Watersportkamp

 • Watersportkamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Tot the max bij het Watersportkamp

13 t/m 16 jaar

Wil jij een week met je leeftijdsgenoten verschillende vette en nieuwe activiteiten op het water uitproberen? En ben je tussen de 13 en 16 jaar? Dan ben je hier aan het goede adres. Tijdens de watersportweek draait (bijna) alles om water. We gaan o.a. raften, golfsurfen, suppen en ook lekker retro windsurfen. Pas op het moment dat je handen en voeten helemaal rimpelig worden van al het water gaan we ook andere activiteiten doen. Wat dacht je van Expeditie Robinson, longboarden en fatmaxxen op een vet offroad parcours.

Onze instructeurs zijn naast professionele water- en boardsporters stoked om jullie een week mee te nemen en les te geven. Elke dag doe je minimaal twee activiteiten. Even afhankelijk van het weer proberen we meerdere activiteiten in jouw watersportweek terug te laten komen. En… wees maar niet bang, naast al het sporten is er voldoende tijd om te chillaxen en te bronzen.

Het watersportkamp vindt plaats in Camperduin gedurende alle midweken van de zomervakantie.

 

 

VROEGBOEKDEAL: FAMILIELID HOOKIPA BEACH

Wij hebben in Camperduin een surfclub, genaamd Hookipa Beach met faciliteiten als lounge, kleedkamers, warme douche, BBQ etc.. In de zomervakantie is dit onze homebase voor de zomerkampen, maar je kunt ook lid worden en het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten. Jij mag met je familie, als je vóór 2 april boekt, gratis gebruik maken van Hookipa tot 15 juli.

 

 

vanaf € 620,-

NU BOEKEN

EEN DAG UIT HET WATERSPORTKAMP

Het Watersportkamp vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang voor de deelnemers is om maandag om 10:00 uur in Petten en duurt tot vrijdag om 16.30 uur.

 

Voorbeelddag

Ben je benieuwd hoe een typische dag tijdens het watersportkamp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. Elke dag is gevuld met andere activiteiten, waarbij we rekeninghouden met de weersomstandigheden.

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het watersportkamp
10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw watersportkamp
10:15 – 11:00 Activiteit 1 (bijvoorbeeld; golfsurfen, longboarden, Fatmax E-bike, etc.)
11:00 – 12:30 Chillen en beachgames bij de lounche
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Winchen op de lagoon en Fatmax rijden!
16:30 – 18:00 Suppen
18:00 – 19:00 Diner of BBQ op het strand
19:30 – 21:00 Longboarden!

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

 

Andere activiteiten

Het watersportkamp is ingedeeld in dagdelen en per dagdeel doe je een activiteit. We vertellen je graag over een paar activiteiten die zeker aan bod komen.

 

Golfsurfen

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook een van de meest verslavende boardsport. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot aan het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt.

 

Longboarden

Heb je dit al eens gedaan? Deze vorm van skateboarden wordt steeds meer populair en uiteraard springen wij er ook op. Met een groot skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken.

 

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het raften. Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en het je lukt om je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

 

Suppen

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het

niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

 

Fatmax E-bike

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit en een rondje over de fietspaden is bijzonder leuk. Aan aandacht geen gebrek. Maar hier houdt het natuurlijk niet bij op. Deze step is namelijk een offroad step en dat ga je beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast, want dit gaat hard!

 

Beach BBQ en party

Op de donderdagavond geniet je van de BBQ op het paviljoen blijf je lekker hangen op het strand, waar we blijven tot we de zon onder zien gaan. Dan is het tijd voor onze DJ die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan met swingende deuntjes en meezinghits tijdens de party in het paviljoen.

 

En ook:

· Expeditie Robinson

· Biosscoopavond

· BBQ op ons strandpaviljoen

· Pizza avond op ons strandpaviljoen

· Genoeg tijd om te chillen

vanaf € 620,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
15 t/m 19 juli 5 Nog genoeg plek n.v.t. v.a. € 690 BOEK NU
22 t/m 26 juli 5 Nog genoeg plek n.v.t. v.a. € 690- BOEK NU
29 juli t/m 2 augustus 5 Nog genoeg plek n.v.t. v.a. € 610,- BOEK NU
5 t/m 9 augustus 5 Nog genoeg plek n.v.t. v.a. € 620,- BOEK NU
12 t/m 16 augustus 5 Nog genoeg plek n.v.t. v.a. € 620,- BOEK NU
19 t/m 23 augustus 5 Nog genoeg plek n.v.t. v.a. € 675,- BOEK NU
26 t/m 30 augustus 5 Nog genoeg plek n.v.t. v.a. € 675,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Verblijf
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner bij overnachting

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Voorovernachting zondag (optioneel)

Daglocatie 1: Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Daglocatie 2: Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

OVERNACHTEN in stayokay 

We overnachten in Stayokay Egmond. Het valt meteen op, van binnen en van buiten: Stayokay Egmond is ruim opgezet en er heerst een gezellige relaxte vibe. Het gezellige restaurant, zon­overgoten terrassen en veel mogelijk­heden voor activiteiten maken dit voor ons een topplek. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals een klein festival of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

KAMERS 

Er zijn kamers voor 4 tot 6 personen met eigen sanitair. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen.

 

IN onze groepsaccommodatie vind JE VERDER NOG: 

 • Lounge safaritent
 • Hangmatten
 • Slackline
 • Voetbalveld
 • Air hockey
 • Chillruimtes
 • Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in Stayokay? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Stayokay

vanaf € 620,-

NU BOEKEN

FAQS

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Wij willen met een groep komen, kan dat?  

Ja natuurlijk kan dat, nog sterker dat vinden wij alleen maar gezellig. Wel willen we jullie erop wijzen dat we tijdens het kamp er graag één grote groep van maken. Om dit te bevorderen splitsen we groepen van vier en meer ook weleens tijdens activiteiten. Geen zorgen, de meeste activiteiten doen we met zijn alle. 

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Is het Watersportkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma. Mocht je al wel ervaring hebben met bepaalde onderdelen zoals surfen dan gaan we jou natuurlijk uitdagen en op je eigen niveau lesgeven.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het watersportkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Bovendien zitten we op het strand naast een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

 

Moet ik mijn eigen spullen meenemen?

Natuurlijk mag je jouw eigen spullen meenemen. Heb jij je eigen wetsuit, surfplank, kiteset of skateboard? Neem deze lekker mee, want niks is zo fijn als je eigen spullen. Natuurlijk hebben wij ook onwijs veel materialen waar je gebruik van kan maken.

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

 

vanaf € 620,-

NU BOEKEN

Watersportkamp

vanaf € 620,-

NU BOEKEN

Tot the max bij het Watersportkamp

13 t/m 16 jaar

Wil jij een week met je leeftijdsgenoten verschillende vette en nieuwe activiteiten op het water uitproberen? En ben je tussen de 13 en 16 jaar? Dan ben je hier aan het goede adres. Tijdens de watersportweek draait (bijna) alles om water. We gaan o.a. raften, golfsurfen, suppen en ook lekker retro windsurfen. Pas op het moment dat je handen en voeten helemaal rimpelig worden van al het water gaan we ook andere activiteiten doen. Wat dacht je van Expeditie Robinson, longboarden en fatmaxxen op een vet offroad parcours.

Onze instructeurs zijn naast professionele water- en boardsporters stoked om jullie een week mee te nemen en les te geven. Elke dag doe je minimaal twee activiteiten. Even afhankelijk van het weer proberen we meerdere activiteiten in jouw watersportweek terug te laten komen. En… wees maar niet bang, naast al het sporten is er voldoende tijd om te chillaxen en te bronzen.

Het watersportkamp vindt plaats in Camperduin gedurende alle midweken van de zomervakantie.

 

 

VROEGBOEKDEAL: FAMILIELID HOOKIPA BEACH

Wij hebben in Camperduin een surfclub, genaamd Hookipa Beach met faciliteiten als lounge, kleedkamers, warme douche, BBQ etc.. In de zomervakantie is dit onze homebase voor de zomerkampen, maar je kunt ook lid worden en het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten. Jij mag met je familie, als je vóór 2 april boekt, gratis gebruik maken van Hookipa tot 15 juli.

 

 

EEN DAG UIT HET WATERSPORTKAMP

Het Watersportkamp vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang voor de deelnemers is om maandag om 10:00 uur in Petten en duurt tot vrijdag om 16.30 uur.

 

Voorbeelddag

Ben je benieuwd hoe een typische dag tijdens het watersportkamp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. Elke dag is gevuld met andere activiteiten, waarbij we rekeninghouden met de weersomstandigheden.

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het watersportkamp
10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw watersportkamp
10:15 – 11:00 Activiteit 1 (bijvoorbeeld; golfsurfen, longboarden, Fatmax E-bike, etc.)
11:00 – 12:30 Chillen en beachgames bij de lounche
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Winchen op de lagoon en Fatmax rijden!
16:30 – 18:00 Suppen
18:00 – 19:00 Diner of BBQ op het strand
19:30 – 21:00 Longboarden!

Hoe ziet dan er dan uit? Kijk op onze Tiktok voor een goed beeld van de week>>

 

Andere activiteiten

Het watersportkamp is ingedeeld in dagdelen en per dagdeel doe je een activiteit. We vertellen je graag over een paar activiteiten die zeker aan bod komen.

 

Golfsurfen

Golfsurfen is de ‘original boardsport’ die er is en is ook een van de meest verslavende boardsport. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot aan het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt.

 

Longboarden

Heb je dit al eens gedaan? Deze vorm van skateboarden wordt steeds meer populair en uiteraard springen wij er ook op. Met een groot skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken.

 

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het raften. Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en het je lukt om je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

 

Suppen

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt. Rustig peddelen door de grachten of bij ons op de Lagune is toch lastiger dan je zou verwachten. Het

niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we je meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

 

Fatmax E-bike

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit en een rondje over de fietspaden is bijzonder leuk. Aan aandacht geen gebrek. Maar hier houdt het natuurlijk niet bij op. Deze step is namelijk een offroad step en dat ga je beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast, want dit gaat hard!

 

Beach BBQ en party

Op de donderdagavond geniet je van de BBQ op het paviljoen blijf je lekker hangen op het strand, waar we blijven tot we de zon onder zien gaan. Dan is het tijd voor onze DJ die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan met swingende deuntjes en meezinghits tijdens de party in het paviljoen.

 

En ook:

· Expeditie Robinson

· Biosscoopavond

· BBQ op ons strandpaviljoen

· Pizza avond op ons strandpaviljoen

· Genoeg tijd om te chillen

PERIODE
15 t/m 19 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 690 BOEK NU
PERIODE
22 t/m 26 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 690- BOEK NU
PERIODE
29 juli t/m 2 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 610,- BOEK NU
PERIODE
5 t/m 9 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 620,- BOEK NU
PERIODE
12 t/m 16 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 620,- BOEK NU
PERIODE
19 t/m 23 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 675,- BOEK NU
PERIODE
26 t/m 30 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog genoeg plek
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 675,- BOEK NU

Daglocatie 1: Laguna Beach

Tijdens je zomerkamp zal je vaak gebruik maken van Laguna Beach. Ons evenementenpaviljoen is tijdens de zomer helemaal verbouwd naar een watersportpaviljoen waar we gaan chillen in een van de zitzakken, lunchen, pizza’s bakken en we kunnen er omkleden en douchen. Daarnaast gebruiken we Laguna Beach als het weer wat minder is. We hebben verschillende ruimtes die we kunnen gebruiken voor binnen activiteiten.

Daglocatie 2: Hookipa Beach

Iets ten noorden van Laguna Beach, ligt Hookipa Beach. Dit is onze watersportclub waar we kitesurf en golfsurflessen organiseren. Tijdens je kamp ga je zeker gebruik maken van onze surfwalhalla. Blijf je slapen? Dan ga je hier met ons ook een te gekke beachparty meemaken.

Surfclub Schoorl

OVERNACHTEN in stayokay 

We overnachten in Stayokay Egmond. Het valt meteen op, van binnen en van buiten: Stayokay Egmond is ruim opgezet en er heerst een gezellige relaxte vibe. Het gezellige restaurant, zon­overgoten terrassen en veel mogelijk­heden voor activiteiten maken dit voor ons een topplek. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvindt zoals een klein festival of de longboardavond. Kortom, niet alleen overdag, ook ’s avonds is het één groot feest.

 

KAMERS 

Er zijn kamers voor 4 tot 6 personen met eigen sanitair. Uiteraard deel je je kamer met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen.

 

IN onze groepsaccommodatie vind JE VERDER NOG: 

 • Lounge safaritent
 • Hangmatten
 • Slackline
 • Voetbalveld
 • Air hockey
 • Chillruimtes
 • Vuurplaats

 

Wil je een dag eerder komen slapen in Stayokay? Dat kan. Boek dan een voor-overnachting. 

 

Eten & drinken 

Elke dag zorgt het team voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt. Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse belegsoorten en thee of koffie. De lunch gebruik je bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Elke avond krijg je in het strandpaviljoen een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we een keer een pizza-avond en een BBQ avond. Tussendoor zorgen we voor voldoende rustmomenten waarbij je wat kunt drinken en/of eten. 

 

Stayokay

FAQS

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Wij willen met een groep komen, kan dat?  

Ja natuurlijk kan dat, nog sterker dat vinden wij alleen maar gezellig. Wel willen we jullie erop wijzen dat we tijdens het kamp er graag één grote groep van maken. Om dit te bevorderen splitsen we groepen van vier en meer ook weleens tijdens activiteiten. Geen zorgen, de meeste activiteiten doen we met zijn alle. 

 

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Jazeker en je bent vast niet de enige. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens je vakantie nieuwe vrienden en vriendinnen gaat maken. De groep bestaat uit boys and girls die ongeveer dezelfde mindset en leeftijd hebben. Bovendien zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

 

 Hoelaat moet je naar bed?

Dat ligt bij ons onwijs aan het avond programma en het ochtend programma, vanaf 22:00 is het stil op de slaapkamers zodat iedereen die wilt slapen hier de kans voor krijgt. Maar daar hoef jij dan nog niet te zijn! We hebben een aantal gezellige chilplekken in en rond het beachhouse waarvan jou kampgroep er ook één krijgt aangewezen. Hier mag jij lekker blijven chillen, kletsen of spelletjes spelen tot de latere uurtjes. Op een gegeven moment gaan we jullie wel aanmoedigen om naar bed te gaan, want als je de volgende dag te moe bent voor de activiteiten is dat natuurlijk zonde!

 

Is het Watersportkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Jazeker, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij wel ervaren en kundig door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem even persoonlijk contact op met ons.

 

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma. Mocht je al wel ervaring hebben met bepaalde onderdelen zoals surfen dan gaan we jou natuurlijk uitdagen en op je eigen niveau lesgeven.

 

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij houden hier rekening mee.

 

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het watersportkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Bovendien zitten we op het strand naast een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

 

Moet ik mijn eigen spullen meenemen?

Natuurlijk mag je jouw eigen spullen meenemen. Heb jij je eigen wetsuit, surfplank, kiteset of skateboard? Neem deze lekker mee, want niks is zo fijn als je eigen spullen. Natuurlijk hebben wij ook onwijs veel materialen waar je gebruik van kan maken.

 

Veiligheid & certificeringen

Reddingsbrigade Nederland

Onze instructeurs zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. Zij hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer- en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. ‘Zeekennis’ is een belangrijk onderdeel bij de activiteiten, zodat leerlingen na een cursus bij Quicksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

 

IKO

IKO is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

VDWS

VDWS is wereldwijd hét keurmerk voor kitesurfscholen en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een VWDS opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

 

ASI en ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

 

VeBON en Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBON waarborgt de kwaliteit van haar leden door kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

 

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons meedoen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Uiteraard werken wij binnen al onze kampen ten alle tijden met het vierogen principe.

 

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (072) 509 27 73 of stuur een mailtje info@djus.nl

 

Zomerkamp Nederland

Bas is jouw instructeur!

Deze koning der skilatten kan na 5 jaar oefenen bij ons nu ook een heel aardig bochtje draaien op de surfplank. Waarom hij nog niet aan het kiten is blijft een raadsel, want hij is onze expert met de powerkite. Vanuit de opleiding Sport en bewegen is Bas met het strand en de jongens in aanraking gekomen en sindsdien is hij niet meer weg gegaan. Ondertussen is hij één van onze meest ervaren instructeurs die jullie graag meeneemt in zijn passie voor de zee, het strand en de wind.

Andere zomerkampen

Beachfun 16+

Beachfun 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland
Pro Surfcamp

Pro Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat