Adventure camp Castricum

 • Adventure camp Castricum
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste Adventure camp van Noord-Holland

Houd je van actie en avontuur? Dan past dit Adventure camp helemaal bij jou! Tijdens het Adventure camp worden er vijf dagen lang de leukste en spannendste activiteiten gedaan. Ben jij slim genoeg om raadsels op te lossen, snel genoeg om water te dragen, sterk genoeg om met je eigen gebouwde katapult een land te veroveren en behendig genoeg voor het survival parkour? Doe dan mee aan het Adventure camp!

Naast survival & duinspellen rondom camping Bakkum gaan we zoals ieder jaar ook activiteiten als Bodyboarden, Surfen en Raften doen. Een speurtocht mag natuurlijk ook niet ontbreken! Elke dag is gevuld met spannende en leuke spellen, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Zeker weten de leukste week van jouw vakantie!

Het Adventure camp kan worden geboekt als dagkamp en ons Basecamp is op camping Bakkum

 

Leeftijden
7 T/M 9 JAAR
10 T/M 12 JAAR

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

vanaf € 250,-

NU BOEKEN

Elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht.

Archery Tag

Het is de nieuwste trend in Nederland; Archery Tag. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Knal je tegenstanders het spel uit of kies ervoor om de targets te raken.

 

Freerunning

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

 

Longboarden

Longboarden is dé hit van dit moment onder veel kinderen. Leer (veilig) te longboard skateboarden en ervaar deze toffe sport. Misschien lukt het jullie zelfs om een trucje te maken!

 

Expeditie

De groep zal worden verdeeld in verschillende “kampen” die op 3 of 4 proeven tegen elkaar zullen strijden tijdens een aantal onderdelen. We gaan vuur maken, een mega katapult bouwen, een hindernis parcours afleggen en vele andere activiteiten. Wie pakt de eerste prijs en gaat er met de bokaal naar huis?

 

Surflessen

De surflessen en brandingraften tijdens het zomerkamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

 

Brandingraften

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten! Ook als er geen golven zijn, is deze activiteit geweldig.

 

Powerkiten

Bij powerkiten leer je controle te houden over een grote vlieger in de wind. Het geeft een grote kick als dat lukt! Als het heel goed gaat, kun je zelfs proberen wat bochtjes te draaien. De kleinsten hangen samen met een instructeur aan de vlieger.

 

Bodyboarden

Met bodyboarden surf je liggend de golven af. Bodyboarden geeft een gevoel dat nergens mee te vergelijken is en zorgt voor een grote glimlach op ieder gezicht!

vanaf € 250,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Overnachting Beschikbaarheid Prijs  
11 t/m 15 juli 5 nee Nog 20+ plekken € 270,- BOEK NU
18 t/m 22 juli 5 nee Nog 20+ plekken € 270,- BOEK NU
25 juli t/m 29 juli 5 nee Nog 20+ plekken € 270,- BOEK NU
1 t/m 5 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 250,- BOEK NU
8 t/m 12 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 250,- BOEK NU
15 t/m 19 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 270,- BOEK NU
22 t/m 26 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 270,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner bij overnachting
 • Zeezwemlessen door surflifesavers

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering

Locatie

Basecamp: we starten elke dag op onze Basecamp. Dit is op camping Bakkum

Camping Bakkum ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat en is de grootste camping van Nederland. Wij hebben daar een eigen Basecamp waar we de hele week terecht kunnen.

 

 

Aantallen locatie
Het Adventure camp gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en kent een maximum van 40 deelnemers.

 

vanaf € 250,-

NU BOEKEN

Een dag uit het Adventure camp

Elke dag is weer anders op het adventure camp en gevuld met te gekke activiteiten. Wil je weten hoe zo’n typische dag op het adventure camp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven!

Dagkamp

10:00 – 10:30 Samenwerkingsspel & gezamenlijk opbouwen adventure camp
10:30 – 11:30 Survivalspellen: Vlotten bouwen & mega katapult bouwen
11:30 – 12:00 Tijd om te chillen/lunchen!
12:00 – 13:30 Golfsurfen
13:30 – 15:00 King of the Raft: Brandingraften
15:00 – 15:30 Korren & zeekennis
15:30 – 16:00 Eindspel en afbouwen adventure camp

 

 

Eten & drinken

Dagkamp

Iedere dag krijgen de kinderen een lekkere en gezonde lunch bij het basecamp. Dit is tevens het moment om even bij te komen van alle activiteiten. Bij de lunch wordt er gezorgd voor voldoende drinken. Buiten de lunch om plannen we rustmomenten in zodat kinderen genoeg blijven drinken, zich in kunnen smeren en een tussendoortje kunnen nemen. Hier attenderen de instructeurs ze genoeg op.

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen”onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Is het kamp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het kamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het kamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit kamp geschikt voor mij?

Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het kamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen een surfkamp en adventure camp?

Bij het surfkamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het adventure camp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het adventure camp past het beste bij wat jongere kinderen.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het kamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, zorben of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

vanaf € 250,-

NU BOEKEN

Adventure camp Castricum

vanaf € 250,-

NU BOEKEN

Het leukste Adventure camp van Noord-Holland

Houd je van actie en avontuur? Dan past dit Adventure camp helemaal bij jou! Tijdens het Adventure camp worden er vijf dagen lang de leukste en spannendste activiteiten gedaan. Ben jij slim genoeg om raadsels op te lossen, snel genoeg om water te dragen, sterk genoeg om met je eigen gebouwde katapult een land te veroveren en behendig genoeg voor het survival parkour? Doe dan mee aan het Adventure camp!

Naast survival & duinspellen rondom camping Bakkum gaan we zoals ieder jaar ook activiteiten als Bodyboarden, Surfen en Raften doen. Een speurtocht mag natuurlijk ook niet ontbreken! Elke dag is gevuld met spannende en leuke spellen, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Zeker weten de leukste week van jouw vakantie!

Het Adventure camp kan worden geboekt als dagkamp en ons Basecamp is op camping Bakkum

 

Leeftijden
7 T/M 9 JAAR
10 T/M 12 JAAR

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

Elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten in zee, op het strand en in het duin. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht.

Archery Tag

Het is de nieuwste trend in Nederland; Archery Tag. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Knal je tegenstanders het spel uit of kies ervoor om de targets te raken.

 

Freerunning

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

 

Longboarden

Longboarden is dé hit van dit moment onder veel kinderen. Leer (veilig) te longboard skateboarden en ervaar deze toffe sport. Misschien lukt het jullie zelfs om een trucje te maken!

 

Expeditie

De groep zal worden verdeeld in verschillende “kampen” die op 3 of 4 proeven tegen elkaar zullen strijden tijdens een aantal onderdelen. We gaan vuur maken, een mega katapult bouwen, een hindernis parcours afleggen en vele andere activiteiten. Wie pakt de eerste prijs en gaat er met de bokaal naar huis?

 

Surflessen

De surflessen en brandingraften tijdens het zomerkamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten beantwoord worden! De surfles bestaat uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen.

 

Brandingraften

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten! Ook als er geen golven zijn, is deze activiteit geweldig.

 

Powerkiten

Bij powerkiten leer je controle te houden over een grote vlieger in de wind. Het geeft een grote kick als dat lukt! Als het heel goed gaat, kun je zelfs proberen wat bochtjes te draaien. De kleinsten hangen samen met een instructeur aan de vlieger.

 

Bodyboarden

Met bodyboarden surf je liggend de golven af. Bodyboarden geeft een gevoel dat nergens mee te vergelijken is en zorgt voor een grote glimlach op ieder gezicht!

PERIODE
11 t/m 15 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 270,- BOEK NU
PERIODE
18 t/m 22 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 270,- BOEK NU
PERIODE
25 juli t/m 29 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 270,- BOEK NU
PERIODE
1 t/m 5 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 250,- BOEK NU
PERIODE
8 t/m 12 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 250,- BOEK NU
PERIODE
15 t/m 19 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 270,- BOEK NU
PERIODE
22 t/m 26 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 270,- BOEK NU

Locatie

Basecamp: we starten elke dag op onze Basecamp. Dit is op camping Bakkum

Camping Bakkum ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat en is de grootste camping van Nederland. Wij hebben daar een eigen Basecamp waar we de hele week terecht kunnen.

 

 

Aantallen locatie
Het Adventure camp gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en kent een maximum van 40 deelnemers.

 

Een dag uit het Adventure camp

Elke dag is weer anders op het adventure camp en gevuld met te gekke activiteiten. Wil je weten hoe zo’n typische dag op het adventure camp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven!

Dagkamp

10:00 – 10:30 Samenwerkingsspel & gezamenlijk opbouwen adventure camp
10:30 – 11:30 Survivalspellen: Vlotten bouwen & mega katapult bouwen
11:30 – 12:00 Tijd om te chillen/lunchen!
12:00 – 13:30 Golfsurfen
13:30 – 15:00 King of the Raft: Brandingraften
15:00 – 15:30 Korren & zeekennis
15:30 – 16:00 Eindspel en afbouwen adventure camp

 

 

Eten & drinken

Dagkamp

Iedere dag krijgen de kinderen een lekkere en gezonde lunch bij het basecamp. Dit is tevens het moment om even bij te komen van alle activiteiten. Bij de lunch wordt er gezorgd voor voldoende drinken. Buiten de lunch om plannen we rustmomenten in zodat kinderen genoeg blijven drinken, zich in kunnen smeren en een tussendoortje kunnen nemen. Hier attenderen de instructeurs ze genoeg op.

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen”onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Is het kamp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het kamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het kamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit kamp geschikt voor mij?

Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het kamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen een surfkamp en adventure camp?

Bij het surfkamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het adventure camp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het adventure camp past het beste bij wat jongere kinderen.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het kamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, zorben of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

Thomas is jouw instructeur

Het motto van Thomas is: Je moet eerst een paar keer op je bek gaan voordat je iets kan. Gelukkig heeft hij een lichaam van beton dus kan er weinig kapot. Binnen een jaar heeft hij bij De Jongens leren surfen, skaten, slacklinen en snowboarden. Binnen dit jaar heeft Thomas dan ook menig surfboard in tweeën gebroken. Op het eerste gezicht lijkt het een gevaarlijk beest, maar hij is met name heel lief met vrouwen en kinderen.

Andere zomerkampen

Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Lees meer
surfcamp
Beachfun vakantie 16+

Beachfun vakantie 16+

Lees meer
Quiksilver Surfcamp Camperduin

Quiksilver Surfcamp Camperduin

Lees meer

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat