Open dag De Jongens uit Schoorl

zomerkampen Nederland

Op maandag 20 mei organiseren we een open dag in ons evenementenpaviljoen Laguna Beach! We organiseren de hele dag door activiteiten voor jong en oud. Volgens ons de ideale familiestranddag. Op deze dag kun je zien wat we allemaal gaan doen op een zomerkamp, maar ook gaan we met de liefhebbers FATMAXXEN. We gaan suppen, surfen, bodyboarden en/of raften. Kom op 20 mei dus lekker naar de lagune van Camperduin en doe mee.

Wanneer: zaterdag 20 mei tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Je kunt je opgeven voor activiteiten in de ochtend of in de middag

Waar: Laguna Beach aan de noordkant van de Lagune in Camperduin

Kosten: Gratis! Graag wel even laten weten of je komt

10.00 uur tot 17.00 uur: open dag met gratis activiteiten. Je kunt kiezen uit een middag en ochtendprogramma

Voor de jeugd (7+): Surfen, raften, bodyboarden en suppen

Voor de jeugd (7-) en zonder zwemdiploma: Speelschip en suppen onder begeleiding van de ouders

Voor de volwassenen: Suppen en FATMAXXEN

Wij zorgen voor alle materiaal, het enige dat je nodig hebt is zwemkleding en een handdoek. De open dag is gratis, dus neem gerust alle ooms, tantes, broers, vrienden en vriendinnen mee op deze gezellige dag!

Hier gratis inschrijven >>

Bandeendjesrace

Ook organiseren we een Badeendjesrace waarbij duizenden badeendjes strijden om de overwinning. Er wordt op de lagune een waterparcours gemaakt en om 16.00 uur worden alle 6.000 badeendjes losgelaten. Het eendje dat als eerste over de finish komt, heeft gewonnen.

Wil je meedoen? Dan kan je op 20 mei een lot kopen. Het nummer op jouw lot correspondeert met een nummer op één van de badeendjes die te water wordt gelaten. Eindigt het badeendje met jouw lotnummer in de top 10? Dan win je een mooie prijs. De hoofdprijs is een pooltafel, maar ook kun je een kitesurfles en andere prijzen winnen.

De inkomsten gaan naar de twee scholen uit Groet en Schoorl. En natuurlijk hebben we ook aan het milieu gedacht. Na afloop zorgen ze ervoor dat er geen badeendjes of andere schadelijke zaken achterblijven in de lagune.

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat