Quiksilver Surfcamp

 • Quiksilver Surfcamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Het leukste surfcamp van Noord-Holland

Doe mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het surfcamp van De Jongens uit Schoorl is iedere zomervakantie weer een groot spektakel met de leukste activiteiten op twee verschillende locaties. Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand! Het surfcamp bestaat uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap of een potje ‘duimworstelen’ met onze beroemde én beruchte instructeur Thor. Naast de surflessen gaan we onder andere longboarden, powerkiten en brandingraften. Kortom, het surfkamp is één groot feest die je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto’s genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je golfsurfdiploma.

Het Quiksilver surfcamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en vindt elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag. Dit zomerkamp kan vanaf 12 jaar met overnachting geboekt worden in Camperduin.

Leeftijden
7 T/M 9 JAAR
10 T/M 12 JAAR
13 T/M 15 JAAR inclusief overnachten (V.A. 12 jaar)

 

 

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Golfsurfen

Gedurende het surfcamp zijn er iedere dag surflessen. We houden rekening met niveauverschil, dus je krijgt les op jouw niveau en volgt een traject zodat je iedere dag vooruit gaat. Het surfcamp is dus zowel geschikt voor beginnende als gevorderde kinderen. De surflessen vinden altijd plaats in kleine groepen, zodat iedereen persoonlijk gecoacht kan worden. Daarnaast krijgen kinderen de nodige zeekennis (theorie) mee op het strand. Educatie is een belangrijk onderdeel van het surfkamp; Wat is een mui? Wat doe je bij een kwallenbeet? De oudere leeftijdsgroep leert zelfs een ‘boardrescue’ uit te voeren. Kortom, na een week surfcamp ben je opgeleid tot zelfstandig golfsurfer! Aan het einde van de week staat er een ‘expression session’ op het programma, een funwedstrijd waarbij kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Er bestaat ook een kansje dat je les krijgt van de Nederlands Kampioene…

Overige activiteiten surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het surfcamp plaats kunnen vinden.

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

Brandingraften

Brandingraften lijkt een beetje op een rodeo! Zittend op de ‘tube’ van een grote opblaasboot probeer je balans te houden en niet in het water te vallen. Kun jij blijven zitten terwijl er metershoge golven tegen de boot aan slaan…? Ben jij de King of the Raft?

Longboarden

Deze vorm van skateboarden is erg populair geworden in Nederland. Met een groot skateboard leer je te ‘carven’ en ‘sliden’. Let op: deze activiteit is zeer verslavend!

Maar ook;

Indoboarden

Slacklinen

Suppen

Windsurfen

 

Dit waren slechts een paar voorbeelden, uiteraard zijn er nog veel meer te gekke activiteiten te doen op het surfkamp! Geef je dus snel op want vol=vol!

Waarom een surfcamp bij DJUS?

 • Surfen op de beste surfspot van Noord-Holland
 • Vernieuwende en enerverende activiteiten
 • Nieuwste materialen
 • Les door de beste surfers van Nederland

 

vanaf € 280,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
10 t/m 14 juli 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 580,- BOEK NU
17 t/m 21 juli 5 Nog 20+ plekken v.a. € 280,- v.a. € 605,- BOEK NU
24 t/m 28 juli 5 Nog 20+ plekken v.a. € 290,- v.a. € 640,- BOEK NU
31 juli t/m 4 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 290,- v.a. € 550,- BOEK NU
7 t/m 11 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 280,- v.a. € 540,- BOEK NU
14 t/m 18 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 280,- v.a. € 540,- BOEK NU
21 t/m 25 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 280,- v.a. € 640,- BOEK NU
28 augustus t/m 1 september 5 Nog 20+ plekken v.a. € 280,- v.a. € 615,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Surfcertificaat
 • Zeezwemlessen door surflife savers
 • Verzekeringen
 • Verblijf (bij overnachting)
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner en BBQ bij overnachting

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Huur fiets € 35,- (alleen nodig bij overnachting)
 • Voorovernachting op zondag (optioneel)

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach surf shack (Bij de lagune van Camperduin)

surfcamp nederland

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse is een onderdeel van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het surfkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

Kamers

We hebben verschillende kamers. 6 tot 12-pers. kamers. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Voor de deelnemers die blijven slapen begint het kamp op maandag om 8:45 in Petten bij het beachhouse. op vrijdag om 16:30 is het kamp afgelopen. De deelnemers die thuis slapen tijdens het kamp zijn elke dag van 9:30 tot 16:00 welkom bij ons dagkamp in camperduin.

Fiets
Voor het surfcamp dienen kinderen hun eigen fiets mee te nemen. Is dit echter niet mogelijk, dan kan er een fiets gehuurd worden voor €35,- voor de hele week. Als dit van toepassing is, kan dit aangegeven worden op het boekingsformulier.

Aantallen locatie
Voor dit zomerkamp geldt een minimum aantal deelnemers van 8 en maximaal 40 deelnemers.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand van Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Eten & Drinken

Dagkamp

Tijdens het surfcamp wordt er elke dag gezorgd voor een gezonde lunch op het strandpaviljoen. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken. Tussen de activiteiten door zorgen we voor rustmomenten zodat kinderen een tussendoortje kunnen nemen en wat kunnen drinken.

Surfcamp inclusief overnachting

Kinderen krijgen elke dag uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Bij het ontbijt is er elke dag muesli, melk, brood, divers beleg, jus d’orange en thee. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen. s’Avonds zorgen we voor een voedzame lekkere maaltijd bij het beachhouse of een pizza en BBQ avond in ons strandpaviljoen. Wij houden rekening met allergiën en/of dieetwensen, dit kan op het aanmeldingsformulier aangegeven worden.

 

Een willekeurige dag op het surfcamp

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het surfcamp!

Surfcamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Camp opbouwen en gezamenlijk spel
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen op het basiskamp
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afbouwen en eindspel

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het surfcamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk terug fietsen
16:15 – 18:00 Eigen tijd, zelf in te delen
18:00 – 19:00 Diner of BBQ aan het strand
19:30 – 21:00 Kampvuur & ‘weerwolvenspel’

 

Veelgestelde vragen

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?
Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?
De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 a 20 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen die alleen komen?
Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfcamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?
Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?
Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfcamp geschikt voor mij?
Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het surfkamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

Wat is het grootste verschil tussen een surfcamp en strandkamp?
Bij het surfcamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?
Het surfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, longboarden of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBON & TÜV

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

 

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Quiksilver Surfcamp

vanaf € 280,-

NU BOEKEN

Het leukste surfcamp van Noord-Holland

Doe mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het surfcamp van De Jongens uit Schoorl is iedere zomervakantie weer een groot spektakel met de leukste activiteiten op twee verschillende locaties. Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand! Het surfcamp bestaat uit twee dagdelen, waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap of een potje ‘duimworstelen’ met onze beroemde én beruchte instructeur Thor. Naast de surflessen gaan we onder andere longboarden, powerkiten en brandingraften. Kortom, het surfkamp is één groot feest die je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto’s genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je golfsurfdiploma.

Het Quiksilver surfcamp vindt plaats op de locatie Camperduin (Schoorl) en vindt elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag. Dit zomerkamp kan vanaf 12 jaar met overnachting geboekt worden in Camperduin.

Leeftijden
7 T/M 9 JAAR
10 T/M 12 JAAR
13 T/M 15 JAAR inclusief overnachten (V.A. 12 jaar)

 

 

Golfsurfen

Gedurende het surfcamp zijn er iedere dag surflessen. We houden rekening met niveauverschil, dus je krijgt les op jouw niveau en volgt een traject zodat je iedere dag vooruit gaat. Het surfcamp is dus zowel geschikt voor beginnende als gevorderde kinderen. De surflessen vinden altijd plaats in kleine groepen, zodat iedereen persoonlijk gecoacht kan worden. Daarnaast krijgen kinderen de nodige zeekennis (theorie) mee op het strand. Educatie is een belangrijk onderdeel van het surfkamp; Wat is een mui? Wat doe je bij een kwallenbeet? De oudere leeftijdsgroep leert zelfs een ‘boardrescue’ uit te voeren. Kortom, na een week surfcamp ben je opgeleid tot zelfstandig golfsurfer! Aan het einde van de week staat er een ‘expression session’ op het programma, een funwedstrijd waarbij kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Er bestaat ook een kansje dat je les krijgt van de Nederlands Kampioene…

Overige activiteiten surfcamp

Natuurlijk gaan we ook genoeg andere leuke dingen doen! Er is altijd één dagdeel gevuld met andere activiteiten, vervelen is dus geen optie! Hier vindt je een aantal voorbeelden van activiteiten die tijdens het surfcamp plaats kunnen vinden.

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

Brandingraften

Brandingraften lijkt een beetje op een rodeo! Zittend op de ‘tube’ van een grote opblaasboot probeer je balans te houden en niet in het water te vallen. Kun jij blijven zitten terwijl er metershoge golven tegen de boot aan slaan…? Ben jij de King of the Raft?

Longboarden

Deze vorm van skateboarden is erg populair geworden in Nederland. Met een groot skateboard leer je te ‘carven’ en ‘sliden’. Let op: deze activiteit is zeer verslavend!

Maar ook;

Indoboarden

Slacklinen

Suppen

Windsurfen

 

Dit waren slechts een paar voorbeelden, uiteraard zijn er nog veel meer te gekke activiteiten te doen op het surfkamp! Geef je dus snel op want vol=vol!

Waarom een surfcamp bij DJUS?

 • Surfen op de beste surfspot van Noord-Holland
 • Vernieuwende en enerverende activiteiten
 • Nieuwste materialen
 • Les door de beste surfers van Nederland

 

PERIODE
10 t/m 14 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 580,- BOEK NU
PERIODE
17 t/m 21 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 605,- BOEK NU
PERIODE
24 t/m 28 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 290,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 640,- BOEK NU
PERIODE
31 juli t/m 4 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 290,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 550,- BOEK NU
PERIODE
7 t/m 11 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 540,- BOEK NU
PERIODE
14 t/m 18 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 540,- BOEK NU
PERIODE
21 t/m 25 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 640,- BOEK NU
PERIODE
28 augustus t/m 1 september
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 280,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 615,- BOEK NU

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach surf shack (Bij de lagune van Camperduin)

surfcamp nederland

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse is een onderdeel van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het surfkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

Kamers

We hebben verschillende kamers. 6 tot 12-pers. kamers. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

Begin –en eindtijden
Voor de deelnemers die blijven slapen begint het kamp op maandag om 8:45 in Petten bij het beachhouse. op vrijdag om 16:30 is het kamp afgelopen. De deelnemers die thuis slapen tijdens het kamp zijn elke dag van 9:30 tot 16:00 welkom bij ons dagkamp in camperduin.

Fiets
Voor het surfcamp dienen kinderen hun eigen fiets mee te nemen. Is dit echter niet mogelijk, dan kan er een fiets gehuurd worden voor €35,- voor de hele week. Als dit van toepassing is, kan dit aangegeven worden op het boekingsformulier.

Aantallen locatie
Voor dit zomerkamp geldt een minimum aantal deelnemers van 8 en maximaal 40 deelnemers.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand van Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

Eten & Drinken

Dagkamp

Tijdens het surfcamp wordt er elke dag gezorgd voor een gezonde lunch op het strandpaviljoen. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken. Tussen de activiteiten door zorgen we voor rustmomenten zodat kinderen een tussendoortje kunnen nemen en wat kunnen drinken.

Surfcamp inclusief overnachting

Kinderen krijgen elke dag uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Bij het ontbijt is er elke dag muesli, melk, brood, divers beleg, jus d’orange en thee. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen. s’Avonds zorgen we voor een voedzame lekkere maaltijd bij het beachhouse of een pizza en BBQ avond in ons strandpaviljoen. Wij houden rekening met allergiën en/of dieetwensen, dit kan op het aanmeldingsformulier aangegeven worden.

 

Een willekeurige dag op het surfcamp

Elke dag is weer anders en gevuld met gevarieerde activiteiten. Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Zie hieronder een voorbeeld van een dag uit het surfcamp!

Surfcamp zonder overnachting

10:00 – 10:30 Camp opbouwen en gezamenlijk spel
10:30 – 12:00 Surfen
12:00 – 12:30 Powerkiten
12:30 – 13:00 Gezonde lunch
13:00 – 14:30 Surfen
14:30 – 15:00 Tijd om te chillen op het basiskamp
15:00 – 15:30 Longboarden
15:30 – 16:00 Kamp afbouwen en eindspel

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het surfcamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk terug fietsen
16:15 – 18:00 Eigen tijd, zelf in te delen
18:00 – 19:00 Diner of BBQ aan het strand
19:30 – 21:00 Kampvuur & ‘weerwolvenspel’

 

Veelgestelde vragen

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?
Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier. Ook bij verschillende leeftijdscategorieën is dit mogelijk.

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?
De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 a 20 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen die alleen komen?
Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het surfcamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is het surfcamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?
Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?
Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Ik heb helemaal geen ervaring met surfen, is dit surfcamp geschikt voor mij?
Absoluut, de meeste kinderen die mee doen aan het surfkamp, hebben nog geen of weinig ervaring met surfen. Voor elk niveau is er een lesprogramma vastgesteld zodat iedereen op zijn of haar niveau les krijgt.

Wat is het grootste verschil tussen een surfcamp en strandkamp?
Bij het surfcamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. De week wordt afgesloten met een ‘expression session’, een funwedstrijd waarbij de kinderen hun kunsten kunnen laten zien en iedereen een winnaar is. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

Wat doen jullie bij slecht weer en/of geen golven?
Het surfcamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte. Bij gebrek aan golven hebben we talloze alternatieven zoals rafting, longboarden of katapult schieten. Kortom, ongeacht de omstandigheden zorgen wij voor de leukste week van je vakantie!

 

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBON & TÜV

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

 

Profielfoto Daan

Daan is jouw instructeur!

Natuurlijk word ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden. Na mijn CIOS ben ik verder gaan studeren en weet ik nu alles van voeding. Zelfs zo erg dat ik voortdurend lunch met lijnzaad en seaweed.

“We leven om te bewegen, wat is er dan mooier om een ander het ook te laten beleven door te bewegen.”

Andere zomerkampen

Meivakantiekamp

Meivakantiekamp

Lees meer
Meivakantie zomerkamp
Beachfun 16+

Beachfun 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Pro Surfcamp

Pro Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon