Surfcamping

Locatie petten

Kom in de zomer van 2022 naar dé surfcamping aan het strand van Nederland. Tussen de duinen van Petten, direct aan het strand ligt deze heerlijke surf & relax spot. Ga overdag mee de golven in of cruise langs het strand met een E-chopper. Val achterover met een podcast in een van de hangmatten in onze chill tuin.

Onze surfcamping heeft bijzondere safarilodges, trekkershutten en campingplekken. De glamping accommodaties zorgen voor een ultiem kampeergevoel, met nét een beetje extra comfort. De ruimte in de tent zorgt er voor dat er een lekker bed kan staan, maar er ook nog ruimte is voor een zithoekje en opbergplekken. Geschikt voor nieuwsgierige beginnelingen en avonturiers!

In de chill tuin kun je als campinggast heerlijk eten bij onze foodtruck en in de avond organiseren we activiteiten als movie night, slacklinen en archery tag. Maar je kunt ook gewoon blijven hangen bij het kampvuur.

In de zomervakantie organiseren we zomerkampen voor kinderen van 7 t/m 17 jaar. Zowel dagkampen als vakanties met overnachting in ons hostel. Maar je kunt ook bij ons op vakantie met je ouders! Je verblijft een week in een safarilodge of neemt zelf een caravan mee die je kunt neerzetten op de surfcamping. In de midweek ga jij dan lekker met ons mee op surfkamp, adventurecamp, kitecamp of watersportkamp terwijl je ouders braaf op jullie blijven wachten bij de tent 😉

Ontbijten en dineren doe je dus bij je ouders. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur ben jij op het strand, want de activiteiten worden georganiseerd vanuit onze sportpaviljoens.

De camping is gezellig aangekleed met duizenden lampjes en je kunt elke avond bij ons chillen in de loungetuin met foodtruck, hangmatten en een leuk avondprogramma. Denk hierbij aan marshmallows maken bij het kampvuur, slacklinen of movie night.

Meer informatie over dit kamp>>

De surfcamping heeft verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk met je eigen tent, caravan of camper komen, maar wij hebben ook geweldige accommodaties voor je ingericht. Zo kun je kiezen uit;

Safarilodges voor 4 personen

Safaritenten voor 7 personen

Safarihutten voor 2 personen

Trekkershutten

 

Meer info en boeken op de website van Camping Corfwater

 

Op onze surfcamping vind je;

Een foodtruck

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Trampoline

Strandstoelen

 

 

Andere familieuitjes

Beachhouse

Beachhouse

Lees meer
Zomerkampen in Nederland

Boek nu

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat