Zeezwem fundag

zeezwemkamp

De kinderen gaan een ochtend lang Serious FUN beleven aan het strand. De dag zal zowel op het strand als in de zee plaatsvinden. Gedurende de dag gaan de kinderen onder andere de spannende activiteiten raften, surfen en bodyboarden doen terwijl zij leren over de zee.  Ze worden begeleid door gecertificeerde reddingzwemmers die hen tijdens deze dag de leuke kanten van de zee laten zien, maar hen ook bewust willen maken van de gevaren.

Een educatieve ochtend met een funfactor! Waar komen de golven vandaan? Hoe ontstaat EB en VLOED. Waar komen de stromingen vandaan? Waarom en waarvoor moet je uitkijken als je in de zee speelt. Allemaal hele belangrijke vragen als je aan het strand woont! Daarom organiseren De Jongens uit Schoorl de Zeezwemfundag.

Eerst krijgen de leerlingen theorieles over de zee, hierbij leren zij over de stromingen, eb en vloed, zwinnen, muien en kwallen in de Noordzee. Na de theorie gaan we onder begeleiding lekker het water op met een surfboard of brandingraft. Hier zal op een fun manier de theorie in praktijk gebracht worden. Kortom een hele leuke ochtend met een belangrijke boodschap!

Brandingraften

Welk team trotseert als eerste de spetterende branding en gaat rond de boei? Onder begeleiding van een professionele instructeur leer je alle kneepjes over het Brandingraften! Mocht je niet uit de boot vallen gaan we rodeo raften!!!!

Golfsurfen en/of bodyboarden

Kun jij de golven aan? Leer de eerste moves op een surfplank.

Leerdoelen

  • Waar komen de golven vandaan?
  • Wat is eb en vloed?
  • Waarom stroomt het altijd?
  • Wat zijn de uitdagingen van de zee?
  • Waar moet je op letten?

Voor wie:
Basisschool vanaf groep 6

Wanneer:
Mei t/m september

Aantallen :
v.a. 20 – 100 leerlingen

Prijs:
Vanaf € 20,- euro per leerling. Het bedrag hangt af van het aantal deelnemers.

Andere schoolreisjes

Boek nu

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat