fbpx

Schoolreisjes

Zomerkamp Nederland

Uitjes dagdeel

Ontdek & trotseer

Uitjes dagdeel
Meivakantie kamp Nederland

Uitjes volle dag

Spanning & sensatie

Uitjes volle dag
zomerkamp noord holland

Schoolkamp

Slapen & activiteiten

Schoolkamp
Surfkamp Nederland

Werkweek

Actie & educatie

Werkweek
zomerkampen Nederland

Locaties

Op het strand

Locaties

Klik hier
voor onze
referenties

SCHOOLREISJES & SCHOOLKAMPEN 

Wat is er niet leuker dan een actief, uitdagend en educatief uitje te doen met de klas. Voor basisscholen en middelbare scholen organiseren we diverse schooluitjes en schoolkampen in de unieke omgeving van Schoorl of op een van de stranden van Noord-Holland. Een complete dag vol met bos-, duin-, strand- en sportactiviteiten. Of een schoolkamp van een aantal dagen tot een week op een waanzinnig leuke groepsaccommodatie. Een keuze uit talloze leuke activiteiten en spannende tochten door de natuur maken onderdeel uit van de schoolprogramma’s die we graag op maat maken of maak een keuze uit de voorgestelde programma’s. 

 

UNIEKE LOCATIES 

Het is belangrijk dat de leerlingen van basisscholen en middelbare scholen zich goed kunnen omkleden, douchen en schuilen voor als het wat minder weer is. Wij bieden hiervoor enkele locaties aan. Hookipa beach en de lagune in Camperduin is een van onze favoriete locaties. Hier kunnen de deelnemers ook een eigen lunch meenemen, wat weer scheelt in de kosten. Voor een schoolkamp van meerdere dagen hebben we een toffe groepsaccommodatie aan het strand van Petten. 

Onze locaties

Bekijk onze locaties

DRIE TOP ACTIVITEITEN

Surfkamp Nederland Surfkamp Nederland

Surflessen

Word een pro! Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, nee gaat straks als een pro over het water. De surfles bestaat uit een kort theoriegedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board aan de slag gaat.

Surfkamp Nederland Zomerkamp Noord Holland

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het raften. Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en het je lukt om je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

Zomerkamp Nederland Suppen strand

Suppen

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat