Surf & family trips

Surf

weekend

Surf

Beachhouse

Pop-up surfdorp

Beachhouse

Reserveren

Kamer boeken

Reserveren

Beachhouse

Bekijk onze accommodatie

Surf & family trips

We zijn opzoek naar ‘buitenmensen’! We bouwen dit jaar een pop-up surfdorp aan het strand van Petten. Dit surfdorp ligt aan de mooiste en meest unieke surfspots van Nederland. Ons Beachhouse is onderdeel van een pop-up surfdorp in Petten. Dit verblijf bevindt zich op 150 meter lopen van zee en ligt in de duinen. De voormalige groepsaccommodatie kunnen door Corona even geen groepen ontvangen, maar wel gezinnen en vriendenbubbels.

We hebben daarom de groepsaccommodatie verbouwd tot coronaproof verblijf en bieden actieve weekenden voor families en vrienden. Ga met elkaar ofroad FATMAXXEN of duik met wetsuit en surfboard in De Noordzee, die vlak voor de deur ligt. Kortom, ga naar buiten! Maar kom daarna lekker bij ons naar binnen. Blijf hangen in een van de hangmatten, bestel je eten bij onze foodtruck en ga s ’avonds vuurtje stoken in de buitenhaard.

GA MEE NAAR BUITEN!

Voor ons is het duin een speeltuin, het strand een pretpark en de branding onze grootste attractie. Wij doen er alles aan om jou deze attracties te laten beleven en nemen je zoveel mogelijk mee naar buiten. We hebben daarom een meivakantie trip, surfweekend en outdoorweekend voor jou samengesteld. Bij ons boek je niet alleen een accommodatie, maar maken we er een actieve vakantie van!

RESERVEER HIER>>

Deze activiteiten gaan we doen!

Sunset suppen

We beginnen het weekend meteen goed. Vrijdagavond gaan we namelijk sunset suppen. Op de lagune of op zee. Sunset suppen is een van de meest romantische activiteiten die we doen. Maar ook zeker intensief. Wist je dat je 95% van je spieren gebruikt als je supt? We geven je een kleine clinic zodat je goed staat

Surflessen

Op zaterdagochtend nemen we een frisse duik in de Noordzee en krijgen we surfles. Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Wetsuit en surfboard inbegrepen.

Bootcamp

In de middag doen we een bootcamp op het strand. Voor de liefhebbers dan he. Je mag natuurlijk ook chillen in de omgeving of op ons paviljoen. Het wordt wel een hele leuke bootcamp voor de hele familie.

FATMAXXEN

Op zondagochtend gaan we FATMAXXEN als je ouder dan 15 bent. En longboardclinic als je jonger dan 16 bent. De FATMAX ziet er vanaf moment één al tof uit en we gaan dan ook met deze step offroad.

Longboarden

Longboarden is een vorm van skateboarden die in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! We proberen te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

Onbeperkt chillen

Want dat mag echt ook wel hoor! We hebben inderdaad een vol programma, maar je hoeft natuurlijk niet overal aan mee te doen. Er zijn genoeg strandstoelen om lekker in weg te lounchen.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat