Beach Adventure Camp

 • Beach Adventure Camp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste Beach Adventure Camp van Noord-Holland

7 t/m 12 jaar

Houd je van actie en avontuur? Dan past dit Beach Adventure Camp helemaal bij jou! Vijf dagen lang doe je mee aan de leukste en spannendste activiteiten op het strand, in de zee en in en op de lagune (het strandmeer tussen zee en paviljoen).

Wat dacht je van (leren) suppen op de Lagune van Camperduin, de opblaasbare hindernisbaan bestormen en Archery tag spelen? Ben jij een strandganger, die het leuk vindt om de hele dag op het strand te spelen? Doe dan mee aan het Beach Adventure Camp.

Naast survival- en lagoonspellen duiken we de zee in om te bodyboarden, te surfen en te raften. En natuurlijk doen we ook nog een coole speurtocht.

Jij gaat je echt niet vervelen deze vijf dagen, want elke dag is gevuld met spannende en leuke spellen. Zeker weten dat dit de leukste week van jouw vakantie is.

Dit kamp is een dagkamp, dat betekent dat je elke dag van 10.00 tot 16.00 de tofste activiteiten komt doen bij ons op het strand en ’s avonds in je eigen bed slaapt.

 

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

EEN DAG UIT HET BEACH ADVENTURE CAMP

Oké, jij wilt vast en zeker weten wat we dan de hele dag gaan doen. Nou… laten we je vertellen dat elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. Wat denk je van de volgende activiteiten? Nu al zin in toch?

 

Elke dag is weer anders tijdens het Beach Adventure Camp dat is gevuld met te gekke activiteiten. Wil je weten hoe zo’n typische dag op het Beach Adventure Camp eruitziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven.

Voorbeelddag

10.00 – 10.30 uur: Survivalspellen: mega katapult bouwen

11.30 – 12.00 uur: Tijd om te chillen en te lunchen

12.00 – 13.30 uur: Golfsurfen

13.30 – 15.00 uur: King of the Raft, brandingraften

15.00 – 15.30 uur: Zeekennis

15.30 – 16.00 uur: Eindspel

 

Het weer bepaalt wat we gaan doen. Het is altijd goed weer voor een gaaf programma. Nat worden we toch en bij storm hebben we voldoende binnenprogramma’s.

 

Activiteiten

We hebben een paar activiteiten uitgelicht, afhankelijk van het weer kiezen de instructeurs de gaafste optie voor je uit.

 

Surflessen

Je krijgt surflessen van gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Dit zijn dezelfde boys & girls die met je gaan brandingraften. Je leert niet alleen de hoge golven te bedwingen en trucjes te maken én je krijgt zeekennis mee, zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan. Want, weet jij wat je moet doen als je in een mui terechtkomt? Of kan jij de reden verzinnen waarom er kwallen zijn met oostenwind? Straks weet je het allemaal. De surfles bestaat uit een kort theoriegedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je uiteraard zelf met een board de hoge golven gaat trotseren.

 

Freerunnen

Even helemaal losgaan bij het freerunnen, waarbij het niet gaat om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Hoe spectaculair ga jij van A naar B? Welke moves heb jij in huis? We maken sprongen, vaults en flips en samen verzinnen we nog een paar gave moves. Doe lekker mee!

 

Archery tag

Ga voor spanning en adrenaline in dit behendige schietspel waarbij je met pijl en boog je tegenstander en targets moet raken. Ja, je leest het goed, je schiet op elkaar. Maar wees niet bang, er vallen geen doden. Je bent beschermd met een masker en de punten van de pijlen zijn voorzien van een zachte foamkop. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen.

 

Bodyboarden

Wil je de kracht van de golven eens volop ervaren? Pak je bodyboard en ga erop liggen en surf de golven af. Echt een waanzinnig gevoel als je zo in het water ligt en over de golven vliegt. We zien aan je glimlach dat je geniet.

 

Levend stratego in de duinen

Stratego was nog nooit zo levensecht als bij ons in de duinen. Je gaat op avontuur om de vlag van de tegenstander te veroveren. Slaagt jouw team er in als eerste de vijandelijke vlag bij de leider te brengen? Dan ben jij met je team de winnaar.

 

Bunker trefbal

Je hebt een bunker, maar de tegenpartij gaat er alles aan doen om deze te laten instorten. Wat ga jij eraan doen om te zorgen dat jouw zelfgemaakte bunker het langst blijft staan? Hoe slim speel jij dit spel en hoe knal jij de bunker van je tegenstander in elkaar? Is de bunker van je tegenstander kapot? Top, dan heeft jouw team gewonnen.

 

Maar ook:

· Indo boarden

· Suppen

· Skaten

· Expeditie Robinson

· Juttersmysterie

· Zeezwemtheorie (waar moet je op letten als je speelt in de Noordzee)

· En nog veel meer leuke activiteiten

 

vanaf € 280,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
22 t/m 26 juli 5 Nog genoeg plek v.a. € 290,- nvt BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- nvt BOEK NU
5 t/m 9 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- nvt BOEK NU
12 t/m 16 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- nvt BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- nvt BOEK NU
26 t/m 30 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- nvt BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Zeezwemlessen door surflifesavers

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering

Locatie

Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

Eten & drinken

Iedere dag krijg je een lekkere en gezonde lunch op het strandpaviljoen. Dit is ook het moment om even bij te komen van alle activiteiten. De lunch wordt voorzien van voldoende drinken. Buiten de lunch om zijn er rustmomenten. We vinden het belangrijk dat er voldoende wordt gedronken, je een tussendoortje kan nemen of dat je je weer goed insmeert want de zon schijnt altijd (ook achter de wolken).

 

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

FAQS

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep met een maximum van 30. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij ‘opmerkingen’ onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Is het Beach Adventure Camp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja en hij of zij is zeker niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat er tijdens het Beach Adventure Camp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt. We plaatsen de kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie zodat ze makkelijk contact met elkaar kunnen maken. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en je elkaar snel leert kennen.

 

Is het Beach Adventure Camp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit kamp geschikt voor mij?

Absoluut. De meeste kinderen die meedoen aan het Beach Adventure Camp hebben geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen het Quiksilver surfkamp en Beach Adventure Camp?

Bij het Quiksilver surfkamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een wedstrijd voor de fun waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is.

 

Bij het Beach Adventure Camp is surfen een onderdeel van het kamp naast de andere activiteiten zoals raften, freerunnen of bunker trefbal.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het Beach Adventure Camp gaat altijd door. Bij slecht weer is er een alternatief programma in de binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie!

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

Surfbenelux

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON

waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Beach Adventure Camp

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Het leukste Beach Adventure Camp van Noord-Holland

7 t/m 12 jaar

Houd je van actie en avontuur? Dan past dit Beach Adventure Camp helemaal bij jou! Vijf dagen lang doe je mee aan de leukste en spannendste activiteiten op het strand, in de zee en in en op de lagune (het strandmeer tussen zee en paviljoen).

Wat dacht je van (leren) suppen op de Lagune van Camperduin, de opblaasbare hindernisbaan bestormen en Archery tag spelen? Ben jij een strandganger, die het leuk vindt om de hele dag op het strand te spelen? Doe dan mee aan het Beach Adventure Camp.

Naast survival- en lagoonspellen duiken we de zee in om te bodyboarden, te surfen en te raften. En natuurlijk doen we ook nog een coole speurtocht.

Jij gaat je echt niet vervelen deze vijf dagen, want elke dag is gevuld met spannende en leuke spellen. Zeker weten dat dit de leukste week van jouw vakantie is.

Dit kamp is een dagkamp, dat betekent dat je elke dag van 10.00 tot 16.00 de tofste activiteiten komt doen bij ons op het strand en ’s avonds in je eigen bed slaapt.

 

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

EEN DAG UIT HET BEACH ADVENTURE CAMP

Oké, jij wilt vast en zeker weten wat we dan de hele dag gaan doen. Nou… laten we je vertellen dat elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. Wat denk je van de volgende activiteiten? Nu al zin in toch?

 

Elke dag is weer anders tijdens het Beach Adventure Camp dat is gevuld met te gekke activiteiten. Wil je weten hoe zo’n typische dag op het Beach Adventure Camp eruitziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven.

Voorbeelddag

10.00 – 10.30 uur: Survivalspellen: mega katapult bouwen

11.30 – 12.00 uur: Tijd om te chillen en te lunchen

12.00 – 13.30 uur: Golfsurfen

13.30 – 15.00 uur: King of the Raft, brandingraften

15.00 – 15.30 uur: Zeekennis

15.30 – 16.00 uur: Eindspel

 

Het weer bepaalt wat we gaan doen. Het is altijd goed weer voor een gaaf programma. Nat worden we toch en bij storm hebben we voldoende binnenprogramma’s.

 

Activiteiten

We hebben een paar activiteiten uitgelicht, afhankelijk van het weer kiezen de instructeurs de gaafste optie voor je uit.

 

Surflessen

Je krijgt surflessen van gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Dit zijn dezelfde boys & girls die met je gaan brandingraften. Je leert niet alleen de hoge golven te bedwingen en trucjes te maken én je krijgt zeekennis mee, zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan. Want, weet jij wat je moet doen als je in een mui terechtkomt? Of kan jij de reden verzinnen waarom er kwallen zijn met oostenwind? Straks weet je het allemaal. De surfles bestaat uit een kort theoriegedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je uiteraard zelf met een board de hoge golven gaat trotseren.

 

Freerunnen

Even helemaal losgaan bij het freerunnen, waarbij het niet gaat om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Hoe spectaculair ga jij van A naar B? Welke moves heb jij in huis? We maken sprongen, vaults en flips en samen verzinnen we nog een paar gave moves. Doe lekker mee!

 

Archery tag

Ga voor spanning en adrenaline in dit behendige schietspel waarbij je met pijl en boog je tegenstander en targets moet raken. Ja, je leest het goed, je schiet op elkaar. Maar wees niet bang, er vallen geen doden. Je bent beschermd met een masker en de punten van de pijlen zijn voorzien van een zachte foamkop. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen.

 

Bodyboarden

Wil je de kracht van de golven eens volop ervaren? Pak je bodyboard en ga erop liggen en surf de golven af. Echt een waanzinnig gevoel als je zo in het water ligt en over de golven vliegt. We zien aan je glimlach dat je geniet.

 

Levend stratego in de duinen

Stratego was nog nooit zo levensecht als bij ons in de duinen. Je gaat op avontuur om de vlag van de tegenstander te veroveren. Slaagt jouw team er in als eerste de vijandelijke vlag bij de leider te brengen? Dan ben jij met je team de winnaar.

 

Bunker trefbal

Je hebt een bunker, maar de tegenpartij gaat er alles aan doen om deze te laten instorten. Wat ga jij eraan doen om te zorgen dat jouw zelfgemaakte bunker het langst blijft staan? Hoe slim speel jij dit spel en hoe knal jij de bunker van je tegenstander in elkaar? Is de bunker van je tegenstander kapot? Top, dan heeft jouw team gewonnen.

 

Maar ook:

· Indo boarden

· Suppen

· Skaten

· Expeditie Robinson

· Juttersmysterie

· Zeezwemtheorie (waar moet je op letten als je speelt in de Noordzee)

· En nog veel meer leuke activiteiten

 

PERIODE
22 t/m 26 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 290,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf nvt BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf nvt BOEK NU
PERIODE
5 t/m 9 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf nvt BOEK NU
PERIODE
12 t/m 16 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf nvt BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf nvt BOEK NU
PERIODE
26 t/m 30 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf nvt BOEK NU

Locatie

Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

Eten & drinken

Iedere dag krijg je een lekkere en gezonde lunch op het strandpaviljoen. Dit is ook het moment om even bij te komen van alle activiteiten. De lunch wordt voorzien van voldoende drinken. Buiten de lunch om zijn er rustmomenten. We vinden het belangrijk dat er voldoende wordt gedronken, je een tussendoortje kan nemen of dat je je weer goed insmeert want de zon schijnt altijd (ook achter de wolken).

 

FAQS

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep met een maximum van 30. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij ‘opmerkingen’ onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Is het Beach Adventure Camp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja en hij of zij is zeker niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat er tijdens het Beach Adventure Camp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt. We plaatsen de kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie zodat ze makkelijk contact met elkaar kunnen maken. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en je elkaar snel leert kennen.

 

Is het Beach Adventure Camp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit kamp geschikt voor mij?

Absoluut. De meeste kinderen die meedoen aan het Beach Adventure Camp hebben geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen het Quiksilver surfkamp en Beach Adventure Camp?

Bij het Quiksilver surfkamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een wedstrijd voor de fun waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is.

 

Bij het Beach Adventure Camp is surfen een onderdeel van het kamp naast de andere activiteiten zoals raften, freerunnen of bunker trefbal.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het Beach Adventure Camp gaat altijd door. Bij slecht weer is er een alternatief programma in de binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie!

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

Surfbenelux

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON

waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

Profielfoto Daan

Daan is jouw instructeur

Natuurlijk word ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn CIOS ben ik verder gaan studeren en weet ik nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Andere zomerkampen

Beachfun 16+

Beachfun 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Pro Surfcamp

Pro Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat