Watersportkamp

Brandingraften Noord Holland

In drie dagen leren surfen, suppen, windsurfen en brandingraften. Het vetste schoolkamp dat er is!

Dagindeling
Dag 1: ochtend vertrek van school; middag 1e activiteit.
Dag 2: ochtend 2e activiteit; middag chillen op het strand.
Dag 3: ochtend 3e activiteit; middag vertrek naar school.

SURFLESSEN

De surflessen worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

Windsurfen

Old Skool windsurfen in een nieuw jasje, dat is surfen met de ‘iRig’! De iRig is een windsurfset die voor de recreatieve of beginnende windsurfer een heleboel fun biedt. De veilige en uiterst lichte mast zorgt voor plezierige en veilige beleving op de prachtige lagune van Camperduin.

BRANDINGRAFTEN

Brandingraften lijkt een beetje op een rodeo! Zittend op de ‘tube’ van een grote opblaasboot probeer je balans te houden en niet in het water te vallen. Kun jij blijven zitten terwijl er metershoge golven tegen de boot aan slaan…? Ben jij de King of the Raft?

SUPPEN

Suppen is de nieuwste rage in de internationale surfscene. Wil jij ook leren SUPPEN op dé SUP locatie van Nederland? Een tropische ervaring in de lagune en branding van Camperduin? Op een SUP heb je een prachtig overzicht over de Noordzee en zonder dat je het doorhebt ben je 95% van al je spieren aan het gebruiken.

KITESURFLES (optioneel)

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject wat we doorlopen zodat je aan het einde van de week bent opgeleid tot zelfstandig kitesurfer. Gedurende de eerste les zul je leren om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Tiijdens de tweede les leer je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je een waterstart te maken met een kiteboard tijdens de derde les. In de laatste twee lessen leer je stukken te varen en bochten te maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water.

3-daags schoolkamp 2x overnachting, 1x activiteiten € 79, – p.p.
3-daags Beachcamp basic € 132,50 p.p.
– 2x overnachting
– 3x activiteiten (2,5 uur)
– Organisatie en uitvoering van het programma
– Materialen, Begeleiding/instructie
– Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement

3-daags Beachcamp all-in € 185, – p.p.
– 2x overnachting incl. 2x ontbijt, lunch en diner
– 3x activiteiten (2,5 uur)
– Organisatie en uitvoering van het programma
– Materialen, Begeleiding/instructie
– Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement

Minimaal aantal deelnemers 20 personen

Overnachting
De overnachtingen vinden plaats in het ‘Quiksilver beachhuis Schoorl’. De groepsaccommodatie bestaat uit een locatie voor 40 personen en een van 26 personen, die zowel los als gezamenlijk te huur zijn. Beide accommodaties zijn sinds kort verbouwd en voorzien van een eigen centrale ruimte, grote keuken, duinterras, minimaal 5 slaapzalen en buitenhaard.

Unieke locatie
Onze accommodatie ligt op 100 meter van het strand en gaat in de achtertuin volledig op in het uigestrekte natuurreservaat de schoorlse duinen. De perfecte locatie voor een actief kamp!

Zie foto’s van de Leukste groepsaccommodatie van Noord Holland

Andere schoolreisjes

Schoolsportdag op het strand

Schoolsportdag op het strand

Lees meer
jeugdvakanties
Schoolkamp op het strand

Schoolkamp op het strand

Lees meer
SCHOOL STRAND EN DUIN DAG XL

SCHOOL STRAND EN DUIN DAG XL

Lees meer

Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top