Strandactiviteitendag

Strandactiviteitendag

Een geweldig dag op het strand met een bomvol programma van activiteiten, dat is de strandactiviteitendag. Naast survival & lagoonspellen gaan we zoals ieder jaar ook activiteiten als bodyboarden, surfen en raften doen (de activiteiten hangen af van het weer). Jij hoeft je geen moment te vervelen deze dag!

Mogelijke activiteiten:
– Branding raften
– Golfsurfen
– Bodyboarden
– Vliegeren
– Beach estafette
– En vele andere activiteiten

 

Woensdag 2 Augustus
Woensdag 9 augustus
Woensdag 16 augustus
Woensdag 23 augustus
Woensdag 30 augustus 

 

Dagkamp

Elke woensdag tussen 25 juli en 31 augustus in Castricum en Camperduin

€ 60,- per dag

Deze prijs is inclusief begeleiding, alle materiaal, lunch, btw & verzekeringen.

Boek een woensdag in Camperduin

Boek een woensdag in Castricum

Leeftijden

7 T/M 11 JAAR
12 T/M 15 JAAR

Een extra dag bijboeken is mogelijk

 

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag op 9 juli!

Andere zomerkampen

Tienervakantie aan het strand

Tienervakantie aan het strand

Lees meer
Surfcamp

Surfcamp

Lees meer
Strandkamp

Strandkamp

Lees meer

Aanvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top