Meivakantie kamp

 • Meivakantie kamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste kamp in de mei vakantie!

Houd je van actie en lekker actief buiten zijn? Dan past dit kamp helemaal bij jou! Tijdens het meivakantie kamp worden er vijf dagen lang de leukste en spannendste activiteiten op het strand, in de duinen, de zee en de lagune gedaan. Wat we precies gaan doen is net zo veranderlijk als het weer in de meivakantie. Schijnt de zon en is het lekker warm dan gaan we het water in om te surfen, raften of bodyboarden. Is het een dag guur weer dan gaan we lekker de duinen in om de coolste tricks te leren bij het freerunnen, het juttersmysterie op te lossen en gaan we binnen wie is de rat spelen. Strand-, binnen-, duin- en water-activiteiten hebben we genoeg dus we zullen ons niet vervelen deze week. Vind jij het leuk om de hele dag lekker actief buiten te zijn? Doe dan mee aan het Beach adventure camp!

Het meivakantie kamp kan worden geboekt als dagkamp zonder overnachten of als week kamp met overnachten.

Het meivakantie kamp vind plaats in Camperduin

 • Camperduin

Leeftijden
7 T/M 9 JAAR
10 T/M 13 JAAR
14 T/M 16 JAAR

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

vanaf € 275,-

NU BOEKEN

Elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht.

Surflessen

De surflessen en brandingraften tijdens het zomerkamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

 

Archery tag

Het is de nieuwste trend in Nederland; Archery Tag. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Knal je tegenstanders het spel uit of kies ervoor om de targets te raken.

 

Brandingraften

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten! Ook als er geen golven zijn, is deze activiteit geweldig.

 

Powerkiten

Bij powerkiten leer je controle te houden over een grote vlieger in de wind. Het geeft een grote kick als dat lukt! Als het heel goed gaat, kun je zelfs proberen wat bochtjes te draaien. De kleinsten hangen samen met een instructeur aan de vlieger.

 

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

 

Juttersmysterie

Vroeger was Camperduin een echt juttersdorp, tijdens een storm trokken er altijd een aantal barre mannen op uit om te zien welke spullen er aanspoelde. De gevonden objecten werden vaak meegenomen naar huis, behalve als deze van hoge waarde waren. Dan wisten de jutters dat de strandvonder (de legale jutter voor de gemeente) ook opzoek zou zijn naar deze aangespoelde spullen. In dat geval werden de spullen vaak verstopt in de duinen om op een later moment weer opgehaald te worden. Er schijnt nog een schat van de jutters in de duinen te liggen…. Kunnen jullie hem vinden?

 

vanaf € 275,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Overnachting Beschikbaarheid Prijs  
3 t/m 7 mei 5 nee Nog 20+ plekken € 275,- BOEK NU
3 t/m 7 mei 5 ja (vanaf 12 jaar) Nog 20+ plekken € 510,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Zeezwemlessen door surflifesavers

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering

Locatie

Camperduin aan zee: Laguna Beach (Bij de lagune van Camperduin)


Aantallen locatie
Het mei vakantie kamp gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en kent een maximum van 100 deelnemers.

OVERNACHTEN

Je kunt tijdens het kitesurfkamp ook overnachten. Je blijft dan slapen in een speciaal ingerichte groepsaccommodatie; Onze ‘Beachhouse’. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het kitesurfkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Faciliteiten
De Beachhouse beschikt over een grote binnenruimte waar je kunt chillen, het avondprogramma plaatsvindt en er gegeten wordt. Bij lekker weer is er de mogelijkheid om buiten te eten. Het slaapgedeelte bestaat uit meerdere slaapvertrekken en beschikt over voldoende sanitair. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Het kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons lagune paviljoen in Camperduin waar we gelijk beginnen met de activiteiten. De bagage wordt door de reisleiding naar de beachouse gebracht. Bij de overige dagen start de dag om 9:00 bij onze beachhouse, hotel Corfwater (Korfwaterweg 1, Petten). We fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons Lagune paviljoen in camperduin.

Fiets
De accommodatie ligt op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het kitesurfkamp. Deelnemers aan het kitekamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand tussen Camperduin en Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

 

vanaf € 275,-

NU BOEKEN

Een dag uit het meivakantie kamp

Elke dag is weer anders op meivakantie kamp en gevuld met te gekke activiteiten. Wil je weten hoe zo’n typische dag op het Beach adventure camp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven!

Dagkamp

10:00 – 10:30 Samenwerkingsspel
10:30 – 12:00 Expeditie Robinson
12:00 – 12:30 Tijd om te chillen/lunchen!
12:30 – 14:30 Golfsurfen
14:30 – 15:30 Korren & zeekennis
15:30 – 16:00 Eindspel en afsluiten

 

Eten & drinken

Dagkamp

Iedere dag krijgen de kinderen een lekkere en gezonde lunch op het strandpaviljoen. Dit is tevens het moment om even bij te komen van alle activiteiten. Bij de lunch wordt er gezorgd voor voldoende drinken. Buiten de lunch om plannen we rustmomenten in zodat kinderen genoeg blijven drinken, zich in kunnen smeren en een tussendoortje kunnen nemen. Hier attenderen de instructeurs ze genoeg op.

 

Veelgestelde vragen

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen”onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Is het Beach adventure camp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfkamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het Beach adventure camp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfkamp geschikt voor mij?

Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het Beach adventure camp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen een surfkamp en Beach adventure camp?

Bij het Beach adventure camp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het Beach adventure camp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het Beach adventure camp past het beste bij wat jongere kinderen.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het meivakantie kamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, het juttersmysterie of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

vanaf € 275,-

NU BOEKEN

Meivakantie kamp

vanaf € 275,-

NU BOEKEN

Het leukste kamp in de mei vakantie!

Houd je van actie en lekker actief buiten zijn? Dan past dit kamp helemaal bij jou! Tijdens het meivakantie kamp worden er vijf dagen lang de leukste en spannendste activiteiten op het strand, in de duinen, de zee en de lagune gedaan. Wat we precies gaan doen is net zo veranderlijk als het weer in de meivakantie. Schijnt de zon en is het lekker warm dan gaan we het water in om te surfen, raften of bodyboarden. Is het een dag guur weer dan gaan we lekker de duinen in om de coolste tricks te leren bij het freerunnen, het juttersmysterie op te lossen en gaan we binnen wie is de rat spelen. Strand-, binnen-, duin- en water-activiteiten hebben we genoeg dus we zullen ons niet vervelen deze week. Vind jij het leuk om de hele dag lekker actief buiten te zijn? Doe dan mee aan het Beach adventure camp!

Het meivakantie kamp kan worden geboekt als dagkamp zonder overnachten of als week kamp met overnachten.

Het meivakantie kamp vind plaats in Camperduin

 • Camperduin

Leeftijden
7 T/M 9 JAAR
10 T/M 13 JAAR
14 T/M 16 JAAR

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

Elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht.

Surflessen

De surflessen en brandingraften tijdens het zomerkamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

 

Archery tag

Het is de nieuwste trend in Nederland; Archery Tag. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Knal je tegenstanders het spel uit of kies ervoor om de targets te raken.

 

Brandingraften

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten! Ook als er geen golven zijn, is deze activiteit geweldig.

 

Powerkiten

Bij powerkiten leer je controle te houden over een grote vlieger in de wind. Het geeft een grote kick als dat lukt! Als het heel goed gaat, kun je zelfs proberen wat bochtjes te draaien. De kleinsten hangen samen met een instructeur aan de vlieger.

 

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

 

Juttersmysterie

Vroeger was Camperduin een echt juttersdorp, tijdens een storm trokken er altijd een aantal barre mannen op uit om te zien welke spullen er aanspoelde. De gevonden objecten werden vaak meegenomen naar huis, behalve als deze van hoge waarde waren. Dan wisten de jutters dat de strandvonder (de legale jutter voor de gemeente) ook opzoek zou zijn naar deze aangespoelde spullen. In dat geval werden de spullen vaak verstopt in de duinen om op een later moment weer opgehaald te worden. Er schijnt nog een schat van de jutters in de duinen te liggen…. Kunnen jullie hem vinden?

 

PERIODE
3 t/m 7 mei
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 275,- BOEK NU
PERIODE
3 t/m 7 mei
DAGEN
5
OVERNACHTING
ja (vanaf 12 jaar)
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 510,- BOEK NU

Locatie

Camperduin aan zee: Laguna Beach (Bij de lagune van Camperduin)


Aantallen locatie
Het mei vakantie kamp gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en kent een maximum van 100 deelnemers.

OVERNACHTEN

Je kunt tijdens het kitesurfkamp ook overnachten. Je blijft dan slapen in een speciaal ingerichte groepsaccommodatie; Onze ‘Beachhouse’. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het kitesurfkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Faciliteiten
De Beachhouse beschikt over een grote binnenruimte waar je kunt chillen, het avondprogramma plaatsvindt en er gegeten wordt. Bij lekker weer is er de mogelijkheid om buiten te eten. Het slaapgedeelte bestaat uit meerdere slaapvertrekken en beschikt over voldoende sanitair. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Het kitesurfkamp is van maandag t/m vrijdag en vindt plaats in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons lagune paviljoen in Camperduin waar we gelijk beginnen met de activiteiten. De bagage wordt door de reisleiding naar de beachouse gebracht. Bij de overige dagen start de dag om 9:00 bij onze beachhouse, hotel Corfwater (Korfwaterweg 1, Petten). We fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons Lagune paviljoen in camperduin.

Fiets
De accommodatie ligt op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het kitesurfkamp. Deelnemers aan het kitekamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand tussen Camperduin en Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

 

Een dag uit het meivakantie kamp

Elke dag is weer anders op meivakantie kamp en gevuld met te gekke activiteiten. Wil je weten hoe zo’n typische dag op het Beach adventure camp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven!

Dagkamp

10:00 – 10:30 Samenwerkingsspel
10:30 – 12:00 Expeditie Robinson
12:00 – 12:30 Tijd om te chillen/lunchen!
12:30 – 14:30 Golfsurfen
14:30 – 15:30 Korren & zeekennis
15:30 – 16:00 Eindspel en afsluiten

 

Eten & drinken

Dagkamp

Iedere dag krijgen de kinderen een lekkere en gezonde lunch op het strandpaviljoen. Dit is tevens het moment om even bij te komen van alle activiteiten. Bij de lunch wordt er gezorgd voor voldoende drinken. Buiten de lunch om plannen we rustmomenten in zodat kinderen genoeg blijven drinken, zich in kunnen smeren en een tussendoortje kunnen nemen. Hier attenderen de instructeurs ze genoeg op.

 

Veelgestelde vragen

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen”onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Is het Beach adventure camp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfkamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het Beach adventure camp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfkamp geschikt voor mij?

Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het Beach adventure camp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen een surfkamp en Beach adventure camp?

Bij het Beach adventure camp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het Beach adventure camp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het Beach adventure camp past het beste bij wat jongere kinderen.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het meivakantie kamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, het juttersmysterie of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

Daan is jouw instructeur

Natuurlijk word ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn CIOS ben ik verder gaan studeren en weet ik nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Andere zomerkampen

Adventure camp Castricum

Adventure camp Castricum

Lees meer
Zomerkamp nederland
Beach adventure Camperduin

Beach adventure Camperduin

Lees meer
schooluitjes strand
Quiksilver Surfcamp Camperduin

Quiksilver Surfcamp Camperduin

Lees meer

Aanvraag formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat