Over ons

De jongens uit Schoorl

De Jongens uit Schoorl™ zijn al sinds 1996 dé specialist voor sportieve en ontspannende activiteiten in Schoorl, Bergen, Egmond, Castricum en Zandvoort. Onze doelstelling is, evenementen te organiseren die voor alle deelnemers geschikt zijn. Bij deze evenementen staat veiligheid, kwaliteit en plezier centraal. Lekker met een groep vrienden, familie, collega’s of relaties weg uit de dagelijkse sleur. Informeel, gezellig en inspirerend!

Oftewel: kwaliteit in groepsuitjes
De eigenaren hebben hun opleiding genoten aan de academie voor lichamelijke opvoeding (ALO) en coordineren vrijwel altijd zelf de evenementen. Pedagogische, didactische, sportieve en veiligheids technische ervaring is in vele jaren opgebouwd en verbeterd. Een informele doch professionele werksfeer met korte lijnen vormen de basis. Veilig werken vormt daarbij het allerbelangrijkste uitgangspunt.

1450765_538821392879109_2011821457_n-535x311

HET TEAM

Suppen in Noord Holland

Nienke

Nienke is onze surfgodin. Haar motto is: Een dag niet gesurft is een dag niet geleefd. Zij heeft toen ze heel klein was (10 jaar terug) bij Richard leren surfen. Nu surft ze cirkels om Richard heen. Ze is namelijk Nederlands kampioen surfen . Een voorbeeld voor alle kids die bij ons surflessen volgen of aan de camps meedoen. In de winter is Nienke vaak in een warm land met hoge golven. Dit jaar is Nienke bezig met de organisatie van een zomer surftrip naar Spanje.

Caspian

Cas is onze jongen uit Den Haag. Studeert aan de Alo en is gek op kitesufen. Net zoals alle jongens kan hij ook een aardig potje snowboarden en surfen. Cas werkt inmiddels al vier jaar voor De jongens, maar is zelf ook ondernemer in Den Haag. Hij organiseert feestjes en is fotograaf. Deze jongen is dus van alle markten thuis. Waar andere jongens vaak stuiteren van de ADHD is Cas voornamelijk heel relaxt. Het liefst relaxt op een zeilfiets

Daan

Natuurlijk wordt ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn Cios ben ik verder gaan studeren en weet nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed. Net zoals alle jongens is

surfen mijn hobby, het is dan ook erg fijn om in een professioneel team te werken dat dezelfde hobby’s en gevoel met de natuur deelt.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Ilse

Ilse is onze powerchick. Ze heeft energie voor 10 en loopt het liefst elke dag een halve marathon. Ze kan surfen als een beest en organiseert elke week een bootcamp in de duinen van Schoorl. Onze powerchick woont nu in Schagen samen met haar vriend Armando. Armando is trouwens een DJUS veteraan. Ze hebben elkaar gevonden tijdens een van onze surfreizen naar Frankrijk.

Moena

Moena is een organisator en behoudt altijd het overzicht. Deze meid met pit woont in Amsterdam en houdt van gezelligheid. Een van haar lievelingsuitjes is  Wie is de rat? Dit omdat ze gek is op spelletjes waar men helemaal in op kan gaan. Een beetje list en bedrog is Moena ook niet vies van. Moena werkt nu al vier jaar voor De Jongens.

Marjolein

Marjolein is zo enthousiast. Vergeleken met Marjolein lijkt Erica Terpstra nog erg ingetogen. Marjolein kwam 5 jaar geleden bij ons stagelopen. Sindsdien was ze zo enthousiast over De jongens dat ze heeft belooft dat ze altijd bij ons blijft. Nu organiseert ze de meidensurfdag en staat ze heel veel voor de groep. Ook zijn we Marjolein dankbaar voor haar grafische vormgeving kwaliteiten.

Thomas

Het motto van Thomas is: Je moet eerst een paar keer op je bek gaan voordat je iets kan. Gelukkig heeft hij een lichaam van beton dus kan er weinig kapot. Binnen een jaar heeft hij bij De jongens leren surfen, skaten, slacklinen en snowboarden. Binnen dit jaar heeft Thomas dan ook menig surfboard in tweeën gebroken. Op het eerste gezicht lijkt het een gevaarlijk beest, maar hij is met name heel lief met vrouwen en kinderen. Deze enthousiaste jongen staat vaak voor de groep bij de zomerkampen en familie-uitjes.

Laura

Laura werkt al bijna tien jaar bij De jongens. Tussen haar studies en wereldreizen door staat ze bij ons op het strand. Inmiddels al voor de tweede keer afgestudeerd, maar ze blijft trouw aan De jongens. Trouw aan het strand en de duinen. Laura is een specialist in GPS tochten en de Fright night (zie foto). Ze heeft het nog meegemaakt dat we tochten liepen met een kompas. Inmiddels kunnen we ons een GPS tocht niet meer voorstellen zonder, GPS, camera, telefoon en iPad.

Bedrijfsuitjes schoorl bedrijfsuitje schoorl

Richard Minkema

Richard is een gepassioneerd surfer en snowboarder. Als het werk het toelaat is hij soms ‘even’ weg om een golf te pakken in ‘onze voortuin’. Dat nemen we hem niet kwalijk, want daarna is hij weer helemaal opgeladen om er keihard tegen aan te gaan. Als het aan Richard ligt is ons kantoor binnenkort op het strand! 50 meter lopen vindt hij toch iets te ver worden.

bedrijfsuitje schoorl Bedrijfsuitje bergen

Krijn Grun

Net als Richard heeft Krijn de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) doorlopen. Krijn weet mensen te raken en te motiveren. Organiseren zit hem in het bloed. Krijn is een vervent freeride snowboarder en is ‘s winters regelmatig in de sneeuw te vinden om wat ‘poeder te rijden’! Dit jaar is hij (op zijn 40ste!) nog Nederlands kampioen free ride geworden.

Bedrijfsuitjes Bergen

Joost Botman

Joost is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en uitvoering. Joost is net zoals alle jongens vervent surfer en heeft al in Australië, Indonesië, Nieuw Zeeland en vele andere landen gesurft. Naast het surfen, rent hij af en toe een Marathon, beklimt hij bergen en heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden in de triatlon.

Nienke Duinmeijer

Nienke is onze surfgodin. Haar motto is: Een dag niet gesurft is een dag niet geleefd. Zij heeft toen ze heel klein was (10 jaar terug) bij Richard leren surfen. Nu surft ze cirkels om Richard heen. Ze is namelijk Nederlands kampioen surfen . Een voorbeeld voor alle kids die bij ons surflessen volgen of aan de camps meedoen. In de winter is Nienke vaak in een warm land met hoge golven. Dit jaar is Nienke bezig met de organisatie van een zomer surftrip naar Spanje.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon