Pro Surfcamp

 • Pro Surfcamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Word een surfpro

Ben jij al eens bij ons op surfkamp geweest of heb je al een aantal surflessen gehad, en is het tijd voor de volgende stap? Doe dan mee met ons pro surfcamp!  Bij het pro surfcamp gaan we meer de diepte in. Turns, tricks en golfkeuze, je leert het allemaal. Wij rekenen er wel op dat je take-off helemaal klopt, dat je zelf kan uitpeddelen en de golf kunt pakken.

Het pro surfcamp bestaat dagelijks uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en als de surf goed is er nog een dagdeel wordt gesurft. Is de surf minder goed dan hebben wij gelukkig tal van andere toffe surf gerelateerde activiteiten.  Denk aan surfskate om je turns te oefenen, bodyboarden voor golf kennis en uiteraard doen we ook samen een video analyse van jou surf skills. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die zelf leven om te surfen en jou graag meenemen in hun ‘Stoke’!

Gedurende de week worden er foto’s genomen die wij aan het einde van de week online zetten zodat je aan iedereen kan laten zien wat je hebt geleerd. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je pro golfsurfdiploma met daarop je behaalde skills en leerdoelen.

Kom jij op het prokamp inclusief overnachten, dan werkt het prokamp iets anders dan onze andere kampen. Aangezien het vaak een wat kleiner groepje is van verschillende leeftijden ziet het dagprogramma er anders uit. We zullen jou namelijk naast het prokamp ook indelen bij een ander kamp met leeftijdsgenoten. Het prokamp speelt zich af van 10:00 – 16:00, tot 10:00 doe je dus mee met het ontbijt en ochtendprogramma van het andere kamp en vanaf 16:00 sluit je daar ook weer aan voor het avond programma, eten en slapen. Op deze manier kan jij je door ontwikkelen op het surfen en s ’avonds je nieuwe vrienden en vriendinnen jaloers maken met je surfverhalen.

Het PRO surfcamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en vindt niet elke week van de zomervakantie plaats. Dit zomerkamp kan met of zonder overnachting geboekt worden in Camperduin.

Leeftijden
12 T/M 17 JAAR

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

EEN DAG UIT HET PRO SURFCAMP

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het pro surfcamp!

Surfcamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Aankomst en briefing
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen bij de beachlounge
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afsluiten en eindspel

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het pro surfcamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Aansluiten bij het andere kamp (surfkamp, watersport of beachfun)
16:15 – 18:00 Suppen op de lagune
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 22:00 Kampvuur & het ‘smokkelspel’
22:00 – 23:30 Chillen of naar bed

Fiets

We starten de dag bij het Beachhouse, hotel Corfwater, Korfwaterweg 1, Petten en fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons paviljoen bij de Lagune in Camperduin (10 minuten). Dus een fiets is noodzakelijk. Je kunt deze zelf meenemen of er eentje bij ons huren voor € 35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Overige activiteiten PRO surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het PRO surfcamp plaats kunnen vinden.

Surfskate

Een variant op skateboarden en longboarden waarbij het board en de trucks zo zijn vormgegeven dat de surfskate precies hetzelfde reageert als een surfboard in de golfen. Dit is de manier om je turns te trainen en in een korte tijd heel veel board gevoel op te doen.

Video analyse 

We gaan deze week echt aan de slag met jou golfsurf techniek, hierbij hoort uiteraard ook een video analyse moment waarin we samen gaan kijken naar jou style, wat er goed gaat en wat er beter kan.

Longboarden

Longboarden betekent natuurlijk lange planken en dit wordt zowel in de skate als surfwereld gebruikt om een lang board aan te duiden. Tijdens deze activiteit pakken we de lange skateboards en gaan we je proberen te leren ‘carven’ en ‘cross-steppen’ twee vaardigheden die je zo kan kopiëren naar je surfplank.

 

Maar ook;

Indoboarden
Slacklinen
Windsurfen
Suppen
En andere activiteiten

vanaf € 285,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
22 t/m 26 juli 5 Nog genoeg plek v.a. € 660,- v.a. € 660,- BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 570,- v.a. € 570,- BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 635,- v.a. € 635,- BOEK NU
26 t/m 30 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 635,- v.a. € 635,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Surfcertificaat
 • Zeezwemlessen door surflife savers
 • Verzekeringen
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner bij overnachting

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Voorovernachting zondag (optioneel)
 • Huur fiets € 35,- (alleen nodig bij overnachting)

Locaties

Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

Overnachten

In Petten staat aan het strand een klein pop-up surfdorp, inclusief gezellig Beachhouse en een paar safaritenten. De oude groepsaccommodatie is omgebouwd tot surfhostel met 24 kamers. Als je deze zomer bij ons komt, dan overnacht je in dit te gekke verblijf, op 150 meter van het strand. Het beschikt over gezellige binnen- en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een toffe dag aan en op zee. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

Kamers

Er zijn kamers voor 4 tot 8 personen met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het sanitair op de gang. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen. Als je in een safaritent verblijft, kun je douchen en naar de wc gaan in het algemene toiletgebouw op onze surfcamping.

Accommodatieverhuur Petten Zomerkampen in Nederland

In het pop-up surfdorp vind je verder nog:

· Lounge safaritenten

· Hangmatten

· Slackline

· Voetbalveld

· Strandstoelen

· Half pipe

· Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting.

 

Eten & drinken

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten.

 

Meer info over de groepsaccommodatie Corfwater, het Beachhouse en de safaritenten aan het strand van Petten? Op slechts 22 km van Alkmaar, 43 km van Haarlem en 47 km van Amsterdam. Bekijk deze link:

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

FAQS

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Kan ik bij mijn vriend, vriendin, broer of zus in de groep?

Ja dit kan zeker! Op de dag zelf wordt de groepsindeling gemaakt. De groep wordt ingedeeld op leeftijd, ervaring, maar nog belangrijker bij wie jij in de groep wilt komen. Wel belangrijk om tijdens het inschrijven bij ‘Opmerkingen’ te vertellen met wie jij samen in de groep wilt.

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het Pro Surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het Pro Surfcamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Bovendien zitten we op het strand naast een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen en hebben we talloze alternatieven zoals boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie!

 

Moet ik mijn eigen spullen meenemen?

Natuurlijk mag je jouw eigen spullen meenemen. Heb jij je eigen wetsuit, surfplank, kiteset of skateboard? Neem deze lekker mee, want niks is zo fijn als je eigen spullen. Natuurlijk hebben wij ook onwijs veel materialen waar je gebruik van kan maken.

 

Ik ga op dagkamp. Wat neem ik mee?

Wij zorgen voor al het materiaal en de wetsuits. Je hoeft dus alleen zwemkleding, een handdoek, zonnebrand, eventueel een warme trui, drinken en tussendoortje(s) mee te nemen. De lunch is inbegrepen. We zorgen dat er tijdens de lunch genoeg drinken voor je aanwezig is.

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale

reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

Surfbenelux

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

Pro Surfcamp

vanaf € 285,-

NU BOEKEN

Word een surfpro

Ben jij al eens bij ons op surfkamp geweest of heb je al een aantal surflessen gehad, en is het tijd voor de volgende stap? Doe dan mee met ons pro surfcamp!  Bij het pro surfcamp gaan we meer de diepte in. Turns, tricks en golfkeuze, je leert het allemaal. Wij rekenen er wel op dat je take-off helemaal klopt, dat je zelf kan uitpeddelen en de golf kunt pakken.

Het pro surfcamp bestaat dagelijks uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en als de surf goed is er nog een dagdeel wordt gesurft. Is de surf minder goed dan hebben wij gelukkig tal van andere toffe surf gerelateerde activiteiten.  Denk aan surfskate om je turns te oefenen, bodyboarden voor golf kennis en uiteraard doen we ook samen een video analyse van jou surf skills. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die zelf leven om te surfen en jou graag meenemen in hun ‘Stoke’!

Gedurende de week worden er foto’s genomen die wij aan het einde van de week online zetten zodat je aan iedereen kan laten zien wat je hebt geleerd. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je pro golfsurfdiploma met daarop je behaalde skills en leerdoelen.

Kom jij op het prokamp inclusief overnachten, dan werkt het prokamp iets anders dan onze andere kampen. Aangezien het vaak een wat kleiner groepje is van verschillende leeftijden ziet het dagprogramma er anders uit. We zullen jou namelijk naast het prokamp ook indelen bij een ander kamp met leeftijdsgenoten. Het prokamp speelt zich af van 10:00 – 16:00, tot 10:00 doe je dus mee met het ontbijt en ochtendprogramma van het andere kamp en vanaf 16:00 sluit je daar ook weer aan voor het avond programma, eten en slapen. Op deze manier kan jij je door ontwikkelen op het surfen en s ’avonds je nieuwe vrienden en vriendinnen jaloers maken met je surfverhalen.

Het PRO surfcamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en vindt niet elke week van de zomervakantie plaats. Dit zomerkamp kan met of zonder overnachting geboekt worden in Camperduin.

Leeftijden
12 T/M 17 JAAR

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

EEN DAG UIT HET PRO SURFCAMP

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het pro surfcamp!

Surfcamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Aankomst en briefing
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen bij de beachlounge
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afsluiten en eindspel

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het pro surfcamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Aansluiten bij het andere kamp (surfkamp, watersport of beachfun)
16:15 – 18:00 Suppen op de lagune
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 22:00 Kampvuur & het ‘smokkelspel’
22:00 – 23:30 Chillen of naar bed

Fiets

We starten de dag bij het Beachhouse, hotel Corfwater, Korfwaterweg 1, Petten en fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons paviljoen bij de Lagune in Camperduin (10 minuten). Dus een fiets is noodzakelijk. Je kunt deze zelf meenemen of er eentje bij ons huren voor € 35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Overige activiteiten PRO surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het PRO surfcamp plaats kunnen vinden.

Surfskate

Een variant op skateboarden en longboarden waarbij het board en de trucks zo zijn vormgegeven dat de surfskate precies hetzelfde reageert als een surfboard in de golfen. Dit is de manier om je turns te trainen en in een korte tijd heel veel board gevoel op te doen.

Video analyse 

We gaan deze week echt aan de slag met jou golfsurf techniek, hierbij hoort uiteraard ook een video analyse moment waarin we samen gaan kijken naar jou style, wat er goed gaat en wat er beter kan.

Longboarden

Longboarden betekent natuurlijk lange planken en dit wordt zowel in de skate als surfwereld gebruikt om een lang board aan te duiden. Tijdens deze activiteit pakken we de lange skateboards en gaan we je proberen te leren ‘carven’ en ‘cross-steppen’ twee vaardigheden die je zo kan kopiëren naar je surfplank.

 

Maar ook;

Indoboarden
Slacklinen
Windsurfen
Suppen
En andere activiteiten

PERIODE
22 t/m 26 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 660,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 660,- BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 570,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 570,- BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 635,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 635,- BOEK NU
PERIODE
26 t/m 30 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 635,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 635,- BOEK NU

Locaties

Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

Overnachten

In Petten staat aan het strand een klein pop-up surfdorp, inclusief gezellig Beachhouse en een paar safaritenten. De oude groepsaccommodatie is omgebouwd tot surfhostel met 24 kamers. Als je deze zomer bij ons komt, dan overnacht je in dit te gekke verblijf, op 150 meter van het strand. Het beschikt over gezellige binnen- en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een toffe dag aan en op zee. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

Kamers

Er zijn kamers voor 4 tot 8 personen met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het sanitair op de gang. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen. Als je in een safaritent verblijft, kun je douchen en naar de wc gaan in het algemene toiletgebouw op onze surfcamping.

Accommodatieverhuur Petten Zomerkampen in Nederland

In het pop-up surfdorp vind je verder nog:

· Lounge safaritenten

· Hangmatten

· Slackline

· Voetbalveld

· Strandstoelen

· Half pipe

· Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting.

 

Eten & drinken

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten.

 

Meer info over de groepsaccommodatie Corfwater, het Beachhouse en de safaritenten aan het strand van Petten? Op slechts 22 km van Alkmaar, 43 km van Haarlem en 47 km van Amsterdam. Bekijk deze link:

FAQS

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Kan ik bij mijn vriend, vriendin, broer of zus in de groep?

Ja dit kan zeker! Op de dag zelf wordt de groepsindeling gemaakt. De groep wordt ingedeeld op leeftijd, ervaring, maar nog belangrijker bij wie jij in de groep wilt komen. Wel belangrijk om tijdens het inschrijven bij ‘Opmerkingen’ te vertellen met wie jij samen in de groep wilt.

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het Pro Surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het Pro Surfcamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Bovendien zitten we op het strand naast een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen en hebben we talloze alternatieven zoals boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie!

 

Moet ik mijn eigen spullen meenemen?

Natuurlijk mag je jouw eigen spullen meenemen. Heb jij je eigen wetsuit, surfplank, kiteset of skateboard? Neem deze lekker mee, want niks is zo fijn als je eigen spullen. Natuurlijk hebben wij ook onwijs veel materialen waar je gebruik van kan maken.

 

Ik ga op dagkamp. Wat neem ik mee?

Wij zorgen voor al het materiaal en de wetsuits. Je hoeft dus alleen zwemkleding, een handdoek, zonnebrand, eventueel een warme trui, drinken en tussendoortje(s) mee te nemen. De lunch is inbegrepen. We zorgen dat er tijdens de lunch genoeg drinken voor je aanwezig is.

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale

reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

Surfbenelux

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

Profielfoto Daan

Daan is jouw instructeur!

Natuurlijk word ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn CIOS ben ik verder gaan studeren en weet ik nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Andere zomerkampen

Beachfun 16+

Beachfun 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Beach Adventure Camp

Beach Adventure Camp

Lees meer
Zomerkampen Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat