Pro Surfcamp

 • Pro Surfcamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Word een surfpro

Ben jij al eens bij ons op surfkamp geweest of heb je al een aantal surflessen gehad, en is het tijd voor de volgende stap? Doe dan mee met ons pro surfcamp!  Bij het pro surfcamp gaan we meer de diepte in. Turns, tricks en golfkeuze, je leert het allemaal. Wij rekenen er wel op dat je take-off helemaal klopt, dat je zelf kan uitpeddelen en de golf kunt pakken.

Het pro surfcamp bestaat dagelijks uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en als de surf goed is er nog een dagdeel wordt gesurft. Is de surf minder goed dan hebben wij gelukkig tal van andere toffe surf gerelateerde activiteiten.  Denk aan surfskate om je turns te oefenen, bodyboarden voor golf kennis en uiteraard doen we ook samen een video analyse van jou surf skills. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die zelf leven om te surfen en jou graag meenemen in hun ‘Stoke’!

Gedurende de week worden er foto’s genomen die wij aan het einde van de week online zetten zodat je aan iedereen kan laten zien wat je hebt geleerd. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je pro golfsurfdiploma met daarop je behaalde skills en leerdoelen.

Het PRO surfcamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en vindt elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag. Dit zomerkamp kan met of zonder overnachting geboekt worden in Camperduin.

Leeftijden
12 T/M 15 JAAR

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Afgelopen jaar hebben wij hierom ons complete paviljoen aangepast en het protocol aangescherpt waardoor wij nog steeds kunnen voldoen aan alle maatregelen die tot nu toe gesteld zijn. Wij houden het nieuws continu in de gaten en geloven niet in problemen maar uitdagingen en oplossingen. Gezien de huidige stand van zaken omtrent het vaccine hopen wij op een zomer met soepelere of geen maatregelen en rekenen wij erop dat alle kampen net als afgelopen zomer weer door kunnen gaan.

Hierom hanteren wij ook dezelfde annuleringsvoorwaarden als vorig jaar: mocht het kamp of de activiteit niet doorkunnen gaan door aangescherpte maatregelen, een verlengde lock-down of een andere Covid-19 gerelateerde reden dan zullen wij alle betaalde bedragen terug storten.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

Golfsurfen

Gedurende het surfcamp zijn er iedere dag surflessen. Je krijgt op een hoger niveau les. Het PRO surfcamp is dus alleen geschikt voor kinderen die al eens gesurft hebben. De surflessen vinden altijd plaats in kleine groepen, zodat iedereen persoonlijk gecoacht kan worden. Daarnaast krijgen kinderen de nodige zeekennis (theorie en praktijk) mee.

Overige activiteiten PRO surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het PRO surfcamp plaats kunnen vinden.

Surfskate

Een variant op skateboarden en longboarden waarbij het board en de trucks zo zijn vormgegeven dat de surfskate precies hetzelfde reageert als een surfboard in de golfen. Dit is de manier om je turns te trainen en in een korte tijd heel veel board gevoel op te doen.

Video analyse 

We gaan deze week echt aan de slag met jou golfsurf techniek, hierbij hoort uiteraard ook een video analyse moment waarin we samen gaan kijken naar jou style, wat er goed gaat en wat er beter kan.

Longboarden

Longboarden betekent natuurlijk lange planken en dit wordt zowel in de skate als surfwereld gebruikt om een lang board aan te duiden. Tijdens deze activiteit pakken we de lange skateboards en gaan we je proberen te leren ‘carven’ en ‘cross-steppen’ twee vaardigheden die je zo kan kopiëren naar je surfplank.

 

Maar ook;

Indoboarden

Slacklinen

Windsurfen

Suppen

En andere activiteiten

Waarom een PRO surfcamp bij DJUS?

 • Surfen op één van de mooiste stranden langs de Nederlandse kust.
 • Blijf je slapen? Dan verzorgen we ook een BBQ op het strand in ons paviljoen
 • Vernieuwende en enerverende activiteiten
 • Nieuwste materialen
 • Les door fanatieke surfers met een passie voor lesgeven.
 • Surfen vanuit een uniek paviljoen dat beschikt over instructie ruimte en compleet is ingericht voor de kampen.

 

vanaf € 285,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
17 t/m 21 juli 5 Nog 4 plekken v.a. € 635,- v.a. € 635,- BOEK NU
24 t/m 28 juli 5 Nog 5 plekken v.a. € 660,- v.a. € 660,- BOEK NU
31 juli t/m 4 augustus 5 Nog 9 plekken v.a. € 570,- v.a. € 570,- BOEK NU
21 t/m 25 augustus 5 Nog 11 plekken v.a. € 660,- v.a. € 660,- BOEK NU
28 augustus t/m 1 september 5 Nog 12 plekken v.a. € 635,- v.a. € 635,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Surfcertificaat
 • Zeezwemlessen door surflife savers
 • Verzekeringen
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner bij overnachting

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Voorovernachting zondag (optioneel)
 • Huur fiets € 35,- (alleen nodig bij overnachting)

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach surf shack (Bij de lagune van Camperduin)

Overnachten

Wij bieden voor de oudere leeftijdscategorie (12 t/m 18 jaar) een overnachtingskamp aan in onze ‘Beachhouse’; een groepsaccommodatie die we speciaal hebben ingericht! Het beachhouse ligt op een fantastische plek en op fietsafstand van het surfcamp. Het beachhouse heeft een echte surfuitstraling en doet erg gezellig aan. Daarnaast zorgt het enthousiasme van onze begeleiders voor een onvergetelijke vakantie!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

Faciliteiten
De groepsaccommodatie bestaat uit een grote en sfeervolle binnen –en buitenruimte, zodat de kinderen ruimte hebben om te chillen of te spelen. Hier vindt tevens het avondprogramma en ontbijt & diner plaats. Het slaapgedeelte bestaat uit meerdere slaapzalen, zodat kinderen met leeftijdsgenootjes op een kamer zitten en rustig kunnen slapen.

Avondprogramma
Ons team zorgt elke avond voor een te gek programma waar kinderen aan mee kunnen doen. Een kampvuur, movienight en ‘weerwolfavond’ mag hier natuurlijk niet aan ontbreken! Kortom, niet alleen overdag staan er leuke dingen op het programma…

Begin –en eindtijden
De kinderen verzamelen maandagochtend om 10:00 bij ons paviljoen Laguna Beach in Camperduin, zodat de kinderen gelijk aan het programma op het strand kunnen deelnemen. Wij zorgen dat de bagage naar de groepsaccommodatie gebracht wordt. Aan het einde van de week kunnen de kinderen ook hier weer opgehaald worden.

Fiets
Voor het surfcamp dienen kinderen hun eigen fiets mee te nemen. Is dit echter niet mogelijk, dan kan er een fiets gehuurd worden voor €35,- voor de hele week. Als dit van toepassing is, kan dit aangegeven worden op het boekingsformulier.

Aantallen locatie
Voor dit zomerkamp geldt een minimum aantal deelnemers van 8 en maximaal 40 deelnemers.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand van Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

Eten & Drinken

Dagkamp

Tijdens het surfcamp wordt er elke dag gezorgd voor een gezonde lunch op het strandpaviljoen. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken. Tussen de activiteiten door zorgen we voor rustmomenten zodat kinderen een tussendoortje kunnen nemen en wat kunnen drinken.

Surfcamp inclusief overnachting

Kinderen krijgen elke dag uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Bij het ontbijt is er elke dag muesli, melk, diverse broodjes, divers beleg, jus d’orange en thee. We hebben tevens een pizza en BBQ avond in ons paviljoen. De lunch vindt ook plaats bij het strandpaviljoen. s’ Avonds zorgen we voor een voedzame en lekkere maaltijd. Wij houden rekening met allergiën en/of dieetwensen, dit kan op het aanmeldingsformulier aangegeven worden.

 

Een willekeurige dag op het surfcamp

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het surfcamp!

Surfcamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Camp opbouwen en gezamenlijk spel
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen op het basiskamp
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afbouwen en eindspel

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het surfcamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk terug fietsen
16:15 – 18:00 Eigen tijd, zelf in te delen
18:00 – 19:00 Diner of BBQ
19:30 – 21:00 Kampvuur & ‘weerwolvenspel’

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?
Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?
De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen die alleen komen?
Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfcamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?
Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?
Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfcamp geschikt voor mij?
Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het surfkamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

Wat is het grootste verschil tussen een surfcamp en strandkamp?
Bij het surfcamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?
Het surfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, longboarden of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBON & TÜV

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

 

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

Pro Surfcamp

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

Word een surfpro

Ben jij al eens bij ons op surfkamp geweest of heb je al een aantal surflessen gehad, en is het tijd voor de volgende stap? Doe dan mee met ons pro surfcamp!  Bij het pro surfcamp gaan we meer de diepte in. Turns, tricks en golfkeuze, je leert het allemaal. Wij rekenen er wel op dat je take-off helemaal klopt, dat je zelf kan uitpeddelen en de golf kunt pakken.

Het pro surfcamp bestaat dagelijks uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en als de surf goed is er nog een dagdeel wordt gesurft. Is de surf minder goed dan hebben wij gelukkig tal van andere toffe surf gerelateerde activiteiten.  Denk aan surfskate om je turns te oefenen, bodyboarden voor golf kennis en uiteraard doen we ook samen een video analyse van jou surf skills. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die zelf leven om te surfen en jou graag meenemen in hun ‘Stoke’!

Gedurende de week worden er foto’s genomen die wij aan het einde van de week online zetten zodat je aan iedereen kan laten zien wat je hebt geleerd. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je pro golfsurfdiploma met daarop je behaalde skills en leerdoelen.

Het PRO surfcamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en vindt elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag. Dit zomerkamp kan met of zonder overnachting geboekt worden in Camperduin.

Leeftijden
12 T/M 15 JAAR

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Afgelopen jaar hebben wij hierom ons complete paviljoen aangepast en het protocol aangescherpt waardoor wij nog steeds kunnen voldoen aan alle maatregelen die tot nu toe gesteld zijn. Wij houden het nieuws continu in de gaten en geloven niet in problemen maar uitdagingen en oplossingen. Gezien de huidige stand van zaken omtrent het vaccine hopen wij op een zomer met soepelere of geen maatregelen en rekenen wij erop dat alle kampen net als afgelopen zomer weer door kunnen gaan.

Hierom hanteren wij ook dezelfde annuleringsvoorwaarden als vorig jaar: mocht het kamp of de activiteit niet doorkunnen gaan door aangescherpte maatregelen, een verlengde lock-down of een andere Covid-19 gerelateerde reden dan zullen wij alle betaalde bedragen terug storten.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

Golfsurfen

Gedurende het surfcamp zijn er iedere dag surflessen. Je krijgt op een hoger niveau les. Het PRO surfcamp is dus alleen geschikt voor kinderen die al eens gesurft hebben. De surflessen vinden altijd plaats in kleine groepen, zodat iedereen persoonlijk gecoacht kan worden. Daarnaast krijgen kinderen de nodige zeekennis (theorie en praktijk) mee.

Overige activiteiten PRO surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het PRO surfcamp plaats kunnen vinden.

Surfskate

Een variant op skateboarden en longboarden waarbij het board en de trucks zo zijn vormgegeven dat de surfskate precies hetzelfde reageert als een surfboard in de golfen. Dit is de manier om je turns te trainen en in een korte tijd heel veel board gevoel op te doen.

Video analyse 

We gaan deze week echt aan de slag met jou golfsurf techniek, hierbij hoort uiteraard ook een video analyse moment waarin we samen gaan kijken naar jou style, wat er goed gaat en wat er beter kan.

Longboarden

Longboarden betekent natuurlijk lange planken en dit wordt zowel in de skate als surfwereld gebruikt om een lang board aan te duiden. Tijdens deze activiteit pakken we de lange skateboards en gaan we je proberen te leren ‘carven’ en ‘cross-steppen’ twee vaardigheden die je zo kan kopiëren naar je surfplank.

 

Maar ook;

Indoboarden

Slacklinen

Windsurfen

Suppen

En andere activiteiten

Waarom een PRO surfcamp bij DJUS?

 • Surfen op één van de mooiste stranden langs de Nederlandse kust.
 • Blijf je slapen? Dan verzorgen we ook een BBQ op het strand in ons paviljoen
 • Vernieuwende en enerverende activiteiten
 • Nieuwste materialen
 • Les door fanatieke surfers met een passie voor lesgeven.
 • Surfen vanuit een uniek paviljoen dat beschikt over instructie ruimte en compleet is ingericht voor de kampen.

 

PERIODE
17 t/m 21 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 4 plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 635,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 635,- BOEK NU
PERIODE
24 t/m 28 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 5 plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 660,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 660,- BOEK NU
PERIODE
31 juli t/m 4 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 9 plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 570,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 570,- BOEK NU
PERIODE
21 t/m 25 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 11 plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 660,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 660,- BOEK NU
PERIODE
28 augustus t/m 1 september
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 12 plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 635,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 635,- BOEK NU

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach surf shack (Bij de lagune van Camperduin)

Overnachten

Wij bieden voor de oudere leeftijdscategorie (12 t/m 18 jaar) een overnachtingskamp aan in onze ‘Beachhouse’; een groepsaccommodatie die we speciaal hebben ingericht! Het beachhouse ligt op een fantastische plek en op fietsafstand van het surfcamp. Het beachhouse heeft een echte surfuitstraling en doet erg gezellig aan. Daarnaast zorgt het enthousiasme van onze begeleiders voor een onvergetelijke vakantie!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

Faciliteiten
De groepsaccommodatie bestaat uit een grote en sfeervolle binnen –en buitenruimte, zodat de kinderen ruimte hebben om te chillen of te spelen. Hier vindt tevens het avondprogramma en ontbijt & diner plaats. Het slaapgedeelte bestaat uit meerdere slaapzalen, zodat kinderen met leeftijdsgenootjes op een kamer zitten en rustig kunnen slapen.

Avondprogramma
Ons team zorgt elke avond voor een te gek programma waar kinderen aan mee kunnen doen. Een kampvuur, movienight en ‘weerwolfavond’ mag hier natuurlijk niet aan ontbreken! Kortom, niet alleen overdag staan er leuke dingen op het programma…

Begin –en eindtijden
De kinderen verzamelen maandagochtend om 10:00 bij ons paviljoen Laguna Beach in Camperduin, zodat de kinderen gelijk aan het programma op het strand kunnen deelnemen. Wij zorgen dat de bagage naar de groepsaccommodatie gebracht wordt. Aan het einde van de week kunnen de kinderen ook hier weer opgehaald worden.

Fiets
Voor het surfcamp dienen kinderen hun eigen fiets mee te nemen. Is dit echter niet mogelijk, dan kan er een fiets gehuurd worden voor €35,- voor de hele week. Als dit van toepassing is, kan dit aangegeven worden op het boekingsformulier.

Aantallen locatie
Voor dit zomerkamp geldt een minimum aantal deelnemers van 8 en maximaal 40 deelnemers.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand van Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

Eten & Drinken

Dagkamp

Tijdens het surfcamp wordt er elke dag gezorgd voor een gezonde lunch op het strandpaviljoen. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken. Tussen de activiteiten door zorgen we voor rustmomenten zodat kinderen een tussendoortje kunnen nemen en wat kunnen drinken.

Surfcamp inclusief overnachting

Kinderen krijgen elke dag uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Bij het ontbijt is er elke dag muesli, melk, diverse broodjes, divers beleg, jus d’orange en thee. We hebben tevens een pizza en BBQ avond in ons paviljoen. De lunch vindt ook plaats bij het strandpaviljoen. s’ Avonds zorgen we voor een voedzame en lekkere maaltijd. Wij houden rekening met allergiën en/of dieetwensen, dit kan op het aanmeldingsformulier aangegeven worden.

 

Een willekeurige dag op het surfcamp

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het surfcamp!

Surfcamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Camp opbouwen en gezamenlijk spel
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen op het basiskamp
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afbouwen en eindspel

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het surfcamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk terug fietsen
16:15 – 18:00 Eigen tijd, zelf in te delen
18:00 – 19:00 Diner of BBQ
19:30 – 21:00 Kampvuur & ‘weerwolvenspel’

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?
Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?
De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen die alleen komen?
Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfcamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?
Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?
Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfcamp geschikt voor mij?
Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het surfkamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

Wat is het grootste verschil tussen een surfcamp en strandkamp?
Bij het surfcamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?
Het surfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, longboarden of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBON & TÜV

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

 

Profielfoto Daan

Daan is jouw instructeur!

Natuurlijk word ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn CIOS ben ik verder gaan studeren en weet ik nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Andere zomerkampen

Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Lees meer
Meivakantie zomerkamp
Beachfun vakantie 16+

Beachfun vakantie 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat