Beachfun 16+

 • Beachfun 16+
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Eat, sleep, beach, repeat

Lekker een week op het strand van Nederland. We gaan relaxen, zonnen, chillen en super vette activiteiten doen. Elke dag hebben wij een tof aanbod van verschillende activiteiten, maar is het aan jou of je meedoet of lekker in de zon gaat liggen bij onze beachclub. Je bent oud en wijs genoeg om te weten wat je leuk vindt en daarom ben je deze week ook helemaal vrij om zelf te bepalen hoe je jou dag invult. Elke ochtend maken wij het programma bekend en kan jij je inschrijven voor activiteiten zoals: surfen, windsurfen, powerkiten, kitesurfen, winchen, suppen, longboarden, fatmaxxen, expeditie robinson, bronzen of banaanvaren.

Onze instructeurs zijn altijd stoked om jou mee te nemen in hun favoriete hobby’s. Het zijn kiters, surfers en boardsporters en nemen je graag mee. Ben jij in voor een week relaxen en sporten met leeftijdsgenoten dan is dit het kamp voor jou!

Jullie beachhouse ligt aan het strand van Petten en overdag zijn we op Laguna beach, dit is de ideale plek. Door de lagune voor de deur kunnen we altijd even lekker zwemmen, maar is er ook een hele luxe plek om gewoon lekker te hangen.

Leeftijden:

16 – 18 jaar

 

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

De dagen van de vakantie hebben we ingedeeld in drie delen (ochtend, middag, avond), met een activiteit per dag deel. Hieronder een aantal activiteiten uitgelicht welke gedurende de week aanbod kunnen komen.

 

GOLFSURFEN

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt!

 

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

 

LONGBOARDEN

Deze vorm van skateboarden heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! Met een groter skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

 

Beach BBQ en party

Elke donderdagavond organiseren we een beach BBQ en party op ons paviljoen op het strand. Dit hoort natuurlijk bij een goede strandvakantie!

BRANDINGRAFTEN

Trotseer de woeste golven tijdens het raften! Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

 

SUPPEN

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt, rustig peddelen door de grachten of bij ons op de lagune, dit is echter lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we jullie meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

 

FATMAX E-BIKE

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit, een rondje over de fietspaden is leuk. Maar hier houden we het natuurlijk niet bij, deze step is namelijk een offroad step. Dit gaan we dan ook beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast want dit gaat hard!

 

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

 

vanaf € 570,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
17 t/m 21 juli 5 Nog 20+ plekken v.a. € 625,- v.a. € 625,- BOEK NU
24 t/m 28 juli 5 Nog 20+ plekken v.a. € 660,- v.a. € 660,- BOEK NU
31 juli t/m 4 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 570,- v.a. € 570,- BOEK NU
7 t/m 11 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 570,- v.a. € 570,- BOEK NU
14 t/m 18 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 570,- v.a. € 570,- BOEK NU
21 t/m 25 augustus 5 Nog 20+ plekken v.a. € 660,- v.a. € 660,- BOEK NU
28 augustus t/m 1 september 5 Nog 20+ plekken v.a. € 635,- v.a. € 635,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Overnachting in the beachhouse
 • Ontbijt, lunch en diner
 • BBQ en pizza avond in ons strandpaviljoen
 • Alle activiteiten en benodigde spullen

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Voorovernachting zondag (optioneel)
 • Huur fiets € 35,- (mag je ook zelf meenemen

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse en onze safaritenten zijn een onderdelen van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers met daarnaast een paar relaxte safaritenten. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Dit te gekke verblijf ligt op 150 meter van het strand  en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

 

Beachhouse

Safaritenten

Kamers

We hebben verschillende kamers. 4 tot 8-pers. kamers. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten. Als je bij ons in de safaritenten verblijft, kun je douchen en naar de WC in het algemene toiletgebouw op onze surfcamping.

BEGIN –EN EINDTIJDEN

Het Watersportkamp vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons paviljoen bij de lagune in Camperduin waar we gelijk beginnen met een activiteit. De bagage wordt in de tussentijd door het organisatieteam naar de Beachfarm gebracht.

 

BEGIN –EN EINDTIJDEN

Je vakantie loopt van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons paviljoen bij de lagune in Camperduin waar we gelijk beginnen met een activiteit. De bagage wordt in de tussentijd door het organisatieteam naar de Beachhouse gebracht.

 

FIETS

De accommodatie ligt op fiets afstand van de activiteiten locatie. Dus een fiets is noodzakelijk. Je kunt deze zelf meenemen, of wij huren er een voor je.

 

Paviljoen overdag

Dit is jullie paviljoen overdag. Een plek met alle faciliteiten en een fijne lounge. Ook hebben we hier een beach BBQ PARTY en pizza avond

surfclub Schoorl

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

ETEN

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit diverse broodjes, muesli, jus d’orange, diverse beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner en doen we een pizza en BBQ avond in ons strandpaviljoen. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Wat doen we met slecht weer?

Door de grote variëteit aan clinics die we aanbieden bestaat er bijna geen slecht weer. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Hiernaast zitten we op het strand in een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

 

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte ligt gemiddeld rond de 15-25 deelnemers. Tijdens de clinics zal de groep soms opgedeeld worden over kleinere groepen.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens de vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen zult maken! De groep bestaat uit tieners die allemaal ongeveer de zelfde mind set en leeftijd hebben. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma. Mocht je al wel ervaring hebben met bepaalde onderdelen zoals surfen dan zullen we jou natuurlijk op je eigen niveau lesgeven.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

VOORBEELDDAG

Ben je benieuwd hoe een typische dag op jou vakantie eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. In werkelijkheid hangen de keuze voor activiteiten af van de wind & weersvoorspellingen.

 

08:30 – 09:30 Ontbijten + keuze clinics bekend maken.

09:30 – 09:45 Gezamenlijk richting Laguna beach

10:00 – 12:00 Aanbod eerste clinic van de dag, bijvoorbeeld surfen.

12:00 – 12:45 Lunch

12:45 – 14:30 Chillen, lekker zonnen, suppen, zwemmen, vrij surfen

14:30 – 16:30 Aanbod tweede clinic van de dag, bijvoorbeeld Branding raften

16:30 – 16:45 Omkleden en rustig terug naar de beachfarm

16:45 – 18:00 Vrije tijd

18:00 – 19:00 Avondeten

19:30 – 21:00 avond clinic bijvoorbeeld longboarden.

 

CERTIFICERINGEN

IKO

IKO is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

VeBON & TÜV

VeBON is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het TÜV keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

Beachfun 16+

vanaf € 570,-

NU BOEKEN

Eat, sleep, beach, repeat

Lekker een week op het strand van Nederland. We gaan relaxen, zonnen, chillen en super vette activiteiten doen. Elke dag hebben wij een tof aanbod van verschillende activiteiten, maar is het aan jou of je meedoet of lekker in de zon gaat liggen bij onze beachclub. Je bent oud en wijs genoeg om te weten wat je leuk vindt en daarom ben je deze week ook helemaal vrij om zelf te bepalen hoe je jou dag invult. Elke ochtend maken wij het programma bekend en kan jij je inschrijven voor activiteiten zoals: surfen, windsurfen, powerkiten, kitesurfen, winchen, suppen, longboarden, fatmaxxen, expeditie robinson, bronzen of banaanvaren.

Onze instructeurs zijn altijd stoked om jou mee te nemen in hun favoriete hobby’s. Het zijn kiters, surfers en boardsporters en nemen je graag mee. Ben jij in voor een week relaxen en sporten met leeftijdsgenoten dan is dit het kamp voor jou!

Jullie beachhouse ligt aan het strand van Petten en overdag zijn we op Laguna beach, dit is de ideale plek. Door de lagune voor de deur kunnen we altijd even lekker zwemmen, maar is er ook een hele luxe plek om gewoon lekker te hangen.

Leeftijden:

16 – 18 jaar

 

De dagen van de vakantie hebben we ingedeeld in drie delen (ochtend, middag, avond), met een activiteit per dag deel. Hieronder een aantal activiteiten uitgelicht welke gedurende de week aanbod kunnen komen.

 

GOLFSURFEN

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt!

 

Freerunnen

Bij freerunning gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Freerunning worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

 

LONGBOARDEN

Deze vorm van skateboarden heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! Met een groter skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

 

Beach BBQ en party

Elke donderdagavond organiseren we een beach BBQ en party op ons paviljoen op het strand. Dit hoort natuurlijk bij een goede strandvakantie!

BRANDINGRAFTEN

Trotseer de woeste golven tijdens het raften! Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

 

SUPPEN

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt, rustig peddelen door de grachten of bij ons op de lagune, dit is echter lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we jullie meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

 

FATMAX E-BIKE

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit, een rondje over de fietspaden is leuk. Maar hier houden we het natuurlijk niet bij, deze step is namelijk een offroad step. Dit gaan we dan ook beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast want dit gaat hard!

 

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

 

PERIODE
17 t/m 21 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 625,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 625,- BOEK NU
PERIODE
24 t/m 28 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 660,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 660,- BOEK NU
PERIODE
31 juli t/m 4 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 570,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 570,- BOEK NU
PERIODE
7 t/m 11 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 570,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 570,- BOEK NU
PERIODE
14 t/m 18 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 570,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 570,- BOEK NU
PERIODE
21 t/m 25 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 660,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 660,- BOEK NU
PERIODE
28 augustus t/m 1 september
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf v.a. € 635,-
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 635,- BOEK NU

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse en onze safaritenten zijn een onderdelen van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers met daarnaast een paar relaxte safaritenten. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Dit te gekke verblijf ligt op 150 meter van het strand  en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

 

Beachhouse

Safaritenten

Kamers

We hebben verschillende kamers. 4 tot 8-pers. kamers. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten. Als je bij ons in de safaritenten verblijft, kun je douchen en naar de WC in het algemene toiletgebouw op onze surfcamping.

BEGIN –EN EINDTIJDEN

Het Watersportkamp vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons paviljoen bij de lagune in Camperduin waar we gelijk beginnen met een activiteit. De bagage wordt in de tussentijd door het organisatieteam naar de Beachfarm gebracht.

 

BEGIN –EN EINDTIJDEN

Je vakantie loopt van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons paviljoen bij de lagune in Camperduin waar we gelijk beginnen met een activiteit. De bagage wordt in de tussentijd door het organisatieteam naar de Beachhouse gebracht.

 

FIETS

De accommodatie ligt op fiets afstand van de activiteiten locatie. Dus een fiets is noodzakelijk. Je kunt deze zelf meenemen, of wij huren er een voor je.

 

Paviljoen overdag

Dit is jullie paviljoen overdag. Een plek met alle faciliteiten en een fijne lounge. Ook hebben we hier een beach BBQ PARTY en pizza avond

surfclub Schoorl

ETEN

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit diverse broodjes, muesli, jus d’orange, diverse beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner en doen we een pizza en BBQ avond in ons strandpaviljoen. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Als het kamp niet doorgaat vanwege corona, wat zijn dan jullie voorwaarde?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Wat doen we met slecht weer?

Door de grote variëteit aan clinics die we aanbieden bestaat er bijna geen slecht weer. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Hiernaast zitten we op het strand in een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

 

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte ligt gemiddeld rond de 15-25 deelnemers. Tijdens de clinics zal de groep soms opgedeeld worden over kleinere groepen.

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens de vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen zult maken! De groep bestaat uit tieners die allemaal ongeveer de zelfde mind set en leeftijd hebben. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma. Mocht je al wel ervaring hebben met bepaalde onderdelen zoals surfen dan zullen we jou natuurlijk op je eigen niveau lesgeven.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@djus.nl

 

VOORBEELDDAG

Ben je benieuwd hoe een typische dag op jou vakantie eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. In werkelijkheid hangen de keuze voor activiteiten af van de wind & weersvoorspellingen.

 

08:30 – 09:30 Ontbijten + keuze clinics bekend maken.

09:30 – 09:45 Gezamenlijk richting Laguna beach

10:00 – 12:00 Aanbod eerste clinic van de dag, bijvoorbeeld surfen.

12:00 – 12:45 Lunch

12:45 – 14:30 Chillen, lekker zonnen, suppen, zwemmen, vrij surfen

14:30 – 16:30 Aanbod tweede clinic van de dag, bijvoorbeeld Branding raften

16:30 – 16:45 Omkleden en rustig terug naar de beachfarm

16:45 – 18:00 Vrije tijd

18:00 – 19:00 Avondeten

19:30 – 21:00 avond clinic bijvoorbeeld longboarden.

 

CERTIFICERINGEN

IKO

IKO is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

VeBON & TÜV

VeBON is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het TÜV keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

Andere zomerkampen

Meivakantiekamp

Meivakantiekamp

Lees meer
Meivakantie zomerkamp
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Pro Surfcamp

Pro Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat