SUPPEN IN DE LAGUNA

Suppen is de nieuwste rage in de internationale surfscene. Wil jij ook leren SUPPEN op dé SUP locatie van Nederland? Een tropische ervaring in de lagune en branding van Camperduin? Op een SUP heb je een prachtig overzicht over de Noordzee en zonder dat je het doorhebt ben je 95% van al je spieren aan het gebruiken.

Onze SUPclinics bestaat uit drie gedeeltes. Stap 1 is het oefenen in de lagune van Camperduin. De lagune is een uniek en spiegelglad meertje op het strand van Camperduin en is de ideale locatie om kennis te maken met onze passie.

Als we stabiel staan en de eerste technieken doorhebben SUPPEN we via de lagune de branding van de Noordzee in. Als de golven het toelaten maken we een paar superlange ritten. Gegarandeerd fun!

We sluiten af met het competitieve spel SUPPOLO. Twee teams strijden tegen elkaar op de lagune van Camperduin. Met speciale peddels probeer je de bal te veroveren en met je team te scoren in een drijvend doel.

SUPPEN is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Daarnaast te combineren met andere activiteiten als Blokarten, brandingraften, kiten en beachvolleybal.

Wordt jij, net als ons, niet helemaal gelukkig van een benauwde sportschool? Kom in je vrije uurtje naar Camperduin en huur een SUP! Ervaar een groot gevoel van vrijheid, geniet van het prachtige uitzicht op de Schoorlse duinen en Noordzee én train nog ‘ns onbewust wel 95% van al je spieren..!

Vanaf heden is het mogelijk vanuit onze nieuwe locatie aan de lagune een SUP te huren! De lagune is een uniek en spiegelglad meertje op het strand van Camperduin en is de ideale locatie om kennis te maken met deze uitdagende watersport.

Prijs: €15,- per uur

Wij zijn in juni, juli & augustus elke dag van 10:00 – 17:00 geopend!

Tip: Suppen met het hele gezin of vriendengroep!

Hier online reserveren >>

Aanvraag >10 personen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvraag <10 personen

Ik wil graag een sup huren!

Dat kan online via dit formulier >>

€ 15,- per uur

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat