met een peddel en de raft ren je de woeste branding in. Om door de branding te komen moet je als team samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Teamwork een must. Alleen dan lukt het om door de golven te komen en terug te surfen.

 

Vliegeren/Powerkiten

Nee, we gaan niet met een klein driehoekje van stof en wat stokjes aan de slag. We pakken het grootst aan! We pakken de matrassen, kites en de stuntvliegers en die laten jullie eens even lekker in de wind vliege(r)en. En hou er maar rekening mee dat je je beste beentje (en armen) moet voorzetten, want bij het powerkiten, vliegeren kan je het niet echt meer noemen, ervaar je de kracht en souplesse van de diverse vliegers. Door de verschillende maten van 1,3 tot 7,5 meter is er voor iedereen wel een juiste maat.

 

Golfsurfen

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook een van de meest verslavende boardsporten. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot aan het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt.

 

Suppen

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

 

Beach- en discgolf

Beach- en discgolf is de frisbeevariant van golf. De spelers moeten in zo min mogelijk worpen met een frisbee een bepaald traject afleggen. Beach- en discgolf is voor iedereen toegankelijk en is een uitdagende bezigheid. Uiteraard kunnen we dit op de beach spelen maar zeker ook in de duinen, dan noemen we het duingolf.

Een programma voor zo’n 2 à 3 uur zou er zo kunnen uitzien. Maar, je weet… bij ons is veel mogelijk, dus bespreek je wensen en we maken een tof programma. Hierbij een voorbeeld ter inspiratie en de leuk:

 

12.30 uur Ontvangst op locatie met koffie, thee en lekkernij

12.45 uur Briefing programma

13.00 uur Beachevent

15.00 uur Einde programma gevolgd door de prijsuitreiking

15.15 uur Tijd voor de borrel en eventueel een hapje!

17.00 uur Afsluiting met een heerlijk diner of BBQ

 

 

Graag stellen we een programma op maat samen. Neem contact op via (072) 509 27 73 of mail info@djus.nl

 

Kosten: € 37,50 p.p. incl. BTW

excl. catering

Locaties

Laguna beach, Camperduin
STRUIN strandpaviljoen, Camperduin
Club Zand, Castricum

Andere locaties zijn in overleg mogelijk.

 

Richtprijzen catering

Ontvangst met een kop koffie/thee met muffin € 6,00 per persoon

Afsluiten met één uur borrelen en een hapje € 14,50 per persoon

Lunchbuffet incl. drankjes € 22,00 per persoon

Beachburgerbar € 22,50 per persoon

Diner € 38,00 per persoon

BBQ € 34,50 per persoon

Drankuitkoop € 9,50 per persoon

Drank op nacalculatie ook mogelijk

Profielfoto Daan

Instructeur: Daan

Natuurlijk word ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw. Ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn CIOS ben ik verder gaan studeren en nu weet ik alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Andere bedrijfsuitjes

FATMAX TOURS

FATMAX TOURS

Lees meer
Fatmax uitje nederland
Het Jutters Mysterie

Het Jutters Mysterie

Lees meer
Juttersmyterie
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Lees meer

Boek nu

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat