Beachfun 16+

 • Beachfun 16+
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Beachfun: eat, sleep, beach and repeat 

16+ jaar

Jij gaat relaxen, zonnen, chillen en super vette activiteiten doen tijdens de toffe Beachfun vakantieweek op het strand van Nederland. Elke dag is er een tof aanbod van verschillende activiteiten. Aan jou de keuze of je meedoet of lekker in de zon gaat liggen bij ons Beachhouse. Je bent oud en wijs genoeg om te weten wat je leuk vindt en daarom ben je deze week ook helemaal vrij om zelf te bepalen hoe je jouw dag invult. 

Elke ochtend maken wij het programma bekend en kan jij je inschrijven voor activiteiten zoals surfen, windsurfen, powerkiten, suppen, longboarden, fatmaxxen, expeditie Robinson, bronzen of chillen bij het Beachhouse. 

Onze instructeurs zijn altijd stoked om jou mee te nemen in hun favoriete hobby’s. Het zijn kiters, surfers en boardsporters en nemen je graag mee. Ben jij in voor een week sporten én relaxen met leeftijdsgenoten? Dan is dit hét kamp voor jou! 

Het Beachhouse ligt aan het strand van Petten en overdag zijn we op Laguna beach of Hookipa beach. Dit zijn ideale plekken, want met de lagune en/of de zee voor de deur kunnen we altijd even lekker zwemmen en is het ook een gave plek om gewoon even lekker te hangen. 

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

EEN DAG UIT HET BEACHFUN 16+ KAMP

De Beachfun vakantie vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10.00 bij het Beachhouse in Petten waar we meteen beginnen met een activiteit. Aan het einde van de middag kun je je kamer op of je safaritent in. In de tussentijd passen we op je bagage. Op de andere dagen beginnen we al lekker vroeg zodat jij alles uit je dag kunt halen. 

 

Voorbeelddag 

Ben je benieuwd hoe een typische dag op jouw vakantie eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. Je snapt dat we op de dag zelf de wind- en weersvoorspellingen volgen en soms het programma moeten aanpassen. Leuk blijft het! 

 

08.30 – 09.30 uur: Ontbijten en keuze clinics bekendmaken 

09.30 – 09.45 uur: Gezamenlijk richting Laguna beach 

10.00 – 12.00 uur: Aanbod eerste clinic van de dag, bijvoorbeeld surfen 

12.00 – 12.45 uur: Lunch 

12.45 – 14.30 uur: Chillen, lekker zonnen, suppen, zwemmen, vrij surfen 

14.30 – 16.30 uur: Aanbod tweede clinic van de dag, bijvoorbeeld brandingraften 

16.30 – 16.45 uur: Omkleden en rustig terug naar het surfdorp 

16.45 – 18.00 uur: Vrije tijd 

18.00 – 19.00 uur: Avondeten 

19.30 – 21.00 uur: Aanbod derde clinic van de dag, bijvoorbeeld longboarden 

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

Fiets 

We starten de dag bij het Beachhouse, hotel Corfwater, Korfwaterweg 1, Petten en fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons paviljoen bij de Lagune in Camperduin (10 minuten). Dus een fiets is noodzakelijk. Je kunt deze zelf meenemen of er eentje bij ons huren voor € 35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’. 

Activiteiten 

De dagen van je vakantie hebben we ingedeeld in drie dagdelen: ochtend, middag en avond. Per dagdeel is er een activiteit. We vertellen je graag over een paar activiteiten die zeker aan bod komen. 

 

Golfsurfen

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook een van de meest verslavende boardsport. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot aan het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt. 

 

Longboarden 

Heb je dit al eens gedaan? Deze vorm van skateboarden wordt steeds meer populair en uiteraard springen wij er ook op. Met een groot skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken. 

 

Brandingraften 

Trotseer de woeste golven tijdens het raften. Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en het je lukt om je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun! 

 

Suppen 

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen? 

 

Fatmax E-bike 

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit en een rondje over de fietspaden is bijzonder leuk. Aan aandacht geen gebrek. Maar hier houdt het natuurlijk niet bij op. Deze step is namelijk een offroad step en dat ga je beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast, want dit gaat hard! 

 

Beach BBQ en party 

Na een lekkere BBQ op het paviljoen blijven we hangen op het strand, we spelen beachvolleybal, kubbs of bounceball tot de zon onder is. Dan is het tijd voor onze DJ die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan met swingende deuntjes en meezinghits tijdens de party in het paviljoen.  

 

vanaf € 570,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
15 t/m 19 juli 5 Nog genoeg plek v.a. € 550,- v.a. € 550,- BOEK NU
22 t/m 25 juli 5 Nog genoeg plek v.a. € 660,- v.a. € 660,- BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 570,- v.a. € 570,- BOEK NU
5 t/m 9 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 570,- v.a. € 570,- BOEK NU
12 t/m 16 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 660,- v.a. € 660,- BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 635,- v.a. € 635,- BOEK NU
26 t/m 30 augustus 5 Nog genoeg plek v.a. € 635,- v.a. € 635,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Overnachting in the beachhouse
 • Ontbijt, lunch en diner
 • BBQ en pizza avond in ons strandpaviljoen
 • Alle activiteiten en benodigde spullen

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Voorovernachting zondag (optioneel)
 • Huur fiets € 35,- (mag je ook zelf meenemen

Locatie

Laguna Beach

zomerkampen Nederland

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

 

Overnachten 

In Petten staat aan het strand een klein pop-up surfdorp, inclusief gezellig Beachhouse en een paar safaritenten. De oude groepsaccommodatie is omgebouwd tot surfhostel met 24 kamers. Als je deze zomer bij ons komt, dan overnacht je in dit te gekke verblijf, op 150 meter van het strand. Het beschikt over gezellige binnen- en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een toffe dag aan en op zee. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest. 

 

Kamers 

Er zijn kamers voor 4 tot 8 personen met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het sanitair op de gang. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen. Als je in een safaritent verblijft, kun je douchen en naar de wc gaan in het algemene toiletgebouw op onze surfcamping. 

 

In het pop-up surfdorp vind je verder nog: 

 • Lounge safaritenten 
 • Hangmatten 
 • Slackline 
 • Voetbalveld 
 • Trampoline 
 • Strandstoelen 
 • Half pipe 
 • Vuurplaats 

 

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Meer info over de groepsaccommodatie Corfwater, het Beachhouse en de safaritenten aan het strand van Petten? Op slechts 22 km van Alkmaar, 43 km van Haarlem en 47 km van Amsterdam. Bekijk deze link:

 

Beachhouse

Safaritenten

 

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

FAQS

Hoe groot zijn de groepen? 

De groepsgrootte ligt gemiddeld rond de 15-25 deelnemers. Tijdens de clinics wordt de groep soms opgedeeld in kleinere groepen. 

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit? 

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen. 

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat? 

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij ‘opmerkingen’ onderaan het aanmeldingsformulier. 

 

Is deze vakantieweek geschikt voor kinderen met een bijzonderheid? 

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons. 

 

Wat doen we met slecht weer? 

Bij ons bestaat er geen slecht weer. Door de grote variëteit aan activiteiten zijn wij flexibel in het programma. En soms wordt bij woest weer een activiteit er alleen maar leuker of spectaculairder door. Bovendien beschikken we op het strand over ons ruime paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen. 

 

Is ervaring noodzakelijk? 

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma. Mocht je al wel ervaring hebben met bepaalde onderdelen zoals surfen dan gaan we jou natuurlijk uitdagen en op je eigen niveau lesgeven. 

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën? 

Ja, op het aanmeldingsformulier geef je dit aan en wij houden hier rekening mee. 

 

 

Veiligheid & certificeringen 

Reddingsbrigade Nederland 

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen. 

 

IKO 

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

VDWS 

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

ASI en ISA 

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast. 

 

Surfbenelux 

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches. 

 

VeBON en Tüv 

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen. 

 

Reisleiding 

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe. 

 

Heb je meer vragen? 

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl 

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

Beachfun 16+

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

Beachfun: eat, sleep, beach and repeat 

16+ jaar

Jij gaat relaxen, zonnen, chillen en super vette activiteiten doen tijdens de toffe Beachfun vakantieweek op het strand van Nederland. Elke dag is er een tof aanbod van verschillende activiteiten. Aan jou de keuze of je meedoet of lekker in de zon gaat liggen bij ons Beachhouse. Je bent oud en wijs genoeg om te weten wat je leuk vindt en daarom ben je deze week ook helemaal vrij om zelf te bepalen hoe je jouw dag invult. 

Elke ochtend maken wij het programma bekend en kan jij je inschrijven voor activiteiten zoals surfen, windsurfen, powerkiten, suppen, longboarden, fatmaxxen, expeditie Robinson, bronzen of chillen bij het Beachhouse. 

Onze instructeurs zijn altijd stoked om jou mee te nemen in hun favoriete hobby’s. Het zijn kiters, surfers en boardsporters en nemen je graag mee. Ben jij in voor een week sporten én relaxen met leeftijdsgenoten? Dan is dit hét kamp voor jou! 

Het Beachhouse ligt aan het strand van Petten en overdag zijn we op Laguna beach of Hookipa beach. Dit zijn ideale plekken, want met de lagune en/of de zee voor de deur kunnen we altijd even lekker zwemmen en is het ook een gave plek om gewoon even lekker te hangen. 

Dit kamp gaat in alle weken definitief door!

 

EEN DAG UIT HET BEACHFUN 16+ KAMP

De Beachfun vakantie vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10.00 bij het Beachhouse in Petten waar we meteen beginnen met een activiteit. Aan het einde van de middag kun je je kamer op of je safaritent in. In de tussentijd passen we op je bagage. Op de andere dagen beginnen we al lekker vroeg zodat jij alles uit je dag kunt halen. 

 

Voorbeelddag 

Ben je benieuwd hoe een typische dag op jouw vakantie eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. Je snapt dat we op de dag zelf de wind- en weersvoorspellingen volgen en soms het programma moeten aanpassen. Leuk blijft het! 

 

08.30 – 09.30 uur: Ontbijten en keuze clinics bekendmaken 

09.30 – 09.45 uur: Gezamenlijk richting Laguna beach 

10.00 – 12.00 uur: Aanbod eerste clinic van de dag, bijvoorbeeld surfen 

12.00 – 12.45 uur: Lunch 

12.45 – 14.30 uur: Chillen, lekker zonnen, suppen, zwemmen, vrij surfen 

14.30 – 16.30 uur: Aanbod tweede clinic van de dag, bijvoorbeeld brandingraften 

16.30 – 16.45 uur: Omkleden en rustig terug naar het surfdorp 

16.45 – 18.00 uur: Vrije tijd 

18.00 – 19.00 uur: Avondeten 

19.30 – 21.00 uur: Aanbod derde clinic van de dag, bijvoorbeeld longboarden 

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

Fiets 

We starten de dag bij het Beachhouse, hotel Corfwater, Korfwaterweg 1, Petten en fietsen vervolgens gezamenlijk naar ons paviljoen bij de Lagune in Camperduin (10 minuten). Dus een fiets is noodzakelijk. Je kunt deze zelf meenemen of er eentje bij ons huren voor € 35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’. 

Activiteiten 

De dagen van je vakantie hebben we ingedeeld in drie dagdelen: ochtend, middag en avond. Per dagdeel is er een activiteit. We vertellen je graag over een paar activiteiten die zeker aan bod komen. 

 

Golfsurfen

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook een van de meest verslavende boardsport. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot aan het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt. 

 

Longboarden 

Heb je dit al eens gedaan? Deze vorm van skateboarden wordt steeds meer populair en uiteraard springen wij er ook op. Met een groot skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken. 

 

Brandingraften 

Trotseer de woeste golven tijdens het raften. Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en het je lukt om je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun! 

 

Suppen 

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen? 

 

Fatmax E-bike 

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit en een rondje over de fietspaden is bijzonder leuk. Aan aandacht geen gebrek. Maar hier houdt het natuurlijk niet bij op. Deze step is namelijk een offroad step en dat ga je beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast, want dit gaat hard! 

 

Beach BBQ en party 

Na een lekkere BBQ op het paviljoen blijven we hangen op het strand, we spelen beachvolleybal, kubbs of bounceball tot de zon onder is. Dan is het tijd voor onze DJ die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan met swingende deuntjes en meezinghits tijdens de party in het paviljoen.  

 

PERIODE
15 t/m 19 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 550,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 550,- BOEK NU
PERIODE
22 t/m 25 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 660,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 660,- BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 570,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 570,- BOEK NU
PERIODE
5 t/m 9 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 570,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 570,- BOEK NU
PERIODE
12 t/m 16 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 660,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 660,- BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 635,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 635,- BOEK NU
PERIODE
26 t/m 30 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf v.a. € 635,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 635,- BOEK NU

Locatie

Laguna Beach

zomerkampen Nederland

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

 

Overnachten 

In Petten staat aan het strand een klein pop-up surfdorp, inclusief gezellig Beachhouse en een paar safaritenten. De oude groepsaccommodatie is omgebouwd tot surfhostel met 24 kamers. Als je deze zomer bij ons komt, dan overnacht je in dit te gekke verblijf, op 150 meter van het strand. Het beschikt over gezellige binnen- en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een toffe dag aan en op zee. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest. 

 

Kamers 

Er zijn kamers voor 4 tot 8 personen met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het sanitair op de gang. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen. Als je in een safaritent verblijft, kun je douchen en naar de wc gaan in het algemene toiletgebouw op onze surfcamping. 

 

In het pop-up surfdorp vind je verder nog: 

 • Lounge safaritenten 
 • Hangmatten 
 • Slackline 
 • Voetbalveld 
 • Trampoline 
 • Strandstoelen 
 • Half pipe 
 • Vuurplaats 

 

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Meer info over de groepsaccommodatie Corfwater, het Beachhouse en de safaritenten aan het strand van Petten? Op slechts 22 km van Alkmaar, 43 km van Haarlem en 47 km van Amsterdam. Bekijk deze link:

 

Beachhouse

Safaritenten

 

FAQS

Hoe groot zijn de groepen? 

De groepsgrootte ligt gemiddeld rond de 15-25 deelnemers. Tijdens de clinics wordt de groep soms opgedeeld in kleinere groepen. 

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit? 

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen. 

 

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat? 

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij ‘opmerkingen’ onderaan het aanmeldingsformulier. 

 

Is deze vakantieweek geschikt voor kinderen met een bijzonderheid? 

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons. 

 

Wat doen we met slecht weer? 

Bij ons bestaat er geen slecht weer. Door de grote variëteit aan activiteiten zijn wij flexibel in het programma. En soms wordt bij woest weer een activiteit er alleen maar leuker of spectaculairder door. Bovendien beschikken we op het strand over ons ruime paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen. 

 

Is ervaring noodzakelijk? 

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma. Mocht je al wel ervaring hebben met bepaalde onderdelen zoals surfen dan gaan we jou natuurlijk uitdagen en op je eigen niveau lesgeven. 

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën? 

Ja, op het aanmeldingsformulier geef je dit aan en wij houden hier rekening mee. 

 

 

Veiligheid & certificeringen 

Reddingsbrigade Nederland 

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen. 

 

IKO 

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

VDWS 

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven. 

 

ASI en ISA 

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast. 

 

Surfbenelux 

Quicksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Quicksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches. 

 

VeBON en Tüv 

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen. 

 

Reisleiding 

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe. 

 

Heb je meer vragen? 

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl 

Andere zomerkampen

Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Pro Surfcamp

Pro Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Beach Adventure Camp

Beach Adventure Camp

Lees meer
Zomerkampen Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat