Schooluitje hele dag

Zee zwemles Noord Holland

Een hele dag activiteiten doen op het strand! Wie wil dat nou niet? Wij hebben de perfecte dag voor scholen samengesteld. Een dag waarbij je met de klas een eigen plek op het strand hebt.

Programma

9.30 uur ontvangst in jullie beachlounge

10.00 uur 2 uur lang activiteiten op het strand en in zee

12.00 uur pauze

13.00 uur 2 uur lang activiteiten in het duin

 

Mogelijke activiteiten

  • Golfsurfen
  • Brandingraften
  • Suppen
  • Expeditie Robinson
  • Juttersmysterie
  • Beachvolleybal
  • Samenwerkingsopdrachten

 

GOLFSURFEN

Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt!

BRANDINGRAFTEN

Trotseer de woeste golven tijdens het raften! Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

SUPPEN

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt, rustig peddelen door de grachten of bij ons op de lagune, dit is echter lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we jullie meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

Expeditie Robinson

Een leuke en actieve schoolsportdag op een van de mooiste stranden van Noord-Holland. Lekker op blote voeten deelnemen aan activiteiten die voor iedereen uitdagend en leuk zijn. Samenwerken tijdens de strand estafette en het waterspel en spanning en sensatie in de Noordzee met Brandingraften en Surfen! Kortom, plezier en sensatie maar vooral veel lol kenmerkt dit programma.

Juttersmysterie

Trek met zijn allen door het mooiste duingebied van Nederland. Hier wordt het intellect getest met uiteenlopende vragen, opdrachten, raadsels en schat zoeken. Het spel begint met een teamopdracht. Wie hier goed scoort krijgt een voorsprong in de zoektocht. De tocht bevat een aantal mysteries die je moet ontrafelen. Pas als je ze allemaal hebt opgelost krijg je de aanwijzing om de schat te kunnen lokaliseren.

Zeezwemfundag

De kinderen gaan een ochtend lang Serious FUN beleven aan het strand. De dag zal zowel op het strand als in de zee plaatsvinden. Gedurende de dag gaan de kinderen onder andere de spannende activiteiten raften, surfen en bodyboarden doen terwijl zij leren over de zee.  Ze worden begeleid door gecertificeerde reddingzwemmers die hen tijdens deze dag de leuke kanten van de zee laten zien, maar hen ook bewust willen maken van de gevaren.

Een educatieve ochtend met een funfactor! Waar komen de golven vandaan? Hoe ontstaat EB en VLOED. Waar komen de stromingen vandaan? Waarom en waarvoor moet je uitkijken als je in de zee speelt. Allemaal hele belangrijke vragen als je aan het strand woont! Daarom organiseren De Jongens uit Schoorl de Zeezwemfundag.

Eerst krijgen de leerlingen theorieles over de zee, hierbij leren zij over de stromingen, eb en vloed, zwinnen, muien en kwallen in de Noordzee. Na de theorie gaan we onder begeleiding lekker het water op met een surfboard of brandingraft. Hier zal op een fun manier de theorie in praktijk gebracht worden. Kortom een hele leuke ochtend met een belangrijke boodschap!

Beachlounge

Wij hebben 2 sportpaviljoens op het strand van Camperduin. Tijdens de activiteiten ontvangen we je graag daar. Beach lounge is een lounge onder het paviljoen met zelfstandige activiteiten zoals volleybal, voetbal, slackline, etc.

Voor wie:
Basisschool vanaf groep 6 en middelbare scholen. We passen het niveau aan.

Wanneer:
Mei t/m september

Aantallen :
v.a. 20 – 1500 leerlingen

Prijs:
Vanaf € 40,- euro per leerling. + € 5,- voor surfen in het programma

Andere schoolreisjes

Boek nu

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat