Schoolreisjes

Zomerkamp Nederland

Uitjes dagdeel

Ontdek & trotseer

Uitjes dagdeel
Meivakantie kamp Nederland

Uitjes volle dag

Spanning & sensatie

Uitjes volle dag
zomerkamp noord holland

Schoolkamp

Slapen & activiteiten

Schoolkamp
Surfkamp Nederland

Werkweek

Actie & educatie

Werkweek
Accommodatieverhuur

Groepsverblijf

Aan het strand in het duin

Groepsverblijf

Klik hier
voor onze
referenties

SCHOOLREISJES & SCHOOLKAMPEN

Voor basisscholen en middelbare scholen organiseren we uitdagende sport en educatie schooluitjes en schoolkampen in de unieke omgeving van Schoorl. Een complete schoolreis vol met bos, duin en strand activiteiten, een schoolsportdag op het strand of een schoolkamp in onze groepsaccommodatie. Talloze leuke activiteiten en spannende tochten door de natuur maken onderdeel uit van onze schoolprogramma’s. Onze uitjes kunnen op alle stranden van Noord-Holland georganiseerd worden.

UNIEKE LOCATIES VOOR SCHOOLREISJES

We werken vanaf verschillende locaties waarbij Hookipa beach en de lagune onze favoriete paviljoens zijn. Hier kunnen de deelnemers omkleden, douchen en schuilen als het wat minder weer is. Daarnaast kun je een eigen lunch meenemen. Dat scheelt weer! Kortom de ideale uitvalsbasis voor een geslaagde schoolreis. Ook hebben we een geweldige groepsaccommodatie aan het strand van Petten.

Onze groepsaccommodatie

Bekijk onze accommodatie

Dit zijn onze populairste activiteiten

Surfkamp Nederland Surfkamp Nederland

Surflessen

Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken,. De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

Surfkamp Nederland Zomerkamp Noord Holland

Brandingraften

Brandingraften lijkt een beetje op een rodeo! Zittend op de ‘tube’ van een grote opblaasboot probeer je balans te houden en niet in het water te vallen. Kun jij blijven zitten terwijl er metershoge golven tegen de boot aan slaan…? Ben jij de King of the Raft?

Zomerkamp Nederland Suppen strand

Suppen

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt, rustig peddelen door de grachten of bij ons op de lagune, dit is echter lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we jullie meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat