Family & Friends surftrip

FAMILY & FRIENDS SURFTRIP 2022

Dit jaar gaan wij weer op surftrip naar Frankrijk! Ga je mee? De Family & Friends surftrip is van 15 t/m 22 oktober

Dit jaar gaan we weer naar Bidart. Dit sfeervolle, Baskische dorpje ligt tussen Biarritz en St. Jean de Luz en direct om de hoek bij Guethary. Dichtbij bevinden zich uitdagende spots zoals Lafitenia en Cenitz, maar ook ideale beginnersbreaks zoals Hendaye. Kortom, een groot pretpark!

Bidart zelf is een sfeervol dorpje met een typisch Baskisch dorpsplein en twee geweldige stranden. In oktober is het over het algemeen rustig en zullen we de line-up grotendeels voor ons zelf hebben! Daarbij is er rond deze periode vaak een constante swell aanwezig en is de watertemperatuur nog heerlijk warm.

Accommodaties

We verblijven op Camping Harrobia. Deze camping ligt op een kleine 10 minuten lopen vanaf het strand en wordt omringd door Baskische huisjes, bos en heuvels. Het park is sfeervol en bestaat uit vrij nieuwe, schone en simpele vier- en zespersoonshuisjes.

Elke huisje heeft een woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer, toilet en de beschikking tot gratis WiFi. Er is tevens een buitenterras en ruimte om een auto kwijt te kunnen. Het park heeft een verwarmd buiten & binnenzwembad!

Dekens, kussens en een lakenset zijn aanwezig.

Eten, drinken en activiteiten

Het eten en drinken is niet bij de reissom inbegrepen. We organiseren wel een BBQ, tapas of Paella avond waar je tegen een kleine vergoeding aan mee kunt doen.

Naast de surflessen overdag organiseren we verschillende andere activiteiten. We spelen hier in op het weer, maar om je een idee te geven; afgelopen jaren hebben we quizavonden, movienights, beachparty’s, clinics, beachvolleybaltoernooien, San Sebastiaan trips en andere spontane activiteiten gedaan.

Kindersurfdagverblijf

Elke ochtend van 09.00 tot 12.00 uur staan twee gediplomeerde meiden klaar om de kinderen op te vangen als de ouders even samen willen surfen. Kosten per ochtend zijn € 10,- per kind.

Surflessen

Surflessen zijn er voor beginners, kinderen en gevorderden en bestaan uit 3 x 2 uur surfles. De surflessen zijn een combinatie van theorie op het strand en praktijk in het water.

Highlights

 • Goeie swells
 • Lege line-ups
 • Heerlijke temperaturen
 • Surflessen van jong tot oud & beginner tot gevorderd
 • Testboards
 • BBQ
 • Binnen en buiten zwembad
 • Feestavond
 • Kinderopvang & activiteiten
 • Clinics
 • Ideale ligging
 • Gezellig centrum

 

Samenvatting

Waar: Bidart – Atlantische kust – Frankrijk
Wanneer: 15 t/m 22 oktober (Herfstvakantie noord)
Prijs: € 225,00 p.p. op basis van eigen vervoer
Prijs jeugd tot 15 jaar: € 155,- p.p.

Gezinsprijs (tot 4 personen): €580,-

Gezinsprijs (tot 6 personen): €680,-

Inclusief: 7 nachten appartement, testboards, vrijblijvende deelname activiteiten, toeristen belasting, lakenset, WIFI & nieuwsbrief
Exclusief: Reiskosten, eten, drinken, huur board en wetsuit, lessen en verzekeringen

Accommodatie: Harrobia

Opties met toeslag (bij reservering op te geven):
Huur surfboard voor een week € 160,00 p.p.
Huur wetsuit voor een week € 45,00 p.p.
Surfles (3 x 2 uur) € 120,00 p.p. (excl. huur board en wetsuit)

Verzekeringen
Als deelnemer dien je zelf zorg te dragen voor een dekkende reis,- en ongevallenverzekering

Coronavoorwaarden
Omdat het allemaal al moeilijk genoeg is, houden we het simpel. Bij code groen & geel (Nederland) gaan we! Bij code oranje & rood krijg je je geld terug. Als de overheid van Frankrijk geen Nederlanders toe laat, krijg je ook je geld terug. Als je het land niet binnenkomt omdat je per ongelijk corona hebt gekregen, krijg je ook je geld terug.

 

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat