NK kitesurf

NK kiteboard freestyle jeugd 2021

Wij, als de Jongens uit Schoorl (DJUS), zijn kiters en hebben al heel lang een wens. Een kitewedstrijd bij ons op de lagune bij Camperduin! De lagune is het best bewaarde geheim van Noord-Holland en nu is het moment om deze wens uit te laten komen! We hebben een nieuw evenementenpaviljoen neergezet, wat een perfecte locatie is voor het NK Kitesurfen Freestyle voor de Jeugd.

Het NK kiteboard freestyle jeugd 2021 zal dit jaar dan ook plaats vinden op de lagune van Camperduin. Bij goede omstandigheden vindt het NK plaats in een weekend van november

Blijkt het eerste weekeinde niet goed te zijn dan schuift het NK door naar het volgende weekeinde. We hebben een optie gezet op alle weekenden in november, dus de laatste mogelijkheid is zondag 28 november.

Wedstrijdbepaling Kampioenschap 2021 Kitesurfen FREESTYLE Jeugd

Lees deze goed door als je mee gaat doen!

Inschrijven

Je kunt je al voorinschrijven voor deze wedstrijd! Er zal nu nog geen inschrijfgeld worden berekend, omdat we nooit van te voren kunnen zeggen of het NK door gaat. Als het evenement wordt afgeroepen dienen de deelnemers bij de registratie op het evenement het inschrijfgeld te betalen.

Als je je inschrijft voor het NK Kiteboard Freestyle jeugd ga je ermee akkoord dat je naam op de deelnemerslijst op de website gepubliceerd wordt. Verder ontvang je via de e-mail informatie over het wel of niet door gaan van het weekeinde.

Schrijf je dus snel in! zodat we een mooie wedstrijd kunnen gaan houden.

Contact NK kitesurf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat