Kitesurfkamp

 • Kitesurfkamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste Kitesurfkamp van Noord-Holland

Beleef de meest spectaculaire watersport aller tijden! Kitesurfen is de afgelopen jaren flink in populariteit gegroeid. En terecht, want deze sport zorgt ervoor dat de adrenaline door je heen giert! Niets is te vergelijken met het gevoel van Kitesurfen. Nederland is daarbij het perfecte kiteland, het waait namelijk vaak en de ondergrond is veilig. Niet voor niets komen wereldkampioenen Kevin Langeree en Youri Zoon uit Nederland… Leer nu deze unieke watersport onder begeleiding van onze eigen professionele en enthousiaste instructeur!

In vijf dagen ervaar je wat Kitesurfen is en wordt je geleerd hoe je zelfstandig kunt kiten. En dit natuurlijk allemaal veilig en met heel veel plezier. De lessen zijn ingedeeld volgens een stappenplan zodat je iedere keer weer wat bijleert. Aan het einde van de week ontvang je een officieel VDWS Kiteboarding certificaat met je eigen behaalde level waarmee je overal ter wereld aan kunt tonen wat je niveau is om daarmee verder te gaan. Gedurende de week worden er foto’s genomen die je als bewijs en herinnering kosteloos mee kunt nemen en je ook op Facebook kunt bewonderen!

Het Kitesurfkamp vindt plaats op het strand van Camperduin en wordt elke week van de zomervakantie georganiseerd. Zowel boekbaar als dagkamp en inclusief een overnachting in onze Beachfarm. Het Kitesurfkamp is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ervaring is niet nodig!

Basiskamp
Het basiskamp is een gezellige hang-out met zitzakken, een tent en leuke aankleding. Tussen de activiteiten door kun je hier lekker chillen. Kun je niet zo goed stilzitten? Geen probleem, er zijn tussendoor altijd genoeg activiteiten te doen.

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Nu ook een advance  kitekamp

In de weken 18 t/m 22 juli & 22 t/m 26 augustus organiseren we kitecamps voor deelnemers die al een stapje verder zijn.

Advance kitekamp

Kun je al kiten of heb je eerder les gehad? Dan gaan we met jou verder waar jij bent gebleven. Natuurlijk gaan we wel een klein opfrisuurtje doen, zodat je weer even alles op een rijtje hebt. We gaan zo veel mogelijk het water in om jouw skills verder te ontwikkelen! Onder begeleiding van jouw kiteleraar ga jij werken aan de door jouw gestelde doelen. Je kunt hierbij denken aan leren varen of je techniek voor ‘up-wind’ verbeteren. Heb je andere vragen of doelen, deel deze met de kiteleraar, zodat hij/zij met jou kan kijken hoe je dit kunt behalen.

Voorwaarden van dit kamp: eerder lessen hebben gevolgd of licenties van je eerdere lessen.

 

 

vanaf € 375,-

NU BOEKEN

Het Kitesurfkamp bestaat uit twee dagdelen, waarvan er één gevuld is met kitesurflessen en één dagdeel zal bestaan uit een andere activiteit zoals Brandingraften, Longboarden of Golfsurfen.

Kitesurfles

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject wat we doorlopen met als doel je op te leiden tot zelfstandig kitesurfer. Gedurende de eerste les zul je leren om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Tijdens de tweede les leer je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je een waterstart te maken met een kiteboard tijdens de derde les. In de laatste twee lessen leer je stukken te varen en bochten te maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water. Let op: Als je korter bent dan 1.40 meter, moet je nog even wachten tot je groter bent en kun je beter een Surfcamp kiezen 

Nu ook een advance en pro kitekamp

In de weken 18 t/m 22 juli & 22 t/m 26 augustus organiseren we kitecamps voor deelnemers die al een stapje verder zijn.

Advance kitekamp

Kun je al kiten of heb je eerder les gehad? Dan gaan we met jou verder waar jij bent gebleven. Natuurlijk gaan we wel een klein opfrisuurtje doen, zodat je weer even alles op een rijtje hebt. We gaan zo veel mogelijk het water in om jouw skills verder te ontwikkelen! Onder begeleiding van jouw kiteleraar ga jij werken aan de door jouw gestelde doelen. Je kunt hierbij denken aan leren varen of je techniek voor ‘up-wind’ verbeteren. Heb je andere vragen of doelen, deel deze met de kiteleraar, zodat hij/zij met jou kan kijken hoe je dit kunt behalen.

Voorwaarden van dit kamp: eerder lessen hebben gevolgd of licenties van je eerdere lessen.

 

Pro kitekamp

Ben je al een ervaren kiter? Dan hebben wij het meest uitdagende kamp voor jou! Met jouw persoonlijke instructeur die regelmatig 33 meter hoog door de lucht heen vliegt, ga je samen met de anderen de vetste avonturen beleven! Je gaat werken aan jouw persoonlijke doelen, zoals: springen, loops, tricks, wave rijden enz. Je staat de hele dag op het water en bent er ook niet meer vanaf te halen! Tijdens deze week ga je niet alleen in Camperduin kiten, maar ga je misschien wel jouw eerste echte downdwinder maken. Samen met alle instructeurs die dagelijks met hun hobby bezig zijn, ga jij tijdens dit kamp jouw level verhogen! Voorwaarden: Je neemt bij dit kamp je eigen kitemateriaal mee. VDWS level 5. Iko level 3

Overige activiteiten

Het tweede dagdeel zal altijd gevuld zijn met een andere activiteit, zodat je je nooit hoeft te vervelen! We hebben een paar activiteiten uitgelicht.

Golfsurfen

Golfsurfen is een zeer verslavende watersport met een hoge funfactor. Als de golven mooi zijn, gaan we zeker een keer met surfboards het water op! Tijdens een introductieles leer je een golf helemaal uit te surfen tot de kant.

Freerunnen 

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

Longboard clinnic 

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand! Onze instructeurs zijn van alle markten thuis en ook longboarden vinden zij fantastisch om te doen. Tijdens de clinic gaan ze jou leren longboarden en als je dit al kan gaan we aan de slag met tricks cross-steps en carven.

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften! Een zeer spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord?

Fatmaxxen

Deze stoere offroad E-steps zijn een van de hoogte punten tijdens het kamp. Op ons parkour tussen de dijk en de duinen gaan we jullie eerst leren rijden op de elektrische steps om vervolgens hier vrij te gaan crossen! Durf jij de zwarte route aan?

Mountainboarden

Deze skateboards met dikke offroad wielen zijn eerst gemaakt voor snowboarders die in de zomer ook van de berg wilden maar worden sinds het eerste moment ook al gebruikt door kiters en vliegeraars. Met een vlieger of kite kan je met een mountainboard namelijk ook volgas over het strand gaan.

Kitesurfkamp 

Hieronder hebben we een voorbeeld dag beschreven van het Kitesurfkamp, op deze manier krijg je een indruk van de dagindeling. Elke dag zal gevuld zijn met andere activiteiten.

10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw Kitesurfkamp
10:15 – 12:30 Kiten
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 suppen op de lagoon en Fatmax rijden!
15:30 – 16:00 Afbouw kamp

Overnachtingskamp tijdens kitesurfkamp

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het Kitesurfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de accommodatie
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Longboarden!

vanaf € 375,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
17 t/m 21 juli 5 Nog 20+ plekken v.a. € 375,- v.a. € 700,- BOEK NU
24 t/m 28 juli 5 Nog 20+ plekken v.a. € 395,- v.a. € 745,- BOEK NU
31 juli t/m 4 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 395,- v.a. € 655,- BOEK NU
7 t/m 11 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 395,- v.a. € 655,- BOEK NU
14 t/m 18 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 395,- v.a. € 655,- BOEK NU
21 t/m 25 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 395,- v.a. € 745,- BOEK NU
28 augustus t/m 1 september 5 Nog 20+ plekken v.a. € 395,- v.a. € 720,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Alle activiteiten
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Ontbijt en diner bij overnachting
 • T-shirt
 • Zeezwemlessen door surflifesavers

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Fiets € 35,- (bij overnachting)

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach (Bij de lagune van Camperduin)

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse is een onderdeel van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het kitesurfkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

Kamers

We hebben verschillende kamers. 6 tot 12-pers. kamers. Voor grote en kleine families dus. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Het kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons lagune paviljoen in Camperduin waar we gelijk beginnen met de activiteiten. De bagage wordt door de reisleiding naar de beachouse gebracht. Bij de overige dagen start de dag om 9:00 bij onze beachhouse, hotel Corfwater (Korfwaterweg 1, Petten). We fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons Lagune paviljoen in camperduin.

Fiets
De accommodatie ligt op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het kitesurfkamp. Deelnemers aan het kitekamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

 

 

 

vanaf € 375,-

NU BOEKEN

Eten

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, divers beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

 

Wat doen jullie als er geen wind staat?

We hebben een zeer uitgebreid alternatief programma, zodat je nooit hoeft te vervelen. Bij afwezigheid van wind gaan we bijvoorbeeld Golfsurfen.

 

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 18 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het kitesurfkamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Mijn kind heeft een vorm van ADHD. Kan hij toch mee?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Wat doen jullie bij slecht weer?

Het kitesurfkamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

Certificeringen

VDWS

VDWS is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

VeBon

VeBon is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het Tüv keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

vanaf € 375,-

NU BOEKEN

Kitesurfkamp

vanaf € 375,-

NU BOEKEN

Het leukste Kitesurfkamp van Noord-Holland

Beleef de meest spectaculaire watersport aller tijden! Kitesurfen is de afgelopen jaren flink in populariteit gegroeid. En terecht, want deze sport zorgt ervoor dat de adrenaline door je heen giert! Niets is te vergelijken met het gevoel van Kitesurfen. Nederland is daarbij het perfecte kiteland, het waait namelijk vaak en de ondergrond is veilig. Niet voor niets komen wereldkampioenen Kevin Langeree en Youri Zoon uit Nederland… Leer nu deze unieke watersport onder begeleiding van onze eigen professionele en enthousiaste instructeur!

In vijf dagen ervaar je wat Kitesurfen is en wordt je geleerd hoe je zelfstandig kunt kiten. En dit natuurlijk allemaal veilig en met heel veel plezier. De lessen zijn ingedeeld volgens een stappenplan zodat je iedere keer weer wat bijleert. Aan het einde van de week ontvang je een officieel VDWS Kiteboarding certificaat met je eigen behaalde level waarmee je overal ter wereld aan kunt tonen wat je niveau is om daarmee verder te gaan. Gedurende de week worden er foto’s genomen die je als bewijs en herinnering kosteloos mee kunt nemen en je ook op Facebook kunt bewonderen!

Het Kitesurfkamp vindt plaats op het strand van Camperduin en wordt elke week van de zomervakantie georganiseerd. Zowel boekbaar als dagkamp en inclusief een overnachting in onze Beachfarm. Het Kitesurfkamp is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ervaring is niet nodig!

Basiskamp
Het basiskamp is een gezellige hang-out met zitzakken, een tent en leuke aankleding. Tussen de activiteiten door kun je hier lekker chillen. Kun je niet zo goed stilzitten? Geen probleem, er zijn tussendoor altijd genoeg activiteiten te doen.

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Nu ook een advance  kitekamp

In de weken 18 t/m 22 juli & 22 t/m 26 augustus organiseren we kitecamps voor deelnemers die al een stapje verder zijn.

Advance kitekamp

Kun je al kiten of heb je eerder les gehad? Dan gaan we met jou verder waar jij bent gebleven. Natuurlijk gaan we wel een klein opfrisuurtje doen, zodat je weer even alles op een rijtje hebt. We gaan zo veel mogelijk het water in om jouw skills verder te ontwikkelen! Onder begeleiding van jouw kiteleraar ga jij werken aan de door jouw gestelde doelen. Je kunt hierbij denken aan leren varen of je techniek voor ‘up-wind’ verbeteren. Heb je andere vragen of doelen, deel deze met de kiteleraar, zodat hij/zij met jou kan kijken hoe je dit kunt behalen.

Voorwaarden van dit kamp: eerder lessen hebben gevolgd of licenties van je eerdere lessen.

 

 

Het Kitesurfkamp bestaat uit twee dagdelen, waarvan er één gevuld is met kitesurflessen en één dagdeel zal bestaan uit een andere activiteit zoals Brandingraften, Longboarden of Golfsurfen.

Kitesurfles

De kitesurflessen vinden plaats aan de hand van een traject wat we doorlopen met als doel je op te leiden tot zelfstandig kitesurfer. Gedurende de eerste les zul je leren om je trainerkite onder controle te houden en krijg je theorie op het strand. Tijdens de tweede les leer je ‘bodydraggen’ en ga je met de vlieger voor het eerst het water op. De kite trekt je door het water en je leert deze te besturen door een kant op te hangen. Als je hier genoeg controle over hebt, leer je een waterstart te maken met een kiteboard tijdens de derde les. In de laatste twee lessen leer je stukken te varen en bochten te maken. Per dag lig je zo’n drie uur in het water. Let op: Als je korter bent dan 1.40 meter, moet je nog even wachten tot je groter bent en kun je beter een Surfcamp kiezen 

Nu ook een advance en pro kitekamp

In de weken 18 t/m 22 juli & 22 t/m 26 augustus organiseren we kitecamps voor deelnemers die al een stapje verder zijn.

Advance kitekamp

Kun je al kiten of heb je eerder les gehad? Dan gaan we met jou verder waar jij bent gebleven. Natuurlijk gaan we wel een klein opfrisuurtje doen, zodat je weer even alles op een rijtje hebt. We gaan zo veel mogelijk het water in om jouw skills verder te ontwikkelen! Onder begeleiding van jouw kiteleraar ga jij werken aan de door jouw gestelde doelen. Je kunt hierbij denken aan leren varen of je techniek voor ‘up-wind’ verbeteren. Heb je andere vragen of doelen, deel deze met de kiteleraar, zodat hij/zij met jou kan kijken hoe je dit kunt behalen.

Voorwaarden van dit kamp: eerder lessen hebben gevolgd of licenties van je eerdere lessen.

 

Pro kitekamp

Ben je al een ervaren kiter? Dan hebben wij het meest uitdagende kamp voor jou! Met jouw persoonlijke instructeur die regelmatig 33 meter hoog door de lucht heen vliegt, ga je samen met de anderen de vetste avonturen beleven! Je gaat werken aan jouw persoonlijke doelen, zoals: springen, loops, tricks, wave rijden enz. Je staat de hele dag op het water en bent er ook niet meer vanaf te halen! Tijdens deze week ga je niet alleen in Camperduin kiten, maar ga je misschien wel jouw eerste echte downdwinder maken. Samen met alle instructeurs die dagelijks met hun hobby bezig zijn, ga jij tijdens dit kamp jouw level verhogen! Voorwaarden: Je neemt bij dit kamp je eigen kitemateriaal mee. VDWS level 5. Iko level 3

Overige activiteiten

Het tweede dagdeel zal altijd gevuld zijn met een andere activiteit, zodat je je nooit hoeft te vervelen! We hebben een paar activiteiten uitgelicht.

Golfsurfen

Golfsurfen is een zeer verslavende watersport met een hoge funfactor. Als de golven mooi zijn, gaan we zeker een keer met surfboards het water op! Tijdens een introductieles leer je een golf helemaal uit te surfen tot de kant.

Freerunnen 

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

Longboard clinnic 

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand! Onze instructeurs zijn van alle markten thuis en ook longboarden vinden zij fantastisch om te doen. Tijdens de clinic gaan ze jou leren longboarden en als je dit al kan gaan we aan de slag met tricks cross-steps en carven.

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften! Een zeer spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord?

Fatmaxxen

Deze stoere offroad E-steps zijn een van de hoogte punten tijdens het kamp. Op ons parkour tussen de dijk en de duinen gaan we jullie eerst leren rijden op de elektrische steps om vervolgens hier vrij te gaan crossen! Durf jij de zwarte route aan?

Mountainboarden

Deze skateboards met dikke offroad wielen zijn eerst gemaakt voor snowboarders die in de zomer ook van de berg wilden maar worden sinds het eerste moment ook al gebruikt door kiters en vliegeraars. Met een vlieger of kite kan je met een mountainboard namelijk ook volgas over het strand gaan.

Kitesurfkamp 

Hieronder hebben we een voorbeeld dag beschreven van het Kitesurfkamp, op deze manier krijg je een indruk van de dagindeling. Elke dag zal gevuld zijn met andere activiteiten.

10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw Kitesurfkamp
10:15 – 12:30 Kiten
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 suppen op de lagoon en Fatmax rijden!
15:30 – 16:00 Afbouw kamp

Overnachtingskamp tijdens kitesurfkamp

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het Kitesurfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de accommodatie
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Longboarden!

PERIODE
17 t/m 21 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 375,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 700,- BOEK NU
PERIODE
24 t/m 28 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 395,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 745,- BOEK NU
PERIODE
31 juli t/m 4 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 395,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 655,- BOEK NU
PERIODE
7 t/m 11 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 395,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 655,- BOEK NU
PERIODE
14 t/m 18 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 395,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 655,- BOEK NU
PERIODE
21 t/m 25 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 395,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 745,- BOEK NU
PERIODE
28 augustus t/m 1 september
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 395,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 720,- BOEK NU

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach (Bij de lagune van Camperduin)

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse is een onderdeel van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het kitesurfkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

Kamers

We hebben verschillende kamers. 6 tot 12-pers. kamers. Voor grote en kleine families dus. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Het kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons lagune paviljoen in Camperduin waar we gelijk beginnen met de activiteiten. De bagage wordt door de reisleiding naar de beachouse gebracht. Bij de overige dagen start de dag om 9:00 bij onze beachhouse, hotel Corfwater (Korfwaterweg 1, Petten). We fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons Lagune paviljoen in camperduin.

Fiets
De accommodatie ligt op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het kitesurfkamp. Deelnemers aan het kitekamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

 

 

 

Eten

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, divers beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

 

Wat doen jullie als er geen wind staat?

We hebben een zeer uitgebreid alternatief programma, zodat je nooit hoeft te vervelen. Bij afwezigheid van wind gaan we bijvoorbeeld Golfsurfen.

 

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 18 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het kitesurfkamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Mijn kind heeft een vorm van ADHD. Kan hij toch mee?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Wat doen jullie bij slecht weer?

Het kitesurfkamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

Certificeringen

VDWS

VDWS is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

VeBon

VeBon is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het Tüv keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

Zomerkamp Nederland

Joran is jouw instructeur!

Joran is onze kiter! Elk moment dat het waait pakt hij om het water op te gaan en in de zomer deelt hij zijn passie graag met anderen. Mocht het niet waaien dan gooit hij zijn overschot aan energie maar al te graag tegen een raft aan.

Andere zomerkampen

Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Lees meer
Meivakantie zomerkamp
Beachfun vakantie 16+

Beachfun vakantie 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat