Zomerkampen

Zomerkampen op het strand

De Jongens uit Schoorl organiseren al meer dan 10 jaar de leukste zomerkampen van Noord-Holland in Schoorl en Castricum. Voor de jeugd van 7 t/m 11, 12 t/m 15 jaar en 14 t/m 18 jaar zijn vier uiteenlopende, actieve zomerkampen uitgezet. De zomerkampen vinden plaats in de bossen, bij de lagune, duinen en het strand en worden georganiseerd vanuit een vaste locatie op het strand. De zomerkampen zijn te boeken als dagkamp of inclusief overnachting. Je kunt ook een optie nemen

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag op 7 juli!

Zie ook onze tienervakanties

Klik hier
voor onze
referenties

Instructeurs 2018

Daan

Natuurlijk wordt ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn Cios ben ik verder gaan studeren en weet nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed. Net zoals alle jongens is surfen mijn hobby, het is dan ook erg fijn om in een professioneel team te werken dat dezelfde hobby’s en gevoel met de natuur deelt. “We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Thomas

Het motto van Thomas is: Je moet eerst een paar keer op je bek gaan voordat je iets kan. Gelukkig heeft hij een lichaam van beton dus kan er weinig kapot. Binnen een jaar heeft hij bij De jongens leren surfen, skaten, slacklinen en snowboarden. Binnen dit jaar heeft Thomas dan ook menig surfboard in tweeën gebroken. Op het eerste gezicht lijkt het een gevaarlijk beest, maar hij is met name heel lief met vrouwen en kinderen. Deze enthousiaste jongen staat vaak voor de groep bij de zomerkampen en familie-uitjes.

Krijn Grun

Net als Richard heeft Krijn de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) doorlopen. Krijn weet mensen te raken en te motiveren. Organiseren zit hem in het bloed. Krijn is een vervent freeride snowboarder en is ‘s winters regelmatig in de sneeuw te vinden om wat ‘poeder te rijden’! Dit jaar is hij (op zijn 40ste!) nog Nederlands kampioen free ride geworden.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon