Quiksilver Surfcamp Castricum

 • Quiksilver Surfcamp Castricum
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste Surfcamp van Noord-Holland

Doe mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het Surfcamp van De Jongens uit Schoorl is iedere zomervakantie weer een grote spektakel met de leukste activiteiten op drie verschillende locaties. Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand! Het Surfcamp bestaat uit twee dagdelen waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap of een potje ‘duimworstelen’ met onze beroemde én beruchte instructeur Thor. Naast de surflessen gaan we onder andere Longboarden, Powerkiten en Brandingraften. Kortom, het Surfcamp is één groot feest die je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto’s genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je golfsurfdiploma.

Het Quiksilver Surfcamp vindt plaats op de locaties Camperduin (Schoorl) en Castricum en vindt elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag. Dit zomerkamp kan in Camperduin met of zonder overnachting geboekt worden en in Castricum alleen zonder overnachting.

Leeftijden
10 T/M 12 JAAR
13 T/M 15 JAAR

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

vanaf € 255,-

NU BOEKEN

Golfsurfen

Gedurende het surfcamp zijn er iedere dag surflessen. We houden rekening met niveauverschil, dus je krijgt les op jouw niveau en volgt een traject zodat je iedere dag vooruit gaat. Het surfcamp is dus zowel geschikt voor beginnende als gevorderde kinderen. De surflessen vinden altijd plaats in kleine groepen, zodat iedereen persoonlijk gecoacht kan worden. Daarnaast krijgen kinderen de nodige zeekennis (theorie) mee op het strand. Educatie is een belangrijk onderdeel van het surfkamp; Wat is een mui? Wat doe je bij een kwallenbeet? De oudere leeftijdsgroep leert zelfs een ‘boardrescue’ uit te voeren. Kortom, na een week surfkamp ben je opgeleid tot zelfstandig golfsurfer! Aan het einde van de week staat er een ‘expression session’ op het programma, een funwedstrijd waarbij kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Zo zijn er toffe prijzen voor de mooiste turn, de mooiste verkleedactie of de grappigste valpartij! Er bestaat ook een kansje dat je les krijgt van de Nederlands Kampioene…

Overige activiteiten surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het surfcamp plaats kunnen vinden.

Powerkiten

Bij powerkiten leer je een grote vlieger besturen en leg je de basis voor het kitesurfen. Ervaar de grote krachten van de natuur tijdens deze activiteit!

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

Brandingraften

Brandingraften lijkt een beetje op een rodeo! Zittend op de ‘tube’ van een grote opblaasboot probeer je balans te houden en niet in het water te vallen. Kun jij blijven zitten terwijl er metershoge golven tegen de boot aan slaan…? Ben jij de King of the Raft?

Longboarden

Deze vorm van skateboarden is erg populair geworden in Nederland. Met een groot skateboard leer je te ‘carven’ en ‘sliden’. Let op: deze activiteit is zeer verslavend!

Dit waren slechts een paar voorbeelden, uiteraard zijn er nog veel meer te gekke activiteiten te doen op het surfkamp! Geef je dus snel op want vol=vol!

Waarom een surfcamp bij DJUS?

 • Surfen op de beste surfspot van Noord-Holland
 • Vernieuwende en enerverende activiteiten
 • Nieuwste materialen
 • Les door de beste surfers van Nederland

 

vanaf € 255,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Overnachting Beschikbaarheid Prijs  
11 t/m 15 juli 5 nee Nog 20+ plekken € 275,- BOEK NU
18 t/m 22 juli 5 nee Nog 20+ plekken € 275,- BOEK NU
25 juli t/m 29 juli 5 nee Nog 20+ plekken € 275,- BOEK NU
1 t/m 5 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 255,- BOEK NU
8 t/m 12 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 255,- BOEK NU
15 t/m 19 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 275,- BOEK NU
22 t/m 26 augustus 5 nee Nog 20+ plekken € 275,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Surfcertificaat
 • Zeezwemlessen door surflife savers
 • Verzekeringen
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner bij overnachting

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Huur fiets € 35,- (alleen nodig bij overnachting)

Locaties

Castricum aan zee: Camping Bakkum

Camperduin aan zee: Laguna beach (Bij de lagune van Camperduin)

vanaf € 255,-

NU BOEKEN

Eten & Drinken

Dagkamp

Tijdens het surfcamp wordt er elke dag gezorgd voor een gezonde lunch op het strandpaviljoen. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken. Tussen de activiteiten door zorgen we voor rustmomenten zodat kinderen een tussendoortje kunnen nemen en wat kunnen drinken.

 

Surfcamp inclusief overnachting

Kinderen krijgen elke dag uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Bij het ontbijt is er elke dag muesli, melk, diverse broodjes, divers beleg, jus d’orange en thee. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen. s’Avonds zorgen we voor een voedzame en lekkere maaltijd. Wij houden rekening met allergiën en/of dieetwensen, dit kan op het aanmeldingsformulier aangegeven worden.

 

Een willekeurige dag op het surfcamp

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het surfcamp!

Surfkamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Camp opbouwen en gezamenlijk spel
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen op het basiskamp
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afbouwen en eindspel

 

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het surfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk terug fietsen
16:15 – 18:00 Eigen tijd, zelf in te delen
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Kampvuur & ‘weerwolvenspel’

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Is het surfcamp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfcamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfcamp geschikt voor mij?

Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het surfkamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen een surfcamp en strandkamp?

Bij het surfcamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het surfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, zorben of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

 

vanaf € 255,-

NU BOEKEN

Quiksilver Surfcamp Castricum

vanaf € 255,-

NU BOEKEN

Het leukste Surfcamp van Noord-Holland

Doe mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het Surfcamp van De Jongens uit Schoorl is iedere zomervakantie weer een grote spektakel met de leukste activiteiten op drie verschillende locaties. Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand! Het Surfcamp bestaat uit twee dagdelen waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap of een potje ‘duimworstelen’ met onze beroemde én beruchte instructeur Thor. Naast de surflessen gaan we onder andere Longboarden, Powerkiten en Brandingraften. Kortom, het Surfcamp is één groot feest die je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto’s genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je golfsurfdiploma.

Het Quiksilver Surfcamp vindt plaats op de locaties Camperduin (Schoorl) en Castricum en vindt elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag. Dit zomerkamp kan in Camperduin met of zonder overnachting geboekt worden en in Castricum alleen zonder overnachting.

Leeftijden
10 T/M 12 JAAR
13 T/M 15 JAAR

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

Golfsurfen

Gedurende het surfcamp zijn er iedere dag surflessen. We houden rekening met niveauverschil, dus je krijgt les op jouw niveau en volgt een traject zodat je iedere dag vooruit gaat. Het surfcamp is dus zowel geschikt voor beginnende als gevorderde kinderen. De surflessen vinden altijd plaats in kleine groepen, zodat iedereen persoonlijk gecoacht kan worden. Daarnaast krijgen kinderen de nodige zeekennis (theorie) mee op het strand. Educatie is een belangrijk onderdeel van het surfkamp; Wat is een mui? Wat doe je bij een kwallenbeet? De oudere leeftijdsgroep leert zelfs een ‘boardrescue’ uit te voeren. Kortom, na een week surfkamp ben je opgeleid tot zelfstandig golfsurfer! Aan het einde van de week staat er een ‘expression session’ op het programma, een funwedstrijd waarbij kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Zo zijn er toffe prijzen voor de mooiste turn, de mooiste verkleedactie of de grappigste valpartij! Er bestaat ook een kansje dat je les krijgt van de Nederlands Kampioene…

Overige activiteiten surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het surfcamp plaats kunnen vinden.

Powerkiten

Bij powerkiten leer je een grote vlieger besturen en leg je de basis voor het kitesurfen. Ervaar de grote krachten van de natuur tijdens deze activiteit!

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

Brandingraften

Brandingraften lijkt een beetje op een rodeo! Zittend op de ‘tube’ van een grote opblaasboot probeer je balans te houden en niet in het water te vallen. Kun jij blijven zitten terwijl er metershoge golven tegen de boot aan slaan…? Ben jij de King of the Raft?

Longboarden

Deze vorm van skateboarden is erg populair geworden in Nederland. Met een groot skateboard leer je te ‘carven’ en ‘sliden’. Let op: deze activiteit is zeer verslavend!

Dit waren slechts een paar voorbeelden, uiteraard zijn er nog veel meer te gekke activiteiten te doen op het surfkamp! Geef je dus snel op want vol=vol!

Waarom een surfcamp bij DJUS?

 • Surfen op de beste surfspot van Noord-Holland
 • Vernieuwende en enerverende activiteiten
 • Nieuwste materialen
 • Les door de beste surfers van Nederland

 

PERIODE
11 t/m 15 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 275,- BOEK NU
PERIODE
18 t/m 22 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 275,- BOEK NU
PERIODE
25 juli t/m 29 juli
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 275,- BOEK NU
PERIODE
1 t/m 5 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 255,- BOEK NU
PERIODE
8 t/m 12 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 255,- BOEK NU
PERIODE
15 t/m 19 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 275,- BOEK NU
PERIODE
22 t/m 26 augustus
DAGEN
5
OVERNACHTING
nee
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf € 275,- BOEK NU

Locaties

Castricum aan zee: Camping Bakkum

Camperduin aan zee: Laguna beach (Bij de lagune van Camperduin)

Eten & Drinken

Dagkamp

Tijdens het surfcamp wordt er elke dag gezorgd voor een gezonde lunch op het strandpaviljoen. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken. Tussen de activiteiten door zorgen we voor rustmomenten zodat kinderen een tussendoortje kunnen nemen en wat kunnen drinken.

 

Surfcamp inclusief overnachting

Kinderen krijgen elke dag uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Bij het ontbijt is er elke dag muesli, melk, diverse broodjes, divers beleg, jus d’orange en thee. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen. s’Avonds zorgen we voor een voedzame en lekkere maaltijd. Wij houden rekening met allergiën en/of dieetwensen, dit kan op het aanmeldingsformulier aangegeven worden.

 

Een willekeurige dag op het surfcamp

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het surfcamp!

Surfkamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Camp opbouwen en gezamenlijk spel
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen op het basiskamp
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afbouwen en eindspel

 

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het surfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk terug fietsen
16:15 – 18:00 Eigen tijd, zelf in te delen
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Kampvuur & ‘weerwolvenspel’

 

Veelgestelde vragen

 

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

 

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Is het surfcamp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfcamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is het surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfcamp geschikt voor mij?

Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het surfkamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

 

Wat is het grootste verschil tussen een surfcamp en strandkamp?

Bij het surfcamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

 

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?

Het surfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, boogschieten, zorben of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

 

Thomas is jouw instructeur!

Het motto van Thomas is: Je moet eerst een paar keer op je bek gaan voordat je iets kan. Gelukkig heeft hij een lichaam van beton dus kan er weinig kapot. Binnen een jaar heeft hij bij De Jongens leren surfen, skaten, slacklinen en snowboarden. Binnen dit jaar heeft Thomas dan ook menig surfboard in tweeën gebroken. Op het eerste gezicht lijkt het een gevaarlijk beest, maar hij is met name heel lief met vrouwen en kinderen.

Andere zomerkampen

Meivakantie kamp

Meivakantie kamp

Lees meer
surfcamp
Beachfun vakantie 16+

Beachfun vakantie 16+

Lees meer
Quiksilver Surfcamp Camperduin

Quiksilver Surfcamp Camperduin

Lees meer

Contact info

Bel ons: +31(0)725092773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Heereweg 403
1871 GL Schoorl

Back to top telefoon
WhatsApp chat