Surf Project

Ook deze zomer wordt er in Camperduin weer volop gesurft door het Surf Project! En daar zijn wij trots op. Het Surf Project stelt kinderen met het syndroom van Down, autisme en/of ADHD in de gelegenheid om, onder professionele begeleiding, kennis te maken met de mooiste sport die er is!

In juni en september gaan de kinderen onder enthousiaste een-op-een begeleiding het water in om te leren golfsurfen. Het project wordt uitsluitend door professionals, vrijwillig gerund!

 

Surfen heeft een positief effect op de ontwikkeling van kinderen met een beperking. Het versterkt hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Dat blijkt ook uit onderzoek in Groot-Brittannië, waar sommige kinderen nu zelfs op doktersrecept leren surfen. Het is een stoere sport met een positief imago. Normaal gesproken komen kinderen met Down, ADHD of autisme er niet snel mee in aanraking, omdat leren surfen professionele begeleiding vereist. Het Surf Project maakt dit mogelijk in een veilige, aangepaste omgeving met individuele begeleiding door getrainde vrijwilligers.

 

Met de uitbreiding naar Camperduin kunnen er nóg meer kinderen de kans krijgen om te komen surfen. Kinderen uit de buurt, maar ook kinderen die nu op een wachtlijst staan. Kinderen uit heel Nederland kunnen worden aangemeld. Camperduin heeft een rustig strand en alle faciliteiten om kinderen met een beperking de structuur en duidelijkheid te bieden die ze verdienen. Dit is een van de belangrijkste reden waarom het Surf Project zo een groot succes is in Camperduin!

 

Voor dit jaar zijn de plekken al weer vol. Aanmelden voor volgend jaar kan alvast al via de site. Benieuwd? Kom een keer kijken!

Data Academy

8, 15 en 22 september

Tijd: 13.00 – 15.00

Kijk hier voor alle informatie en inschrijvingen voor kinderen of vrijwilligers!

 

Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat