Break in room

break in room uitje

De omgekeerde escaperoom op het strand

 

220 jaar geleden vond de slag bij Camperduin plaats. 5 KM voor de kust was er een zeeslag tussen de Engelsen en Nederlanders. Na een ruim 3 uur durende zeeslag zijn meerdere Nederlandse schepen verwoest. Zo ook jullie schip! Gelukkig hebben jullie zwemmend de kust van Camperduin kunnen bereiken. Uitgehongerd en met veel dorst liggen jullie uitgeput op het strand van Camperduin. Jullie willen maar 1 ding en dat is zo snel mogelijk iets te drinken en te eten.

Dat Kan! Er staat namelijk een oude verlaten hut op het strand. De luiken zijn  dicht, maar door een kier kun je alvast naar binnen gluren. Op de bar zie je drankjes en hapjes staan en in de hoek liggen zitzakken. Alles wat je nodig hebt om bij te komen van de verwoestende zeeslag. Er is echter een klein probleempje… de deur zit op slot!

Break-In Room / Escaperoom?

Escaperoomspecialisten zijn gewend om ergens uit te breken. Bij ons kun je het vervolg hierop beleven: de Break-In Room. De Break-In Room is eigenlijk een omgekeerde escaperoom. Het is nu niet de bedoeling om uit te breken, maar om in te breken!

Een voorbijlopende jutter deelt jullie in verschillende  teams in. Dan start de tijd en is het overlevingsspel begonnen. De klok loopt af van 120 naar 0 minuten. Het strand van Camperduin zit vol eigenaardigheden. Er zijn vreemde voorwerpen aangespoeld. Gooi niks weg, want deze ‘troep’ kan jouw leven redden. Lukt het jouw groep om binnen die tijd alle aanwijzingen te vinden? Als je de omgeving hebt uitgekamd, kun je dan de puzzels oplossen? Lukt het je om de strandhut als eerst binnen te komen, dan kun je al chillend met een drankje in je hand kijken hoe de andere teams nog aan het worstellen zijn.

Globaal programma

-Eerst ontvangst op locatie met koffie, thee en lekkernij bij paviljoen Struin.
-Na ontvangst en verdeling teams gaan we opzoek naar de strandhut.
-Bij de strandhut aangekomen gaat de klok lopen. Jullie hebben 2 uur om binnen te komen.
– Eenmaal binnen kan de borrel beginnen.

Borrel

Als het is gelukt om binnen te komen, is er alle tijd om te genieten van een drankje. Jullie zijn vast hongerig geworden van deze strijd! Het is daarom ook mogelijk om het geheel af te sluiten met een uitgebreide borrel en barbecue.

 

Het programma duurt tussen de 2 en 3 uur. Dit hangt af van de snelheid van de teams

 

De strandhut staat op een geheime plek op het strand van Camperduin. Wij nemen de teams mee naar deze plek.

Verzorging catering
Strand; STRUIN strandpaviljoen Camperduin, Camperduin aan zee

Richtprijzen catering
Ontvangst met een kopje koffie/thee met gebak € 6,80 per persoon
Lunchbuffet incl. drankjes € 18,60 per persoon
Diner € 30,00 per persoon
BBQ € 26,80 per persoon
5 drankjes € 15,00 per persoon
Drank op nacalculatie ook mogelijk

bedrijfsuitje schoorl

Instructeur: Krijn

Ook Krijn is vanaf het begin bij De Jongens uit Schoorl betrokken. Net als Richard heeft Krijn de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) doorlopen. Deze positieveling pur sang denkt in oplossingen en nooit in problemen. Krijn weet mensen te raken en te motiveren. Organiseren zit hem in het bloed. Hij is de strandvonder die jullie tegenkomen bij dit uitje. Loop hem niet zomaar voorbij. Hij weet meer dan je denkt!

Andere bedrijfsuitjes

Expeditie Robinson uitje

Expeditie Robinson uitje

Lees meer
expeditie robinson uitje
FATMAX TOURS

FATMAX TOURS

Lees meer
Fatmax uitje nederland
Beachevents

Beachevents

Lees meer
Brandingraften Noord Holland

Boek nu

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon