Strandschool kamp

Meivakantie kamp Nederland

Met de hele klas drie dagen lang avonturen beleven op het strand. Wat een feest is dat! In de unieke omgeving van zee, strand, lagune en duinen wordt dit schoolkamp een waardevolle herinnering van met elkaar beleefde avonturen. 

Wij maken graag een offerte met wensen en ideeën voor jouw klas. 

Er zijn eenvoudige tot uitgebreide programma’s samen te stellen. Geheel afhankelijk van de wensen en het budget. Wij tonen hieronder enkele voorbeelden. 

 

Voorbeeld basisprogramma,

vanaf € 80,- p/p 

– 2x overnachting 

– 1x een activiteit (keuze uit: Expeditie Robinson of Het Juttersmysterie) 

 

Voorbeeld Beachlounge programma,

vanaf 110,- p/p 

– 2x overnachting 

– 1x een activiteit (keuze uit: brandingraften of een andere wateractiviteit van 2 uur) 

– Gebruik van de Beachlounge op het strand 

– Fietshuur 

 

Voorbeeld XL programma,

vanaf 135,- p/p

– 2x overnachting 

– 2 dagdelen een activiteit van totaal 4 uur 

– Gebruik van de Beachlounge op het strand 

– Fietshuur 

 

Bij alle voorbeelden geldt inclusief: 

– Organisatie en uitvoering van het programma 

– Materialen, begeleiding en instructie 

– Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement

– Belastingen & verzekeringen 

 

En exclusief: 

– Maaltijden 

– Vervoer 

We zien de duinen als een grote speeltuin en het strand als een pretpark waarbij de branding de grootste attractie is. Wij delen graag onze passie en plezier voor het spel in de natuur en kunnen je daarbij veel activiteiten aanbieden. Welke dat zoal zijn? Hieronder vind je voorbeelden die we in een schoolkamp kunnen aanbieden. 

 

Surflessen 

Je krijgt surflessen van gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Dit zijn dezelfde boys & girls die met je gaan brandingraften. Je leert niet alleen de hoge golven te bedwingen en trucjes te maken én je krijgt zeekennis mee, zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan. Want, weet jij wat je moet doen als je in een mui terechtkomt? Of kan jij de reden verzinnen waarom er kwallen zijn met oostenwind? Straks weet je het allemaal. De surfles bestaat uit een kort theoriegedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je uiteraard zelf met een board de hoge golven gaat trotseren. 

 

Brandingraften 

Trotseer de woeste golven tijdens het raften. Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en het je lukt om je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun! 

 

Suppen 

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen? 

 

Windsurfen

Old Skool windsurfen in een nieuw jasje, dat is surfen met de iRig. De iRig is een windsurfset die voor de recreatieve of beginnende windsurfer een heleboel fun biedt. De veilige en uiterst lichte mast zorgt voor een plezierige en veilige beleving op de prachtige lagune van Camperduin. 

 

Optionele activiteiten

– Zeezwemlessen 

– Het Jutters Mysterie 

– Mega katapult bouwen 

– Vliegeren 

Voor wie

Vanaf groep 6 van de basisschool t/m de middelbare school. 

A en B diploma is een pre. 

 

Niveau

We passen de activiteiten aan op het niveau en de leeftijd van de leerlingen. 

 

Wanneer 

April t/m oktober

 

Aantallen 

Vanaf 20 tot 1500 leerlingen 

 

Wij maken graag een offerte met wensen en ideeën voor jouw klas. 

Dopersduin

prachtige ligging tussen de bomen, aan de voet van de hoogste duinen van Nederland

kamers op begane grond of eerste verdieping

gemoedelijke eenvoud

nette, sobere slaapkamers

vers bereide, duurzame maaltijden

op wandelafstand van zee en strand

fietsverhuur voor de langere tochten

gratis parkeren

gratis wifi

 

Strandpaviljoens

We hebben 2 strandpaviljoens in Camperduin (Schoorl) die speciaal zijn ingericht voor groepen. Een ideale plek voor het organiseren van actieve uitjes op het strand. Bij minder weer kunnen we ook even naar binnen om te schuilen. Daarnaast zijn er grote kleedkamers en genoeg douches.

Laguna beach, Camperduin

Hookipa Beach, Camperduin

surfclub Schoorl

 

 

Reddingsbrigade Nederland 

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen. 

 

IKO 

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

VDWS 

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

ASI en ISA 

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast. 

 

Surfbenelux 

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches. 

 

VeBON en Tüv 

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen. 

 

Reisleiding 

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe. 

 

Heb je meer vragen? 

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl 

Andere schoolreisjes

Schooluitje 1 dagdeel

Schooluitje 1 dagdeel

Lees meer
jeugdvakanties Nederland
Werkweek

Werkweek

Lees meer
zomerkamp noord holland
SCHOOL STRAND EN DUIN DAG XL

SCHOOL STRAND EN DUIN DAG XL

Lees meer
Surfles Nederland

Boek nu

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat