Winterpaviljoen

Met de zachte Nederlandse winters is het heerlijk om je winterevenement te houden op een locatie waar je zowel binnen als buiten van alles kan doen. Laguna Beach is dé strand evenementenlocatie van Noord-Holland met ongekend veel mogelijkheden om combinaties te maken tussen het prachtige paviljoen, het strand of de duinen. We hebben bijvoorbeeld een verwarmd terras met uitzicht over de lagune. ’s Avonds worden de sfeerhaarden aangestoken en gaat de speciale verlichting aan waardoor je ook in het donker uitkijkt over het kabbelende water. Een uniek decor voor winterse events!

Binnen maakt de zomerse look van het strandpaviljoen plaats voor een behaaglijk winters interieur. Het paviljoen bestaat uit meerdere multifunctionele ruimten, die voorzien zijn van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd event!

 

Vanaf 75 personen exclusief voor jouw bedrijf

Midden in een bijzonder mooie winterse omgeving

 

Denk je eraan om een kerst of nieuwjaarsborrel te organiseren voor je collega’s? Doe dit dan eens op het strand! Onder het genot van een hapje en een drankje in een winters gekleed paviljoen met weids uitzicht. Eenmaal aangekomen bij ons winterpaviljoen, ontvangen we je met Glühwein en warme chocolademelk bij een knisperende kampvuur. Als je lekker opgewarmd bent, kunnen we daarna naar buiten. Tenminste als je wil…

Het is natuurlijk ook mogelijk om een volwaardige maaltijd te serveren op je borrel! Alles is mogelijk, wij werken samen met diverse winterse foodtrucks en kunnen een winter BBQ voor jullie verzorgen.

Programma (optioneel)

14.00 uur aankomst.

14.30 uur activiteiten

16.30 uur hapjes (eventueel daarna een diner)

Aanvraag >10 personen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat