Brandingraften

Surfkamp Nederland

Brandingraften is een van ons avontuurlijkste watersportactiviteit waarbij je met een groep van 8 personen in een opblaasbare boot (een raft) de golven van de zee trotseert. Gewapend met peddels, wetsuit en zwemvest gaan we de ruige Noordzee op. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten! Het gevoel van de krachtige golven die tegen de boot slaan en de wind in je gezicht, geeft een enorme kick en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Als je eenmaal klaar bent om te beginnen, ren je samen met je team de zee in met het raft en een peddel. Het is de bedoeling om als team door de golven te peddelen, tempo te maken en te sturen om door de branding te komen en terug te surfen.

Tijdens het brandingraften is teamwork essentieel. Je moet samenwerken met je team om de golven te kunnen overwinnen en de raft onder controle te houden. Het is een uitdagende en opwindende activiteit die veel plezier en adrenaline kan geven.

Onze instructeurs gaan altijd met je mee. We zijn opgeleid en gecertificeerd en organiseren jaarlijks heel veel uitjes op onze rafts.

Arrangementen

We organiseren dit uitje altijd in combinatie met andere activiteiten.

De activiteit brandingraften komt terug in de uitjes;

Beachevent

Bedrijfsfamiliedag

Tijdens de zomerkampen

En tijdens onze schooluitjes

De activiteit brandingraften komt terug in de uitjes;

Beachevent

Bedrijfsfamiliedag

Tijdens de zomerkampen

En tijdens onze schooluitjes

Aanvraag >10 personen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat