Kitesurfcamp

 • Kitesurfcamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste kitesurfcamp van Noord-Holland

Beleef de meest spectaculaire watersport aller tijden! Kitesurfen is de afgelopen jaren flink in populariteit gegroeid. En terecht, want deze sport zorgt ervoor dat de adrenaline door je heen giert! Niets is te vergelijken met het gevoel van kitesurfen. Nederland is daarbij het perfecte kiteland, het waait namelijk vaak en de ondergrond is veilig. Niet voor niets komen wereldkampioenen Kevin Langeree en Youri zoon uit Nederland… Leer nu deze unieke watersport onder begeleiding van enthousiaste instructeurs van onze partner Kiteschool NorthWest Kiteboarding!

In vijf dagen ervaar je wat Kitesurfen is en wordt je geleerd hoe je zelfstandig kunt kiten. En dit natuurlijk allemaal veilig en met heel veel plezier. De lessen zijn ingedeeld volgens een stappenplan zodat je iedere keer weer wat bijleert. Aan het einde van de week ontvang je een officieel VDWS Kiteboarding certificaat met je eigen behaalde level waarmee je overal ter wereld aan kunt tonen wat je niveau is om daarmee verder te gaan. Gedurende de week worden er foto’s genomen die je als bewijs en herinnering kosteloos mee kunt nemen en je ook op Facebook kunt bewonderen!

Het kitesurfcamp vindt plaats op het strand van Camperduin en wordt elke week van de zomervakantie georganiseerd. Zowel boekbaar als dagkamp en inclusief een overnachting in onze beachfarm. Het kitesurfcamp is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ervaring is niet nodig!

Basiskamp
Het basiskamp is een gezellige hang-out met zitzakken, een tent en leuke aankleding. Tussen de activiteiten door kun je hier lekker chillen. Kun je niet zo goed stilzitten? Geen probleem, er liggen altijd indoboards of slacklines klaar om je balans te oefenen voor het kitesurfen.

EEN OPTIE NEMEN KAN OOK. DEZE IS VRIJBLIJVEND EN LOOPT TOT 1 JUNI. NEEM HIER EEN OPTIE

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag op 7 juli! 

€ 380,-

NU BOEKEN

Het kitesurfcamp bestaat uit twee dagdelen, waarvan er één gevuld is met kitesurflessen en één dagdeel zal bestaan uit een andere activeit zoals brandingraften, longboarden of blokarten.

Kitesurfles

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject wat we doorlopen met als doel je op te leiden tot zelfstandig kitesurfer. Gedurende de eerste les zul je leren om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Tiijdens de tweede les leer je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je een waterstart te maken met een kiteboard tijdens de derde les. In de laatste twee lessen leer je stukken te varen en bochten te maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water. Let op: Als je korter bent dan 1.40 meter, moet je nog even wachten tot je groter bent en kun je beter een surfcamp kiezen 

Overige activiteiten

Het tweede dagdeel zal altijd gevuld zijn met een andere activiteit,zodat je je nooit hoeft te vervelen! We hebben een paar activiteiten uitgelicht.

Golfsurfen

Golfsurfen is een zeer verslavende watersport met een hoge funfactor. Als de golven mooi zijn, gaan we zeker een keer met surfboards het water op! Tijdens een introductieles leer je een golf helemaal uit te surfen tot de kant.

The Winch

Voeg een lier, een groot strandmeer en een kiteboard bij elkaar en je hebt de perfecte mix voor een hoop lol en adrenaline. Winchen lijkt op wakeboarden waarbij je de lagune van Camperduin wordt overgetrokken met een lier (winch), niet voor niets is dit de populairste vrijetijdsbesteding van onze eigen instructeurs! Heb je het winchen met een kiteboard onder de knie dat kun je je wagen aan een surfboard, megaslipper of opblaaskrokodil…

Longboarden

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand! Aan het einde van de week kun je misschien zelfs een ‘slide’ maken!

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften! Een zeer spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord?

 

Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven van het kitesurfcamp, op deze manier krijg je een indruk van de dagindeling. Elke dag zal gevuld zijn met andere activiteiten.

 

Kitesurfcamp inclusief overnachting

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het kitesurfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de accommodatie
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Bonte avond!

 

 

€ 380,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Overnachting Beschikbaarheid Prijs  
15 t/m 19 juli 5 ja Volgeboekt € 605,- BOEK NU
15 t/m 19 juli 5 nee Volgeboekt € 380,- BOEK NU
22 t/m 26 juli 5 ja Volgeboekt € 605,- BOEK NU
22 t/m 26 juli 5 nee Nog 5 plekken € 380,- BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 ja Nog 10 plekken € 605,- BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 nee Nog 10 plekken € 380,- BOEK NU
5 t/m 9 augustus 5 ja Nog 9 plekken € 605,- BOEK NU
5 t/m 9 augustus 5 nee Nog 9 plekken € 380,- BOEK NU
12 t/m 16 augustus 5 ja Nog 11 plekken € 605,- BOEK NU
12 t/m 16 augustus 5 nee Nog 15 plekken € 380,- BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 ja Nog 10 plekken € 605,- BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 nee Nog 10 plekken € 380,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Alle activiteiten
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Ontbijt en diner bij overnachting
 • T-shirt
 • Zeezwemlessen door surflifesavers

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Fiets € 35,- (bij overnachting)

Locaties

Castricum aan zee: Sports @ Sea (derde paviljoen linksaf hoofdstrand Castricum)

Camperduin aan zee: Lagunepaviljoen (Bij de lagune van Camperduin)

Overnachten

Je kunt tijdens het kitesurfcamp ook overnachten. Je blijft dan slapen in een speciaal ingerichte groepsaccommodatie; Onze ‘Beachfarm’. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het kitesurfcamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de bonte avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Faciliteiten
De Beachfarm beschikt over een grote binnenruimte waar je kunt chillen, het avondprogramma plaatsvindt en er gegeten wordt. Bij lekker weer is er de mogelijkheid om buiten te eten. Het slaapgedeelte bestaat uit meerdere slaapvertrekken en beschikt over voldoende sanitair. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Het kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons strandhuis in Camperduin waar we gelijk beginnen met de activiteiten. De bagage wordt door de reisleiding naar de beachfarm gebracht. Komt het echt niet uit om op maandagochtend gebracht te worden, dan is er de mogelijkheid om op zondagavond al afgezet te worden. De kosten voor deze extra overnachting zijn €50,- per persoon. In dit geval kun je zondag om 20:00 al gebracht worden naar de groepsaccommodatie. Geef deze optie aan op het boekingsformulier bij ‘opmerkingen’.

Fiets
De accommodatie ligt op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het kitesurfcamp. Deelnemers aan het kitecamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Foto’s
We hebben een beachfarm aan het strand tussen Camperduin en Petten. Zie hier foto’s De Waker in Petten

 

 

€ 380,-

NU BOEKEN

Eten

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit diverse broodjes, muesli, jus d’orange, diverse beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

Veelgestelde vragen

 

Wat doen jullie als er geen wind staat?

We hebben een zeer uitgebreid alternatief programma, zodat je nooit hoeft te vervelen. Bij afwezigheid van wind gaan we bijvoorbeeld golfsurfen,

 

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 10 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het kitesurfcamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Mijn kind heeft een vorm van ADHD. Kan hij toch mee?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Wat doen jullie bij slecht weer?

Het kitesurfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

Certificeringen

VDWS

VDWS is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

VeBon

VeBon is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het Tüv keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

€ 380,-

NU BOEKEN

Kitesurfcamp

€ 380,-

NU BOEKEN

Het leukste kitesurfcamp van Noord-Holland

Beleef de meest spectaculaire watersport aller tijden! Kitesurfen is de afgelopen jaren flink in populariteit gegroeid. En terecht, want deze sport zorgt ervoor dat de adrenaline door je heen giert! Niets is te vergelijken met het gevoel van kitesurfen. Nederland is daarbij het perfecte kiteland, het waait namelijk vaak en de ondergrond is veilig. Niet voor niets komen wereldkampioenen Kevin Langeree en Youri zoon uit Nederland… Leer nu deze unieke watersport onder begeleiding van enthousiaste instructeurs van onze partner Kiteschool NorthWest Kiteboarding!

In vijf dagen ervaar je wat Kitesurfen is en wordt je geleerd hoe je zelfstandig kunt kiten. En dit natuurlijk allemaal veilig en met heel veel plezier. De lessen zijn ingedeeld volgens een stappenplan zodat je iedere keer weer wat bijleert. Aan het einde van de week ontvang je een officieel VDWS Kiteboarding certificaat met je eigen behaalde level waarmee je overal ter wereld aan kunt tonen wat je niveau is om daarmee verder te gaan. Gedurende de week worden er foto’s genomen die je als bewijs en herinnering kosteloos mee kunt nemen en je ook op Facebook kunt bewonderen!

Het kitesurfcamp vindt plaats op het strand van Camperduin en wordt elke week van de zomervakantie georganiseerd. Zowel boekbaar als dagkamp en inclusief een overnachting in onze beachfarm. Het kitesurfcamp is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ervaring is niet nodig!

Basiskamp
Het basiskamp is een gezellige hang-out met zitzakken, een tent en leuke aankleding. Tussen de activiteiten door kun je hier lekker chillen. Kun je niet zo goed stilzitten? Geen probleem, er liggen altijd indoboards of slacklines klaar om je balans te oefenen voor het kitesurfen.

EEN OPTIE NEMEN KAN OOK. DEZE IS VRIJBLIJVEND EN LOOPT TOT 1 JUNI. NEEM HIER EEN OPTIE

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag op 7 juli! 

Het kitesurfcamp bestaat uit twee dagdelen, waarvan er één gevuld is met kitesurflessen en één dagdeel zal bestaan uit een andere activeit zoals brandingraften, longboarden of blokarten.

Kitesurfles

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject wat we doorlopen met als doel je op te leiden tot zelfstandig kitesurfer. Gedurende de eerste les zul je leren om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Tiijdens de tweede les leer je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je een waterstart te maken met een kiteboard tijdens de derde les. In de laatste twee lessen leer je stukken te varen en bochten te maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water. Let op: Als je korter bent dan 1.40 meter, moet je nog even wachten tot je groter bent en kun je beter een surfcamp kiezen 

Overige activiteiten

Het tweede dagdeel zal altijd gevuld zijn met een andere activiteit,zodat je je nooit hoeft te vervelen! We hebben een paar activiteiten uitgelicht.

Golfsurfen

Golfsurfen is een zeer verslavende watersport met een hoge funfactor. Als de golven mooi zijn, gaan we zeker een keer met surfboards het water op! Tijdens een introductieles leer je een golf helemaal uit te surfen tot de kant.

The Winch

Voeg een lier, een groot strandmeer en een kiteboard bij elkaar en je hebt de perfecte mix voor een hoop lol en adrenaline. Winchen lijkt op wakeboarden waarbij je de lagune van Camperduin wordt overgetrokken met een lier (winch), niet voor niets is dit de populairste vrijetijdsbesteding van onze eigen instructeurs! Heb je het winchen met een kiteboard onder de knie dat kun je je wagen aan een surfboard, megaslipper of opblaaskrokodil…

Longboarden

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand! Aan het einde van de week kun je misschien zelfs een ‘slide’ maken!

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften! Een zeer spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord?

 

Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven van het kitesurfcamp, op deze manier krijg je een indruk van de dagindeling. Elke dag zal gevuld zijn met andere activiteiten.

 

Kitesurfcamp inclusief overnachting

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het kitesurfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de accommodatie
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Bonte avond!

 

 

PERIODE
15 t/m 19 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
ja
BESCHIKBAARHEID
Volgeboekt
PRIJS
€ 605,- BOEK NU
PERIODE
15 t/m 19 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Volgeboekt
PRIJS
€ 380,- BOEK NU
PERIODE
22 t/m 26 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
ja
BESCHIKBAARHEID
Volgeboekt
PRIJS
€ 605,- BOEK NU
PERIODE
22 t/m 26 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 5 plekken
PRIJS
€ 380,- BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
ja
BESCHIKBAARHEID
Nog 10 plekken
PRIJS
€ 605,- BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 10 plekken
PRIJS
€ 380,- BOEK NU
PERIODE
5 t/m 9 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
ja
BESCHIKBAARHEID
Nog 9 plekken
PRIJS
€ 605,- BOEK NU
PERIODE
5 t/m 9 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 9 plekken
PRIJS
€ 380,- BOEK NU
PERIODE
12 t/m 16 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
ja
BESCHIKBAARHEID
Nog 11 plekken
PRIJS
€ 605,- BOEK NU
PERIODE
12 t/m 16 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 15 plekken
PRIJS
€ 380,- BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
ja
BESCHIKBAARHEID
Nog 10 plekken
PRIJS
€ 605,- BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 10 plekken
PRIJS
€ 380,- BOEK NU

Locaties

Castricum aan zee: Sports @ Sea (derde paviljoen linksaf hoofdstrand Castricum)

Camperduin aan zee: Lagunepaviljoen (Bij de lagune van Camperduin)

Overnachten

Je kunt tijdens het kitesurfcamp ook overnachten. Je blijft dan slapen in een speciaal ingerichte groepsaccommodatie; Onze ‘Beachfarm’. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het kitesurfcamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de bonte avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Faciliteiten
De Beachfarm beschikt over een grote binnenruimte waar je kunt chillen, het avondprogramma plaatsvindt en er gegeten wordt. Bij lekker weer is er de mogelijkheid om buiten te eten. Het slaapgedeelte bestaat uit meerdere slaapvertrekken en beschikt over voldoende sanitair. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Het kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons strandhuis in Camperduin waar we gelijk beginnen met de activiteiten. De bagage wordt door de reisleiding naar de beachfarm gebracht. Komt het echt niet uit om op maandagochtend gebracht te worden, dan is er de mogelijkheid om op zondagavond al afgezet te worden. De kosten voor deze extra overnachting zijn €50,- per persoon. In dit geval kun je zondag om 20:00 al gebracht worden naar de groepsaccommodatie. Geef deze optie aan op het boekingsformulier bij ‘opmerkingen’.

Fiets
De accommodatie ligt op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het kitesurfcamp. Deelnemers aan het kitecamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Foto’s
We hebben een beachfarm aan het strand tussen Camperduin en Petten. Zie hier foto’s De Waker in Petten

 

 

Eten

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit diverse broodjes, muesli, jus d’orange, diverse beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

Veelgestelde vragen

 

Wat doen jullie als er geen wind staat?

We hebben een zeer uitgebreid alternatief programma, zodat je nooit hoeft te vervelen. Bij afwezigheid van wind gaan we bijvoorbeeld golfsurfen,

 

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 10 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het kitesurfcamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Mijn kind heeft een vorm van ADHD. Kan hij toch mee?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Wat doen jullie bij slecht weer?

Het kitesurfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

Certificeringen

VDWS

VDWS is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

VeBon

VeBon is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het Tüv keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

Andere zomerkampen

Watersportkamp

Watersportkamp

Lees meer
Surfcamp Castricum

Surfcamp Castricum

Lees meer
surfles schoorl
Surfcamp Camperduin

Surfcamp Camperduin

Lees meer
surfles noord holland

Aanvraag formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon