Meivakantie

Verblijf deze meivakantie bij ons aan het strand! We hebben dit jaar pop-up family & friends huizen in Camperduin en Petten. Ontspannen is bij ons niet hetzelfde als relaxen in een van onze hangmatten of liggen op het strand. Voor ons is ontspannen ‘buiten bezig zijn’. Daarom organiseren we in de meivakantie actieve familie trips. Wedden dat jij nog zand tussen je billen hebt als je weer thuis komt!

Bij ons hoef je dus niet stil te zitten in de vakantie. Eigenlijk mag je niet stil zitten en tijdens deze trip zit je dan ook zeker niet stil! Nou ja af en toe mag je ontspannen.

€ 160,- p.p. incl;

  • 2 nachten in familiekamer

  • 2 x take away ontbijt

  • Alle activiteiten

  • Bedlinnen

 

We organiseren 4 trips in mei

Trip 1: Inchecken vrijdag 30 april en uitchecken zondag 2 mei om 10.00 uur

Trip 2: Inchecken maandag 3 mei en uitchecken woensdag 5 mei

Trip 3: Inchecken woensdag 5 mei en uitchecken vrijdag 7 mei

Trip 4: Inchecken vrijdag 7 mei en uitchecken zondag 9 mei

Activiteiten

Bootcamp

In de middag doen we een bootcamp op het strand. Voor de liefhebbers dan he. Je mag natuurlijk ook chillen in de omgeving of in ons beachhouse. Het wordt wel een hele leuke bootcamp voor de hele familie.

Fatmaxxen

Ook FATMAXXEN zit inbegrepen als je ouder dan 15 bent tenminste. En longboardclinic als je jonger dan 16 bent. De FATMAX ziet er vanaf moment één al tof uit en we gaan dan ook met deze step offroad.

Longboarden

Longboarden is een vorm van skateboarden die in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! We proberen te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

Surfles

We nemen natuurlijk een frisse duik in de Noordzee en krijgen we surfles. Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Wetsuit en surfboard inbegrepen.

All you can surf  (gebruik surfplank en pak)

Wil je na de surfles zelf nog oefenen? Dat kan altijd. Je kunt van ons een pak en plank gebruiken.

Onbeperkt chillen

Daar zorgen we natuurlijk ook voor. Genoeg tijd om even te hangen of een rondje over het strand te lopen

 

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse is een onderdeel van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) family & friends stay met 24 privekamers. Midden in het duin en op 150 meter van het strand. Zo’n fijne plek!

In ons pop-up surfdorp vind je;

Een foodtruck

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Trampoline

Strandstoelen

 

En we zijn nog met andere aanvulling bezig. Binnenkort meer info!

 

Kamers

We beschikken over familiekamers. 3 tot 6-pers. kamers. Voor grote en kleine families dus. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Daarnaast hebben we een eettafel waar de hele familie aan kan eten.

 

Kamers

We beschikken over familiekamers. 3 tot 6-pers. kamers. Voor grote en kleine families dus. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Daarnaast hebben we een eettafel waar de hele familie aan kan eten.

Andere familieuitjes

Surf weekend

Surf weekend

Lees meer
surfles schoorl
Beachhouse

Beachhouse

Lees meer

Boek nu

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat