Kitesurfkamp

 • Kitesurfkamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste Kitesurfkamp van Noord-Holland

14 t/m 18 jaar

Beleef de meest spectaculaire watersport van dit moment! Kitesurfen is een populaire sport en zorgt ervoor dat de adrenaline door je heen giert. Echt, niets is te vergelijken met het gevoel dat je krijgt bij kitesurfen. Nederland is daarbij het perfecte kiteland, het waait namelijk vaak en de ondergrond is veilig. Niet voor niets komen wereldkampioenen Kevin Langeree en Youri Zoon uit Nederland…

Kom kennismaken met deze unieke watersport onder begeleiding van onze eigen professionele en enthousiaste instructeur. In vijf dagen ervaar je wat kitesurfen is en word je geleerd hoe je zelfstandig kunt kiten. En dit natuurlijk allemaal veilig en met heel veel plezier. Dat je fun hebt, kun je ook aan anderen laten zien, want er worden foto’s genomen, die tijdens jouw Kitesurfkamp al online worden gezet.

De lessen zijn ingedeeld volgens een stappenplan zodat je iedere keer weer wat bijleert. Aan het einde van de week ontvang je een officieel VDWS Kiteboarding Certificaat met je eigen behaalde level waarmee je overal ter wereld kunt aantonen wat je niveau is, zodat je verder gaat waar je bent gebleven.

Het Kitesurfkamp vindt plaats op het strand van Camperduin en kan je elke week van de zomervakantie boeken. Je kan een dagkamp volgen of je blijft gezellig slapen in ons pop-up surfdorp.

 

Het Kitesurfkamp is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ervaring is niet nodig. Welnee, je doet gewoon lekker op je eigen niveau mee.

 

VROEGBOEKDEAL: FAMILIELID HOOKIPA BEACH

Wij hebben in Camperduin een surfclub, genaamd Hookipa Beach met faciliteiten als lounge, kleedkamers, warme douche, BBQ etc.. In de zomervakantie is dit onze homebase voor de zomerkampen, maar je kunt ook lid worden en het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten. Jij mag met je familie, als je vóór 2 april boekt, gratis gebruik maken van Hookipa tot 15 juli.

vanaf € 705,-

NU BOEKEN

EEN DAG UIT HET KITESURFKAMP

Het Kitesurfkamp bestaat uit twee dagdelen, eentje is gevuld met kitesurflessen en bij eentje ga je lekker andere dingen doen zoals brandingraften, longboarden of golfsurfen.

 

Kitesurfles

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject dat we doorlopen met als doel je op te leiden tot zelfstandig kitesurfer. Tijdens de eerste les leer je om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Op de tweede les ga je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je tijdens de derde les een waterstart te maken met een kiteboard. In de laatste twee lessen ga je stukken varen en bochten maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water.

 

Voorbeelddag

Het Kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. Op de aankomstdag begin je om 10.00 uur bij het strandpaviljoen bij de Lagune in Camperduin. We beginnen meteen met een van de activiteiten. Je bagage wordt door de reisleiding naar Stayokay gebracht, die zie je later weer ongeschonden terug.

Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven van het Kitesurfkamp. Op deze manier krijg je een indruk van de dagindeling. Elke dag is gevuld met andere activiteiten, waarbij we rekeninghouden met de weersomstandigheden.

 

Programma zonder overnachting

10.00 – 10.15 uur: Aanvang en opbouw Kitesurfkamp

10.15 – 12.30 uur: Kiten

12.30 – 13.00 uur: Lunch

13.00 – 15.30 uur: Suppen op de lagune en Fatmax rijden

15.30 – 16.00 uur: Afbouw kamp

 

Programma met overnachting

08.30 – 09.30 uur: Ontbijten

09.30 – 09.45 uur: Gezamenlijk fietsen naar het Kitesurfkamp

10.00 – 16.00 uur: Programma zoals hierboven beschreven

16.00 – 16.15 uur: Gezamenlijk fietsen naar het surfdorp

16.30 – 18.00 uur: Vrije tijd

18.00 – 19.00 uur: Diner

19.30 – 21.00 uur: Longboarden

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

 

Andere activiteiten

Het tweede dagdeel is altijd gevuld met een andere activiteit. Ja echt, jij gaat je niet vervelen! Wat we dan gaan doen? We hebben een paar activiteiten uitgelicht, afhankelijk van het weer kiezen de instructeurs de gaafste optie voor je uit.

 

Golfsurfen

Golfsurfen is een zeer verslavende watersport met een hoge funfactor. Als de golven mooi zijn, gaan we zeker een keer met surfboards het water op. Tijdens een introductieles leer je een golf helemaal uit te surfen tot de kant.

 

Longboarden

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand. Onze instructeurs zijn van alle markten thuis en ook longboarden vinden zij fantastisch om te doen. Tijdens de clinic gaan ze jou leren longboarden en als je dit al kan gaan we een stapje verder met tricks cross-steps en carven.

 

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften. Een waanzinnige spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord?

 

Mountainboarden

Deze skateboards met dikke offroad wielen zijn in eerste instantie gemaakt voor snowboarders die in de zomer ook van de berg wilden boarden. Nu gebruiken kiters en vliegeraars de mountainboarden ook. Met een vlieger of kite kan je namelijk met een mountainboard vol gas over het strand gaan. Echt gaaf!

vanaf € 705,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
15 t/m 19 juli 5 Nog genoeg plek nvt v.a. € 735,- BOEK NU
22 t/m 26 juli 5 Nog genoeg plek nvt v.a. € 775,- BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 Nog genoeg plek nvt v.a. € 695,- BOEK NU
5 t/m 9 augustus 5 Nog genoeg plek nvt v.a. € 705,- BOEK NU
12 t/m 16 augustus 5 Nog genoeg plek nvt v.a. € 705,- BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 Nog genoeg plek nvt v.a. € 760,- BOEK NU
26 t/m 30 augustus 5 Nog genoeg plek nvt v.a. € 760,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Alle activiteiten
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Ontbijt en diner bij overnachting
 • T-shirt
 • Zeezwemlessen door surflifesavers

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering

Daglocatie 1: Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Daglocatie 2: Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

OVERNACHTEN in stayokay 

We overnachten in Stayokay Egmond. Het valt meteen op, van binnen en van buiten: Stayokay Egmond is ruim opgezet en er heerst een gezellige relaxte vibe. Het gezellige restaurant, zon­overgoten terrassen en veel mogelijk­heden voor activiteiten maken dit voor ons een topplek. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals een klein festival of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

KAMERS 

Er zijn kamers voor 4 tot 6 personen met eigen sanitair. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen.

 

IN onze groepsaccommodatie vind JE VERDER NOG: 

 • Lounge safaritent
 • Hangmatten
 • Slackline
 • Voetbalveld
 • Air hockey
 • Chillruimtes
 • Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in Stayokay? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Stayokay

vanaf € 705,-

NU BOEKEN

FAQS

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 18 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Wij willen met een groep komen, kan dat?  

Ja natuurlijk kan dat, nog sterker dat vinden wij alleen maar gezellig. Wel willen we jullie erop wijzen dat we tijdens het kamp er graag één grote groep van maken. Om dit te bevorderen splitsen we groepen van vier en meer ook weleens tijdens activiteiten. Geen zorgen, de meeste activiteiten doen we met zijn alle. 

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Is het Kitesurfkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het Kitesurfkamp gaat altijd door. Bij slecht weer is er een alternatief programma in de binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie!

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

Surfbenelux

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

vanaf € 705,-

NU BOEKEN

Kitesurfkamp

vanaf € 705,-

NU BOEKEN

Het leukste Kitesurfkamp van Noord-Holland

14 t/m 18 jaar

Beleef de meest spectaculaire watersport van dit moment! Kitesurfen is een populaire sport en zorgt ervoor dat de adrenaline door je heen giert. Echt, niets is te vergelijken met het gevoel dat je krijgt bij kitesurfen. Nederland is daarbij het perfecte kiteland, het waait namelijk vaak en de ondergrond is veilig. Niet voor niets komen wereldkampioenen Kevin Langeree en Youri Zoon uit Nederland…

Kom kennismaken met deze unieke watersport onder begeleiding van onze eigen professionele en enthousiaste instructeur. In vijf dagen ervaar je wat kitesurfen is en word je geleerd hoe je zelfstandig kunt kiten. En dit natuurlijk allemaal veilig en met heel veel plezier. Dat je fun hebt, kun je ook aan anderen laten zien, want er worden foto’s genomen, die tijdens jouw Kitesurfkamp al online worden gezet.

De lessen zijn ingedeeld volgens een stappenplan zodat je iedere keer weer wat bijleert. Aan het einde van de week ontvang je een officieel VDWS Kiteboarding Certificaat met je eigen behaalde level waarmee je overal ter wereld kunt aantonen wat je niveau is, zodat je verder gaat waar je bent gebleven.

Het Kitesurfkamp vindt plaats op het strand van Camperduin en kan je elke week van de zomervakantie boeken. Je kan een dagkamp volgen of je blijft gezellig slapen in ons pop-up surfdorp.

 

Het Kitesurfkamp is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ervaring is niet nodig. Welnee, je doet gewoon lekker op je eigen niveau mee.

 

VROEGBOEKDEAL: FAMILIELID HOOKIPA BEACH

Wij hebben in Camperduin een surfclub, genaamd Hookipa Beach met faciliteiten als lounge, kleedkamers, warme douche, BBQ etc.. In de zomervakantie is dit onze homebase voor de zomerkampen, maar je kunt ook lid worden en het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten. Jij mag met je familie, als je vóór 2 april boekt, gratis gebruik maken van Hookipa tot 15 juli.

EEN DAG UIT HET KITESURFKAMP

Het Kitesurfkamp bestaat uit twee dagdelen, eentje is gevuld met kitesurflessen en bij eentje ga je lekker andere dingen doen zoals brandingraften, longboarden of golfsurfen.

 

Kitesurfles

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject dat we doorlopen met als doel je op te leiden tot zelfstandig kitesurfer. Tijdens de eerste les leer je om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Op de tweede les ga je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je tijdens de derde les een waterstart te maken met een kiteboard. In de laatste twee lessen ga je stukken varen en bochten maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water.

 

Voorbeelddag

Het Kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. Op de aankomstdag begin je om 10.00 uur bij het strandpaviljoen bij de Lagune in Camperduin. We beginnen meteen met een van de activiteiten. Je bagage wordt door de reisleiding naar Stayokay gebracht, die zie je later weer ongeschonden terug.

Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven van het Kitesurfkamp. Op deze manier krijg je een indruk van de dagindeling. Elke dag is gevuld met andere activiteiten, waarbij we rekeninghouden met de weersomstandigheden.

 

Programma zonder overnachting

10.00 – 10.15 uur: Aanvang en opbouw Kitesurfkamp

10.15 – 12.30 uur: Kiten

12.30 – 13.00 uur: Lunch

13.00 – 15.30 uur: Suppen op de lagune en Fatmax rijden

15.30 – 16.00 uur: Afbouw kamp

 

Programma met overnachting

08.30 – 09.30 uur: Ontbijten

09.30 – 09.45 uur: Gezamenlijk fietsen naar het Kitesurfkamp

10.00 – 16.00 uur: Programma zoals hierboven beschreven

16.00 – 16.15 uur: Gezamenlijk fietsen naar het surfdorp

16.30 – 18.00 uur: Vrije tijd

18.00 – 19.00 uur: Diner

19.30 – 21.00 uur: Longboarden

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

 

Andere activiteiten

Het tweede dagdeel is altijd gevuld met een andere activiteit. Ja echt, jij gaat je niet vervelen! Wat we dan gaan doen? We hebben een paar activiteiten uitgelicht, afhankelijk van het weer kiezen de instructeurs de gaafste optie voor je uit.

 

Golfsurfen

Golfsurfen is een zeer verslavende watersport met een hoge funfactor. Als de golven mooi zijn, gaan we zeker een keer met surfboards het water op. Tijdens een introductieles leer je een golf helemaal uit te surfen tot de kant.

 

Longboarden

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand. Onze instructeurs zijn van alle markten thuis en ook longboarden vinden zij fantastisch om te doen. Tijdens de clinic gaan ze jou leren longboarden en als je dit al kan gaan we een stapje verder met tricks cross-steps en carven.

 

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften. Een waanzinnige spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord?

 

Mountainboarden

Deze skateboards met dikke offroad wielen zijn in eerste instantie gemaakt voor snowboarders die in de zomer ook van de berg wilden boarden. Nu gebruiken kiters en vliegeraars de mountainboarden ook. Met een vlieger of kite kan je namelijk met een mountainboard vol gas over het strand gaan. Echt gaaf!

PERIODE
15 t/m 19 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf nvt
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 735,- BOEK NU
PERIODE
22 t/m 26 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf nvt
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 775,- BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf nvt
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 695,- BOEK NU
PERIODE
5 t/m 9 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf nvt
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 705,- BOEK NU
PERIODE
12 t/m 16 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf nvt
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 705,- BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf nvt
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 760,- BOEK NU
PERIODE
26 t/m 30 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf nvt
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 760,- BOEK NU

Daglocatie 1: Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Daglocatie 2: Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

OVERNACHTEN in stayokay 

We overnachten in Stayokay Egmond. Het valt meteen op, van binnen en van buiten: Stayokay Egmond is ruim opgezet en er heerst een gezellige relaxte vibe. Het gezellige restaurant, zon­overgoten terrassen en veel mogelijk­heden voor activiteiten maken dit voor ons een topplek. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals een klein festival of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

KAMERS 

Er zijn kamers voor 4 tot 6 personen met eigen sanitair. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen.

 

IN onze groepsaccommodatie vind JE VERDER NOG: 

 • Lounge safaritent
 • Hangmatten
 • Slackline
 • Voetbalveld
 • Air hockey
 • Chillruimtes
 • Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in Stayokay? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Stayokay

FAQS

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 18 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Wij willen met een groep komen, kan dat?  

Ja natuurlijk kan dat, nog sterker dat vinden wij alleen maar gezellig. Wel willen we jullie erop wijzen dat we tijdens het kamp er graag één grote groep van maken. Om dit te bevorderen splitsen we groepen van vier en meer ook weleens tijdens activiteiten. Geen zorgen, de meeste activiteiten doen we met zijn alle. 

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Is het Kitesurfkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het Kitesurfkamp gaat altijd door. Bij slecht weer is er een alternatief programma in de binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie!

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

Surfbenelux

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

Zomerkamp Nederland

Joran is jouw instructeur!

Joran is onze kiter! Elk moment dat het waait pakt hij om het water op te gaan en in de zomer deelt hij zijn passie graag met anderen. Mocht het niet waaien dan gooit hij zijn overschot aan energie maar al te graag tegen een raft aan.

Andere zomerkampen

Beachfun 16+

Beachfun 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Pro Surfcamp

Pro Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat