Schooluitje hele dag

zomerkampen Nederland

Een hele dag activiteiten doen op het strand! Wie wil dat nou niet? Wij hebben de perfecte dag voor scholen samengesteld. Misschien de ene keer meer gericht op samenwerken of op kennis en kunde en weer een andere keer op talenten ontdekken. Alles in een sportieve schil verpakt. Een topdag waarbij je met de klas een eigen plek op het strand hebt. 

Wij maken graag een offerte met wensen en ideeën voor jouw klas. 

Er zijn eenvoudige tot uitgebreide programma’s samen te stellen. Geheel afhankelijk van de wensen en het budget.

Wat vind je van onderstaand voorbeeld? 

 

09.30 uur Ontvangst in de Beachlounge 

10.00 uur Twee uur lang activiteiten op het strand en in de zee 

12.00 uur Pauze (lunch) 

13.00 uur Twee uur lang activiteiten in het duin 

±15.00 uur Afsluiting 

 

 

We zien de duinen als een grote speeltuin en het strand als een pretpark waarbij de branding de grootste attractie is. Wij delen graag onze passie en plezier voor het spel in de natuur en kunnen je daarbij veel activiteiten aanbieden. Welke dat zoal zijn? Hieronder vind je voorbeelden die we op deze dag kunnen aanbieden. 

 

Brandingraften 

Trotseer de woeste golven tijdens het raften. Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en het je lukt om je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun! 

 

Suppen 

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen? 

 

Windsurfen

Old Skool windsurfen in een nieuw jasje, dat is surfen met de iRig. De iRig is een windsurfset die voor de recreatieve of beginnende windsurfer een heleboel fun biedt. De veilige en uiterst lichte mast zorgt voor een plezierige en veilige beleving op de prachtige lagune van Camperduin. 

 

Golfsurfen 

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook een van de meest verslavende boardsporten. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot aan het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt. 

 

Expeditie Robinson 

Een leuke en actieve activiteit op een van de mooiste stranden van Noord-Holland. Lekker op blote voeten deelnemen aan activiteiten die voor iedereen uitdagend zijn. Belangrijk en vrolijk onderdeel is het samenwerken tijdens de strandestafette en het waterspel. 

 

Het Juttersmysterie 

Trek met elkaar door het mooiste duingebied van Nederland. Hier wordt het intellect getest met uiteenlopende vragen, opdrachten, raadsels en schatzoeken. Het spel begint met een teamopdracht. Wie hier goed scoort krijgt een voorsprong in de zoektocht. De tocht bevat een aantal mysteries die je moet ontrafelen. Pas als je ze allemaal hebt opgelost krijg je de aanwijzing om de schat te kunnen lokaliseren. Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief! 

 

Zeezwemfundag 

De kinderen hebben een educatieve ochtend met een hoge funfactor op het strand en in de zee. Gecertificeerde reddingzwemmers begeleiden de kids en laten de leuke kanten van de zee zien en maken hen bewust van de gevaren bij uitdagende activiteiten als brandingraften, surfen en bodyboarden.   

Eerst krijgen de leerlingen theorieles over de zee, hierbij leren zij over de stromingen, eb en vloed, zwinnen, muien en kwallen in de Noordzee. Je krijgt spelenderwijs inzichten, zeker belangrijk als je aan het strand woont. Na de theorie gaan ze onder begeleiding lekker het water op met een surfboard of brandingraft. Dan wordt theorie en fun in praktijk gebracht. Een leuke activiteit met een belangrijke boodschap! 

Voor wie

Vanaf groep 6 van de basisschool t/m de middelbare school. 

A en B diploma is een pre. 

 

Niveau

We passen de activiteiten aan op het niveau en de leeftijd van de leerlingen. 

 

Wanneer 

Mei t/m september 

 

Aantallen 

Vanaf 20 tot 1500 leerlingen 

 

Prijsindicatie 

Vanaf € 40,- euro per leerling. Het bedrag hangt af van het aantal deelnemers en de keuze van de activiteiten. Surfen is € 5,- per leerling duurder. 

Beachhouse

Deze groepsaccommodatie bestaat uit een groepshuis voor maximaal 140 personen. De accommodatie is ideaal geschikt voor schoolkampen. Voorzien van een eigen centrale ruimte, grote keuken, duinterras en 25 slaapkamers

Accommodatieverhuur Petten

Unieke locatie in Noord Holland
Onze accommodatie ligt op 100 meter van het strand en gaat in de achtertuin volledig op in het
uitgestrekte natuurreservaat. De perfecte locatie voor een actief kamp!

 

Strandpaviljoens

We hebben 2 strandpaviljoens in Camperduin (Schoorl) die speciaal zijn ingericht voor groepen. Een ideale plek voor het organiseren van actieve uitjes op het strand. Bij minder weer kunnen we ook even naar binnen om te schuilen. Daarnaast zijn er grote kleedkamers en genoeg douches.

Laguna beach, Camperduin

Hookipa Beach, Camperduin

surfclub Schoorl

 

Reddingsbrigade Nederland 

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen. 

 

IKO 

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

VDWS 

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

ASI en ISA 

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast. 

 

Surfbenelux 

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches. 

 

VeBON en Tüv 

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen. 

 

Reisleiding 

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe. 

 

Heb je meer vragen? 

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl 

Andere schoolreisjes

Boek nu

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat