Over ons

De Jongens Uit Schoorl

De jongens uit Schoorl

De Jongens uit Schoorl™ zijn al sinds 1996 dé specialist voor sportieve en ontspannende activiteiten in Schoorl, Bergen, Egmond, Castricum en Zandvoort. Onze doelstelling is, evenementen te organiseren die voor alle deelnemers geschikt zijn. Bij deze evenementen staat veiligheid, kwaliteit en plezier centraal. Lekker met een groep vrienden, familie, collega’s of relaties weg uit de dagelijkse sleur. Informeel, gezellig en inspirerend!

Oftewel: kwaliteit in groepsuitjes
De eigenaren hebben hun opleiding genoten aan de academie voor lichamelijke opvoeding (ALO) en coordineren vrijwel altijd zelf de evenementen. Pedagogische, didactische, sportieve en veiligheids technische ervaring is in vele jaren opgebouwd en verbeterd. Een informele doch professionele werksfeer met korte lijnen vormen de basis. Veilig werken vormt daarbij het allerbelangrijkste uitgangspunt.

1450765_538821392879109_2011821457_n-535x311

HET TEAM

zomerkamp Noord Holland Surf en zomerkamp in Nederland

Merel

Altijd aan het lachen en in om nieuwe dingen te proberen. Merel is altijd actief en dan het liefst wel buiten! Klimmen, surfen, suppen, hardlopen of gewoon een wandelingetje, Merel gaat sowieso mee! Bij DJUS heeft ze een plek gevonden waar al haar ideeën, gezelligheid en muziek met open armen worden ontvangen. Laat je meeslepen in haar enthousiasme en de dag kan niet meer stuk!

De Jongens Uit Schoorl De Jongens Uit Schoorl

Caspian

Caspian houdt van uitdagingen. Het liefst komt hij in situaties waar geen weg meer uit lijkt te zijn. Om er dan uit navolgbare wijze toch uit te komen! Zo heeft Cas vorig jaar met de meest instabiele jeep die hij kon vinden gereisd van Camperduin tot aan het meest zuidelijke deel van Afrika. Een geweldige (en een beetje gevaarlijke) reis. Veilig thuis aangekomen pakt hij het liefst zijn crossmotor om offroad door Europa te reizen. Het mag geen verrassing zijn dat onze Cas dan ook regelmatig bij de arts of fysio zit om zijn lichaam weer recht te zetten. Cas is onze horeca man. Hij houdt van een feestje en weet wat goed eten is.

Profielfoto Daan Wintersportvakantie De Jongens Uit Schoorl

Daan

Daan is het totaal plaatje van een surfdude: lang haar, gebruind lichaam en topfit. Daan maakt meer uren op een dag dan normale mensen, want om 6:00 uur ligt hij al in het water om te surfen of te kitesurfen. Zijn er geen golven of wind, dan heeft Daan al 3 rondjes op het mountainbike parcours gefietst voordat de rest hun wekker afgaat. Zijn passie voor sport deelt hij maar al te graag! Zomers doet hij dit op het strand en `s winters in de sneeuw. Daan gaat het liefst met jullie het water in, maar de dames zal het uiteindelijk weinig uitmaken welke activiteit er wordt gedaan als Daan er maar staat. Dus deel je team in met alleen maar mannen, want de vrouwen raken gegarandeerd afgeleid.

Zomerkamp Nederland Wintersport

Bas

Deze koning der skilatten kan na 5 jaar oefenen bij ons nu ook een heel aardig bochtje draaien op de surfplank. Waarom hij nog niet aan het kiten is blijft een raadsel, want hij is onze expert met de powerkite. Vanuit de opleiding Sport en Bewegen is Bas met het strand en De Jongens in aanraking gekomen en sindsdien is hij niet meer weg gegaan. Ondertussen is hij één van onze meest ervaren instructeurs die jullie graag meeneemt in zijn passie voor de zee, het strand en de wind.

Zomerkamp Nederland Wintersport

Lotte

Een skiër in hart en nieren die zomers haar plek heeft gevonden in het longboarden en surfen. Werken op het strand bij De Jongens past hier natuurlijk helemaal bij. Met de kinderen gek doen of lachen om een scherpe opmerking van een vrijgezellengroep, Lotte staat haar mannetje wel. In de winter geeft ze latten training aan de aanstormende olympische skitalenten.

De Jongens Uit Schoorl De Jongens Uit Schoorl

Jasper

Jasper is de alleskunner van De Jongens, staat hij zijn energie niet te delen met de groep dan is hij waarschijnlijk weer een nieuw stuk van het paviljoen aan het bouwen. Rust, aandacht en een ongetemd enthousiasme voor buitensport maken Jasper wie hij is. Net als de rest van de collega’s is ook hij een avonturier in hart en nieren. Zo is hij afgelopen winter met een collega (Caspian) van Camperduin (NL) naar Camperdown (ZA) gereden. Het liefst helpt hij mensen puzzelen met de Break-in Room welke deels door hem bedacht is en helemaal door hem gebouwd is.

Profielfoto Surfen Nederland

Jolien

Opgegroeid met de zee en actief als vrijwilliger van de reddingsbrigade heeft ze een kennis van de zee die door maar een paar instructeurs geëvenaard kan worden. Jolien is onze nieuwste aanwinst op kantoor, met een discipline die de rest van ons mist zorgt zij voor orde en structuur. Regelmatig is ze haar laptop echter zat en dan kan je haar vinden voor de groep of in het water.

Surfkamp Nederland Wintersportvakantie De Jongens Uit Schoorl

Robin

Vanuit het keuzedeel Beach Animator vond Robin zijn passie voor het strand en de zee. Hij kan zich geen mooiere werkplek bedenken en deelt deze passie dan ook graag met jullie! De kans is groot dat hij met natte haren aankomt, want voor het werk gaat hij graag zelf nog even het water in. Wij vinden het wat vreemd maar in de winter verkiest hij twee latten over een snowboard. Dit onkarakteristieke gedrag vergeven we hem graag, omdat we hem vervolgens op de piste niet bij kunnen houden.

Profielfoto Moena Profielfoto Moena

Moena

Moena is een echte professional in de buitensport, met kennis van alle programma’s en sporten. Haar doel van de dag is om de groep helemaal gek te maken. Ze enthousiasmeert, moedigt aan, doet lachen en zorgt voor een ongeëvenaarde sfeer binnen elk bedrijfsuitje dat ze begeleidt. De Break-in Room is door Moena geschreven en ze geniet er dan ook zonder schaamte van om mensen te zien zwoegen met de puzzels. Kom jij ze oplossen?

Surfkamp Nederland Surfkamp Nederland

Dennis

Dennis is eigenlijk gewoon een boer, maar hij boert het best op het strand. Met de “kleinste” kids van het bedrijf of de familie is Dennis het best. Recht door zee en vooral lekker veel lachen maken Dennis tot een echte entertainer.

Profielfoto Thomas Surfkamp Nederland

Thomas

Thomas maakt overal een competitie van! Door deze instelling en een neiging om de hele dag te willen spelen heeft hij zijn talent voor bewegen omgezet tot een hoog niveau in: surfen, skaten, longboarden, mountainbiken, enduro motorrijden en camper bouwen. Deze winter is Thomas door heel Europa al zijn favoriete sporten aan het beoefenen vanuit zijn prachtige zelfgebouwde camper. Kijk op onze insta voor wat foto’s van zijn reis.

Zomerkamp Nederland Suppen Noord Holland

Sharon

Deze go getter, Chihuahua bijt wel van zich af. Ondanks haar lengte en formaat is dit een dame van proportie! Sharon heeft na het ontdekken van het strand haar leven omgegooid en gezorgd dat het zich zomers op het strand afspeelt. Binnen twee jaar is ze niet alleen een topsurfster geworden, maar heeft ze zich ook laten opleiden tot kite instructeur. Binnen al onze uitjes maakt ze er voor iedereen een feestje van en tijdens de zomerkampen kan je haar uiteraard terugvinden op het kitesurfkamp.

Strand Camperduin Profielfoto

Beer

Beer is geboren en getogen in Schoorl, wat hem tot een echte Jongen uit Schoorl maakt. Met zijn glimlach, slimme opmerkingen en  sympathieke houding wint hij iedereen voor zich. Met Beer is alles een feestje, verwacht gekke regels en hilarische opdrachten die ideaal passen bij jou gezelschap. Beer maakt de dag uniek op zijn eigen manier. Beer rijdt het liefst met jullie een rondje op de Fatmax, door zijn lokale kennis weet hij alle onverharde, uitdagende paadjes feilloos te vinden.

Bedrijfsuitjes schoorl bedrijfsuitje schoorl

Richard Minkema

Richard is de ondernemer achter De Jongens uit Schoorl, deze man is praktisch geboren in de zee. Als zoon van de eigenaar van een strandpaviljoen weet hij niet beter dan werken en zijn op het strand. Al voordat hij van de middelbare school was organiseerde hij zijn eerste evenementen en bedrijfsuitjes. Deze passie voor bewegen en het organiseren van evenementen gecombineerd met zijn connectie met het strand heeft het bedrijf De Jongens uit Schoorl tot stand gebracht. Nog steeds vind je Richard regelmatig voor de groep en is hij sowieso elke dag op zijn eigen strandtent te vinden.

bedrijfsuitje schoorl Krijn

Krijn Grun

Krijn is samen met Richard de eigenaar van De Jongens uit Schoorl. De mannen hebben elkaar gevonden tijdens hun studie aan de ALO in Amsterdam met een onbreekbare vriendschap tot gevolg. Krijn is net als Richard dagelijks op Laguna beach te vinden en weet hier altijd tijd te vinden voor een persoonlijk gesprek met al zijn instructeurs. Overal enthousiast over en aan energie geen gebrek, Krijn zorgt voor een perfect geslaagde dag voor elke groep.
Gelukkig hebben wij het in de winter rustiger, want dan staat Krijn zoveel mogelijk op zijn snowboard in de sneeuw. Op zijn veertigste was hij nog regerend Nederlands kampioen freeride en je kan hem in menig magazine terugvinden op pagina brede foto’s .

Profielfoto Joost Surfkamp Nederland

Joost

Joost is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing. Hij wint altijd met Wie is de mol, want het grootste deel van de kantoor uren brengt hij door in de kelder. Vanuit hier zet hij de puntjes op de I en zorgt hij dat alles vlekkeloos wordt uitgevoerd. Net als de rest van De Jongens en meiden houdt Joost zich buiten werk bezig met de nodige fysieke uitdagingen. Joost is van het serieuzere werk en dat zie je hier ook in terug. Zo af en toe rent hij een marathon, maar ook een triatlon kijkt hij niet van op.

Zomerkamp Nederland Surfen en zomerkampen

Maartje

Maartje is praktisch één van de dochters van De Jongens uit Schoorl, sinds jongs af aan zit ze bij ons op surfles. Vanuit hier is ze doorgegroeid tot instructeur, geïnspireerd door collega’s heeft ze een passie voor reizen, de zee en surfen. Haar studie in Mariene Biologie geeft haar extra inzicht in de zee waar we allemaal zo gek op zijn en bied haar de kans tot stages in verre oorden. Gelukkig is ze in de zomer in Nederland om haar passie te delen met jou!

Profielfoto Jesper Profielfoto Jesper

Jesper

Deze jongen loopt al langer bij ons rond dan zijn leeftijd doet vermoeden. Een fervent kampganger die wij vanaf zevenjarige leeftijd hebben leren surfen op ons surfkamp. Nu ruim 12 jaar later is zijn stoke voor het surfen alleen maar groter geworden. Op het CIOS is hij zich aan het specialiseren tot surfcoach. Naast het surfen kan je Jesper regelmatig terug vinden op het mountainbike parcours of op het strand als lifeguard.

Jongerenvakantie Nederland Paviljoen Camperduin

Jay

Als Jay lacht dan lacht de wereld met hem mee, aanstekelijk enthousiast en bizar energiek maakt hij overal een feestje van. Als fervent freerunner en strandliefhebber is hij bij De Jongens helemaal op zijn plek. Met zijn talent voor bewegen pakt hij alle strandsporten zo snel op dat hij andere instructeurs binnen no time voorbij groeit. Het liefst aan het raften of bodyboarden, Jay neemt je mee de zee in om zijn nieuwe liefde voor water met jou te delen!

Profielfoto Joran Zomerkamp Nederland

Joran

Joran is onze kiter, dit betekent dan ook dat hij alleen voor de groep staat wanneer er geen wind staat. Met wind krijg je er wel gratis entertainment bij, want dan vliegt hij op 15 meter hoogte voorbij. Mocht het niet waaien dan gooit hij zijn overschot aan energie maar al te graag tegen een raft aan.

Surfcamping en zomerkampen Zomerkampen in Nederland

Toni

Toni is een echte beachbabe, geboren en getogen aan het strand. Ze is niet alleen een pareltje voor het oog, maar ook onwijs sportief en avontuurlijk! Na haar studie aan het CIOS is ze nu gaan studeren aan de ALO in Amsterdam. Maar niet alleen op het strand is Toni sportief, in de avonden kan je haar vinden tijdens een turntraining of een pittig potje tennis. Al bij al kan Toni gewoon niet zo goed stil zitten, gelukkig doen we hier bij De Jongens allemaal niet aan.

Zomerkamp Noord Holland Wintersportvakantie De Jongens Uit Schoorl

Benjamin

Benjamin (Benji) is nu al ruim 3 jaar bij ons actief als instructeur. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en dit enthousiasme overbrengen vindt hij het mooiste wat er is. Met de CIOS reeds achter de rug is hij nu student Sport, Management en Ondernemen in Amsterdam. Om het drukke studentenleven te ontduiken is hij in de zomer zoveel mogelijk in de zee om te surfen. In de winter verdwijnt hij regelmatig lange weekenden naar de sneeuw om te snowboarden.

Profielfoto Jiujitsu

Eva

‘Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding’, zo komt Eva de dag door. Afgestudeerd aan het CIOS, waar ze haar passie kon uiten in de buitensport. Survivallen, bergen beklimmen, zwemmen, je kunt het zo gek niet bedenken. Bij De Jongens uit Schoorl was Eva de eeuwige stagiair, ze zei altijd, ‘waar vind je nou een betere plek dan bij de Jongens?’ Nu is ze in dienst bij De Jongens, vooral in de zomer. Wist je dat Eva’s tweede passie jiujitsu is? Ze doet dat al zeven jaar.

Surfkampen Nederland Crossen in de natuur

Wouter

Wouter is stiekem gewoon fysiotherapeut, maar zijn liefde voor het strand lokt hem toch meer dan wekelijks naar de zee. Een serieuze doch enthousiaste jongen die voor alles wat op een golf lijkt direct het water in duikt op zijn surfboard.

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat