Quiksilver Surfcamp

 • Quiksilver Surfcamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste surfkamp in Nederland

8 t/m 16 jaar

Hou je van spektakel en veel fun en ben je tussen de 8 en 16 jaar? Doe dan mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het Quiksilver Surfkamp is booming en vijf dagen lang ga jij surfen en lol maken op het strand van Camperduin. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap en een grol. Ook het potje ‘duimworstelen’ met onze duimworstel kampioen staat op het programma. Ga maar vast in training, als jij de nieuwe kampioen wilt worden. 

De surflessen krijg je van gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven bedwingen en trucjes maken, je krijgt ook zeekennis mee, zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan. Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten worden beantwoord. 

De surfles bestaat uit een kort theoriegedeelte en een uitgebreid praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven gaat bedwingen. Dat je fun hebt, kun je ook aan anderen laten zien, want er worden foto’s genomen, die tijdens jouw Quiksilver Surfkamp al online worden gezet. Je ouders kunnen dus al tijdens het kamp meegenieten van de actie.

Aan het einde van de week staat er nog een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars.  

Naast de surflessen gaan we onder andere longboarden en brandingraften. Blijf je slapen dan is er elke avond een spetterend programma voor je zoals de legendarische ‘weerwolfavond’, de longboard avond en de feestavond. Kortom, het surfkamp is één groot feest dat je niet mag missen! 

Het Quiksilver Surfkamp wordt verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën zodat jij altijd in de groep zit met leeftijdsgenoten. Ervaring is niet nodig. Welnee, je doet gewoon lekker op je eigen niveau mee. 

Het Quiksilver Surfkamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en kan je elke week van de zomervakantie doen, van maandag t/m vrijdag. Je kan het als dagkamp boeken of met overnachting (vanaf 12 jaar).  

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

Vroegboekdeal: Familielid Hookipa Beach

Wij hebben in Camperduin een surfclub, genaamd Hookipa Beach met faciliteiten als lounge, kleedkamers, warme douche, BBQ etc.. In de zomervakantie is dit onze homebase voor de zomerkampen, maar je kunt ook lid worden en het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten. Jij mag met je familie, als je vóór 2 april boekt, gratis gebruik maken van Hookipa tot 15 juli.

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

EEN DAG UIT HET QUIKSILVER SURFCAMP

Het surfkamp bestaat uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel doe je een andere activiteit. Vervelen is dus geen optie! Wil je weten hoe een willekeurige dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeelddag. 

 

Voorbeelddag

Quiksilver Surfcamp zonder overnachting 

10.00 – 10.30 uur: Kamp opbouwen en gezamenlijk spel
10.30 – 12.00 uur: Surfen
12.00 – 12.30 uur: Powerkiten
12.30 – 13.00 uur: Gezonde lunch
13.00 – 14.30 uur: Surfen
14.30 – 15.00 uur: Omkleden en even pauze
15.00 – 15.45 uur: Longboarden
15.45 – 16.00 uur: Kamp afsluiten en eindspel 

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

Quiksilver Surfcamp met overnachting 

08.30 – 09.30 uur: Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09.30 – 09.45 uur: Gezamenlijk fietsen naar het surfkamp
10.00 – 12.00 uur: Golfsurfen
12.00 – 12.45 uur: Lunch
13.00 – 14.00 uur: Beachlounche, met suppen en beachgames
14.00 – 15.30 uur: Archery tag
15.30 – 17.00 uur: Longboarden
17.00 – 17.30 uur: Gezamenlijk terug fietsen
17.30 – 18.30 uur: Eigen tijd, zelf in te delen
18.30 – 20.00 uur: Diner of BBQ aan het strand
20.00 – 21.30 uur: Kampvuur of avondactiviteit 

Golfsurfen 

Deze activiteit staat elke dag bovenaan onze agenda. We willen zoveel mogelijk uren maken in het water.

Andere activiteiten 

Freerunnen 

Even helemaal losgaan bij het freerunnen, waarbij het niet gaat om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Hoe spectaculair ga jij van A naar B? Welke moves heb jij in huis? We maken sprongen, vaults en flips en samen verzinnen we nog een paar gave moves. Doe lekker mee! 

 

Longboarden  

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand. Onze instructeurs zijn van alle markten thuis en ook longboarden vinden zij fantastisch om te doen. Tijdens de clinic gaan ze jou leren longboarden en als je dit al kan gaan we een stapje verder met tricks cross-steps en carven. 

 

Brandingraften 

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften. Een waanzinnige spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord? 

 

En ook: 

 • Indoboarden 
 • Slacklinen 
 • Suppen  

vanaf € 280,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
15 t/m 19 juli 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- v.a. € 640,- BOEK NU
22 t/m 26 juli 5 Nog genoeg plek v.a. € 260,- v.a. € 670,- BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 290,- v.a. € 645,- BOEK NU
5 t/m 9 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- v.a. € 590,- BOEK NU
12 t/m 16 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- v.a. € 590,- BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- v.a. € 655,- BOEK NU
26 t/m 30 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 280,- v.a. € 655,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Surfcertificaat
 • Zeezwemlessen door surflife savers
 • Verzekeringen
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner en BBQ bij overnachting

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Voorovernachting op zondag (optioneel)

Daglocatie 1: Laguna Beach 

surfcamp nederland

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Daglocatie 2: Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

OVERNACHTEN in stayokay 

We overnachten in Stayokay Egmond. Het valt meteen op, van binnen en van buiten: Stayokay Egmond is ruim opgezet en er heerst een gezellige relaxte vibe. Het gezellige restaurant, zon­overgoten terrassen en veel mogelijk­heden voor activiteiten maken dit voor ons een topplek. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals een klein festival of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

KAMERS 

Er zijn kamers voor 4 tot 6 personen met eigen sanitair. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen.

 

IN onze groepsaccommodatie vind JE VERDER NOG: 

 • Lounge safaritent
 • Hangmatten
 • Slackline
 • Voetbalveld
 • Air hockey
 • Chillruimtes
 • Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in Stayokay? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Stayokay

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

FAQS

Hoe groot zijn de groepen? 

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld tussen de 15 en 20 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven. 

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit? 

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen. 

 

Wij willen met een groep komen, kan dat?  

Ja natuurlijk kan dat, nog sterker dat vinden wij alleen maar gezellig. Wel willen we jullie erop wijzen dat we tijdens het kamp er graag één grote groep van maken. Om dit te bevorderen splitsen we groepen van vier en meer ook weleens tijdens activiteiten. Geen zorgen, de meeste activiteiten doen we met zijn alle. 

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Is het Quiksilver Surfkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid? 

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons. 

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën? 

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee. 

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit kamp wel geschikt voor mij? 

Absoluut. De meeste kinderen die meedoen hebben geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt. 

 

Wat doen we met slecht weer? 

Binnen het Quiksilver Surfkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Bovendien zitten we op het strand naast een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen en hebben we talloze alternatieven zoals boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie! 

 

Veiligheid & certificeringen 

Reddingsbrigade Nederland 

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen. 

 

IKO 

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

VDWS 

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

ASI en ISA 

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast. 

 

Surfbenelux 

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches. 

 

VeBON en Tüv 

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen. 

 

Reisleiding 

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe. 

 

Heb je meer vragen? 

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl 

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Quiksilver Surfcamp

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Het leukste surfkamp in Nederland

8 t/m 16 jaar

Hou je van spektakel en veel fun en ben je tussen de 8 en 16 jaar? Doe dan mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het Quiksilver Surfkamp is booming en vijf dagen lang ga jij surfen en lol maken op het strand van Camperduin. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap en een grol. Ook het potje ‘duimworstelen’ met onze duimworstel kampioen staat op het programma. Ga maar vast in training, als jij de nieuwe kampioen wilt worden. 

De surflessen krijg je van gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven bedwingen en trucjes maken, je krijgt ook zeekennis mee, zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan. Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de wateractiviteiten worden beantwoord. 

De surfles bestaat uit een kort theoriegedeelte en een uitgebreid praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven gaat bedwingen. Dat je fun hebt, kun je ook aan anderen laten zien, want er worden foto’s genomen, die tijdens jouw Quiksilver Surfkamp al online worden gezet. Je ouders kunnen dus al tijdens het kamp meegenieten van de actie.

Aan het einde van de week staat er nog een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars.  

Naast de surflessen gaan we onder andere longboarden en brandingraften. Blijf je slapen dan is er elke avond een spetterend programma voor je zoals de legendarische ‘weerwolfavond’, de longboard avond en de feestavond. Kortom, het surfkamp is één groot feest dat je niet mag missen! 

Het Quiksilver Surfkamp wordt verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën zodat jij altijd in de groep zit met leeftijdsgenoten. Ervaring is niet nodig. Welnee, je doet gewoon lekker op je eigen niveau mee. 

Het Quiksilver Surfkamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en kan je elke week van de zomervakantie doen, van maandag t/m vrijdag. Je kan het als dagkamp boeken of met overnachting (vanaf 12 jaar).  

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

Vroegboekdeal: Familielid Hookipa Beach

Wij hebben in Camperduin een surfclub, genaamd Hookipa Beach met faciliteiten als lounge, kleedkamers, warme douche, BBQ etc.. In de zomervakantie is dit onze homebase voor de zomerkampen, maar je kunt ook lid worden en het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten. Jij mag met je familie, als je vóór 2 april boekt, gratis gebruik maken van Hookipa tot 15 juli.

EEN DAG UIT HET QUIKSILVER SURFCAMP

Het surfkamp bestaat uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel doe je een andere activiteit. Vervelen is dus geen optie! Wil je weten hoe een willekeurige dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeelddag. 

 

Voorbeelddag

Quiksilver Surfcamp zonder overnachting 

10.00 – 10.30 uur: Kamp opbouwen en gezamenlijk spel
10.30 – 12.00 uur: Surfen
12.00 – 12.30 uur: Powerkiten
12.30 – 13.00 uur: Gezonde lunch
13.00 – 14.30 uur: Surfen
14.30 – 15.00 uur: Omkleden en even pauze
15.00 – 15.45 uur: Longboarden
15.45 – 16.00 uur: Kamp afsluiten en eindspel 

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

Quiksilver Surfcamp met overnachting 

08.30 – 09.30 uur: Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09.30 – 09.45 uur: Gezamenlijk fietsen naar het surfkamp
10.00 – 12.00 uur: Golfsurfen
12.00 – 12.45 uur: Lunch
13.00 – 14.00 uur: Beachlounche, met suppen en beachgames
14.00 – 15.30 uur: Archery tag
15.30 – 17.00 uur: Longboarden
17.00 – 17.30 uur: Gezamenlijk terug fietsen
17.30 – 18.30 uur: Eigen tijd, zelf in te delen
18.30 – 20.00 uur: Diner of BBQ aan het strand
20.00 – 21.30 uur: Kampvuur of avondactiviteit 

Golfsurfen 

Deze activiteit staat elke dag bovenaan onze agenda. We willen zoveel mogelijk uren maken in het water.

Andere activiteiten 

Freerunnen 

Even helemaal losgaan bij het freerunnen, waarbij het niet gaat om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Hoe spectaculair ga jij van A naar B? Welke moves heb jij in huis? We maken sprongen, vaults en flips en samen verzinnen we nog een paar gave moves. Doe lekker mee! 

 

Longboarden  

Longboarden is skateboarden op een groter board met zachtere wieltjes en is ideaal om te carven langs het strand. Onze instructeurs zijn van alle markten thuis en ook longboarden vinden zij fantastisch om te doen. Tijdens de clinic gaan ze jou leren longboarden en als je dit al kan gaan we een stapje verder met tricks cross-steps en carven. 

 

Brandingraften 

Trotseer de woeste golven tijdens het brandingraften. Een waanzinnige spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk binnenboord? 

 

En ook: 

 • Indoboarden 
 • Slacklinen 
 • Suppen  
PERIODE
15 t/m 19 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 640,- BOEK NU
PERIODE
22 t/m 26 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 260,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 670,- BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 290,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 645,- BOEK NU
PERIODE
5 t/m 9 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 590,- BOEK NU
PERIODE
12 t/m 16 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 590,- BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 655,- BOEK NU
PERIODE
26 t/m 30 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 655,- BOEK NU

Daglocatie 1: Laguna Beach 

surfcamp nederland

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Daglocatie 2: Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

OVERNACHTEN in stayokay 

We overnachten in Stayokay Egmond. Het valt meteen op, van binnen en van buiten: Stayokay Egmond is ruim opgezet en er heerst een gezellige relaxte vibe. Het gezellige restaurant, zon­overgoten terrassen en veel mogelijk­heden voor activiteiten maken dit voor ons een topplek. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals een klein festival of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

KAMERS 

Er zijn kamers voor 4 tot 6 personen met eigen sanitair. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen.

 

IN onze groepsaccommodatie vind JE VERDER NOG: 

 • Lounge safaritent
 • Hangmatten
 • Slackline
 • Voetbalveld
 • Air hockey
 • Chillruimtes
 • Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in Stayokay? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Stayokay

FAQS

Hoe groot zijn de groepen? 

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld tussen de 15 en 20 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven. 

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit? 

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen. 

 

Wij willen met een groep komen, kan dat?  

Ja natuurlijk kan dat, nog sterker dat vinden wij alleen maar gezellig. Wel willen we jullie erop wijzen dat we tijdens het kamp er graag één grote groep van maken. Om dit te bevorderen splitsen we groepen van vier en meer ook weleens tijdens activiteiten. Geen zorgen, de meeste activiteiten doen we met zijn alle. 

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Is het Quiksilver Surfkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid? 

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons. 

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën? 

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee. 

 

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit kamp wel geschikt voor mij? 

Absoluut. De meeste kinderen die meedoen hebben geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt. 

 

Wat doen we met slecht weer? 

Binnen het Quiksilver Surfkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Bovendien zitten we op het strand naast een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen en hebben we talloze alternatieven zoals boogschieten, levend stratego en katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden beleef je hier de leukste week van je vakantie! 

 

Veiligheid & certificeringen 

Reddingsbrigade Nederland 

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen. 

 

IKO 

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

VDWS 

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

ASI en ISA 

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast. 

 

Surfbenelux 

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches. 

 

VeBON en Tüv 

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen. 

 

Reisleiding 

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe. 

 

Heb je meer vragen? 

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl 

Profielfoto Daan

Daan is jouw instructeur!

Natuurlijk word ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn CIOS ben ik verder gaan studeren en weet ik nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Andere zomerkampen

Beachfun 16+

Beachfun 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Pro Surfcamp

Pro Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Beach Adventure Camp

Beach Adventure Camp

Lees meer
Zomerkampen Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat