Surfdorp Petten

Jongerenvakantie Nederland

Surfcamping

Aan het strand

Surfcamping
Zomerkampen in Nederland

Hostel

Beachhouse

Hostel
Accommodatieverhuur

Reserveren

Kamer boeken

Reserveren
Surfcamping en zomerkampen

Activiteiten

Boek een activiteit

Activiteiten
Safaritent Nederland

Groepen

Boek voor een groep

Groepen

Family & surfhostel

Bekijk onze accommodatie

Surf, family & school trips

We zijn opzoek naar ‘buitenmensen’! We hebben een surfdorp aan het strand van Petten gebouwd. Dit surfdorp ligt aan de mooiste en meest unieke surfspots van Nederland. Ons surfdorp bestaat uit een surfcamping, foodgarden en surfhostel/groepsaccommodatie. Dit verblijf bevindt zich op 150 meter lopen van zee en ligt in de duinen.

We bieden actieve weken en weekenden voor families en vrienden en organiseren schoolkampen. Ga met elkaar offroad E-chopperen of duik met wetsuit en surfboard in De Noordzee, die vlak voor de deur ligt. Kortom, ga naar buiten! Maar kom daarna lekker bij ons naar binnen. Blijf hangen in een van de hangmatten, bestel je eten bij onze foodtruck en ga s ’avonds vuurtje stoken in de buitenhaard.

GA MEE NAAR BUITEN!

Voor ons is het duin een speeltuin, het strand een pretpark en de branding onze grootste attractie. Wij doen er alles aan om jou deze attracties te laten beleven en nemen je zoveel mogelijk mee naar buiten. We organiseren daarom surflessen en tal van andere activiteiten. Bij ons boek je niet alleen een accommodatie, maar maken we er een actieve vakantie van!

RESERVEER HIER EEN KAMER VOOR HET WEEKEND>>

LEES HIER ALLES OVER ONZE GROEPSACCOMMODATIE>>

LEES HIER ALLES OVER ONZE SURFCAMPING>>

Deze activiteiten gaan we doen!

Suppen Camperduin

Suppen

Kom in je vrije uurtje naar Camperduin en huur een SUP! Ervaar een groot gevoel van vrijheid, geniet van het prachtige uitzicht op de Schoorlse duinen en Noordzee én train nog ‘ns onbewust wel 95% van al je spieren..! Vanaf heden is het mogelijk vanuit ons paviljoen aan de lagune een SUP te huren! De lagune is een uniek en spiegelglad meertje op het strand van Camperduin en is de ideale locatie voor jong tot oud om kennis te maken met deze uitdagende watersport.

Surfkamp Nederland

Surflessen

Golfsurfen vinden wij de leukste sport die er is. Als er dan ook even een paar goede golven staan is het kantoor even gesloten. Vanuit het surfdorp organiseren we surflessen voor kinderen en volwassenen. Boek een surfles bij onze Surf Shack op het strand van Petten! We bieden lessen aan voor de beginnende tot de gevorderde surfers en van jong tot oud.

Zomerkampen Nederland

Lagunedag

We hebben in Camperduin een sportpaviljoen aan een prachtige lagune. Kom jij deze zomer bij ons relaxen? Een heerlijke combinatie tussen relaxen en het doen van toffe activiteiten. Ga met je familie of vrienden de uitdaging aan om in zo min mogelijk worpen het discgolf-parcours van Schoorl te lopen. Pak in de middag een heerlijke strandstoel om te relaxen! Nog niet moe? Trotseer dan de lagune of de zee met een sup. Bij deze leuke dag voor jong en oud staat de koffie en thee altijd voor je klaar.

E-chopper verhuur

E-chopper

E-chopperen is een speciale beleving. Zweef geruisloos met ons mee door de Hondsbossche natuur en geniet van de buitenlucht en Noord-Hollandse natuur. Waarschijnlijk heb je nog nooit op een E-chopper gezeten. Dat is absoluut geen probleem, want je rijdt er zo mee weg! Het is de eerste step waar je niet op hoeft te steppen, want de milieuvriendelijke elektrische motor doet al het werk.

zomerkampen in Nederland

Slacklinen

Slacklinen is een trendsport waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. De band is dynamisch en reageert op je beweging. Het is hierdoor mogelijk om verschillende trucs hierop te doen. Het balanceren op een slackline vraagt om concentratie, coördinatie en balans.

Jongerenvakantie Nederland

Onbeperkt chillen

Want dat mag echt ook wel hoor! We hebben inderdaad een vol programma, maar je hoeft natuurlijk niet overal aan mee te doen. Er zijn genoeg strandstoelen om lekker in weg te lounchen.

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat