Zomerkampen op het strand

Zomerkampen aan het strand

Klik hier
voor onze
referenties

Instructeurs

Daan

Daan is het totaal plaatje van een surfdude: lang haar, gebruind lichaam en topfit. Daan maakt meer uren op een dag dan normale mensen, want om 6:00 uur ligt hij al in het water om te surfen of te kitesurfen. Zijn er geen golven of wind, dan heeft Daan al 3 rondjes op het mountainbike parcours gefietst voordat de rest hun wekker afgaat. Zijn passie voor sport deelt hij maar al te graag! Zomers doet hij dit op het strand en `s winters in de sneeuw. Daan gaat het liefst met jullie het water in, maar de dames zal het uiteindelijk weinig uitmaken welke activiteit er wordt gedaan als Daan er maar staat. Dus deel je team in met alleen maar mannen, want de vrouwen raken gegarandeerd afgeleid.

Thomas

Thomas maakt overal een competitie van! Door deze instelling en een neiging om de hele dag te willen spelen heeft hij zijn talent voor bewegen omgezet tot een hoog niveau in: surfen, skaten, longboarden, mountainbiken, enduro motorrijden en camper bouwen. Deze winter is Thomas door heel Europa al zijn favoriete sporten aan het beoefenen vanuit zijn prachtige zelfgebouwde camper. Kijk op onze insta voor wat foto’s van zijn reis.

Krijn Grun

Krijn is samen met Richard de eigenaar van De Jongens uit Schoorl. De mannen hebben elkaar gevonden tijdens hun studie aan de ALO in Amsterdam met een onbreekbare vriendschap tot gevolg. Krijn is net als Richard dagelijks op Laguna beach te vinden en weet hier altijd tijd te vinden voor een persoonlijk gesprek met al zijn instructeurs. Overal enthousiast over en aan energie geen gebrek, Krijn zorgt voor een perfect geslaagde dag voor elke groep. Gelukkig hebben wij het in de winter rustiger, want dan staat Krijn zoveel mogelijk op zijn snowboard in de sneeuw. Op zijn veertigste was hij nog regerend Nederlands kampioen freeride en je kan hem in menig magazine terugvinden op pagina brede foto's .

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat