Open dag Zomerkampen

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna Beach in Camperduin of bezoek onze Open Dag.

Op zaterdag 27 mei organiseren we de open dag in ons nieuwe paviljoen Laguna Beach! Het maakt niet uit of je al geboekt hebt of niet. Iedereen is welkom, ook je ouder dus…! Op deze dag kun je zien en testen wat we allemaal gaan doen op een zomerkamp. We gaan twee of drie van de volgende activiteiten met jullie doen suppen, surfen, longboarden, bodyboarden of raften. Zo proef je even aan de activiteiten die we tijdens de zomerkampen ook organiseren, kun je een aantal van onze enthousiaste instructeurs ontmoeten en eventueel vragen stellen over de zomerkampen deze zomer!

Wanneer: zaterdag 27 mei tussen 10:00 uur en 17:00 uur

Waar: Laguna Beach aan de noordkant van de Lagune in Camperduin

Kosten: Gratis! Graag wel even laten weten of je komt

10.00 uur tot 17.00 uur: open dag met gratis activiteiten. Je kunt kiezen uit een middag en ochtendprogramma

Voor de jeugd (7+): Surfen, raften, longboarden en suppen

Voor de jeugd (7-): Suppen onder begeleiding van ouders en spelen op het grote speelschip

Voor de volwassenen: Suppen en FATMAXXEN

Bandeendjesrace

Ook organiseren we een Badeendjesrace waarbij duizenden badeendjes strijden om de overwinning. Er wordt op de lagune een waterparcours gemaakt en om 16.00 uur worden alle 6.000 badeendjes losgelaten. Het eendje dat als eerste over de finish komt, heeft gewonnen.

Wil je meedoen? Dan kan je op 27 mei een lot kopen. Het nummer op jouw lot correspondeert met een nummer op één van de badeendjes die te water wordt gelaten. Eindigt het badeendje met jouw lotnummer in de top 10? Dan win je een mooie prijs. De hoofdprijs is een pooltafel, maar ook kun je een kitesurfles en andere prijzen winnen.

De inkomsten gaan naar de twee scholen uit Groet en Schoorl. En natuurlijk hebben we ook aan het milieu gedacht. Na afloop zorgen ze ervoor dat er geen badeendjes of andere schadelijke zaken achterblijven in de lagune.

Wij zorgen voor alle materiaal, het enige dat je nodig hebt is zwemkleding en een handdoek. De open dag is gratis, dus neem gerust alle ooms, tantes, broers, vriendjes en vriendinnetjes mee op deze gezellige dag!

Inschrijven niet meer mogelijk

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat