Werkweek

Brandingraften Noord Holland

In drie dagen leren Surfen, Suppen, Windsurfen en Brandingraften. Wij bieden het leukste schoolkamp dat er is. Op onze unieke locatie leren wij de leerlingen kennis maken met de leukste watersporten, zowel op het strand als op de lagune. Dit Watersportkamp staat in het teken van plezier, uitdaging en avontuur. Daarnaast zullen de leerlingen alles leren over de zee en is dit schoolkamp ook nog eens zeer leerzaam.

Van eenvoudige tot uitgebreide programma’s. Wij bieden verschillende pakketten aan. Naast ons basispakket is er de mogelijkheid om in overleg met ons, zelf je programma uit te breiden. Op onze site vind je alle informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Dagindeling (optioneel)
Dag 1: ochtend vertrek van school; middag 1e activiteit.
Dag 2: ochtend 2e activiteit; middag chillen op het strand.
Dag 3: ochtend 3e activiteit; middag vertrek naar school.

SURFLESSEN

De surflessen worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook kennis over de zee van ons mee. Zo kan jij voortaan zelf veilig het water op gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

Windsurfen

Old Skool Windsurfen in een nieuw jasje, dat is surfen met de ‘iRig’! De iRig is een windsurfset die voor de recreatieve of beginnende windsurfer een heleboel fun biedt. De veilige en uiterst lichte mast zorgt voor een plezierige en veilige beleving op de prachtige lagune van Camperduin.

Brandingraften

Brandingraften lijkt een beetje op een rodeo! Zittend op de ‘tube’ van een grote opblaasboot probeer je balans te houden en niet in het water te vallen. Kun jij blijven zitten terwijl er metershoge golven tegen de boot aan slaan? Ben jij de King of the raft?

Suppen

Suppen is de nieuwste rage in de internationale surfscene. Wil jij ook leren Suppen op dé SUP locatie van Nederland? Een tropische ervaring in de lagune en branding van Camperduin? Op een SUP heb je een prachtig overzicht over de Noordzee en zonder dat je het doorhebt ben je 95% van al je spieren aan het gebruiken.

Kitesurfles (optioneel)

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject wat we doorlopen, zodat je aan het einde van de week bent opgeleid tot zelfstandig Kitesurfer. Gedurende de eerste les zul je leren om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Tijdens de tweede les leer je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt leer je een waterstart te maken met een kiteboard tijdens de derde les. In de laatste twee lessen leer je stukken te varen en bochten te maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water.

Beachhouse

Deze groepsaccommodatie bestaat uit een groepshuis voor maximaal 100 personen. De accommodatie is ideaal geschikt voor schoolkampen. Voorzien van een eigen centrale ruimte, grote keuken, duinterras en 25 slaapkamers

Unieke locatie in Noord Holland
Onze accommodatie ligt op 100 meter van het strand en gaat in de achtertuin volledig op in het
uitgestrekte natuurreservaat. De perfecte locatie voor een actief kamp!

 

Beachlounge

Wij hebben 2 sportpaviljoens op het strand van Camperduin. Tijdens de activiteiten ontvangen we je graag daar. Beach lounge is een lounge onder het paviljoen met zelfstandige activiteiten zoals volleybal, voetbal, slackline, etc.

Strandprogramma +/- € 110,00 p.p.

  • 3 dagen, 2 nachten (maandag tot woensdag en woensdag tot vrijdag).
  • 2 activiteiten (dagdelen)
  • Beach lounge op het strand

 

Activiteiten in overleg:
Denk aan suppen, brandingraften, surfen en strand teambuildings activiteiten

 

Beach lounge is een lounge onder het paviljoen met zelfstandige activiteiten zoals volleybal, voetbal, slackline, etc.

 

Exclusief:

  • Maaltijden
  • Vervoer

 

Andere schoolreisjes

Schooluitje 1 dagdeel

Schooluitje 1 dagdeel

Lees meer
jeugdvakanties Nederland
Strandschool kamp

Strandschool kamp

Lees meer
strandactiviteiten School
SCHOOL STRAND EN DUIN DAG XL

SCHOOL STRAND EN DUIN DAG XL

Lees meer
Surfles Nederland

Boek nu

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat