Watersportkamp

 • Watersportkamp
 • Activiteiten
 • Data & Kosten
 • Locatie
 • Extra info

Watersportkamp

De tienervakantie voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar! Wil jij een week met je leeftijdsgenoten verschillende vette en nieuwe activiteiten op het water uitproberen? Wij gaan tijdens de watersportweek wateractiviteiten doen als Raften, Golfsurfen, Banaanvaren, SUPPEN en Windsurfen. Omdat je niet 24/7 in het water kunt en wil liggen gaan we daartussen ook nog  Powerkiten, Longboarden en Fatmaxxen op een heel vet offroad parcours.

Onze instructeurs zijn naast professionele water en boardsporters stoked om jullie een week mee te nemen en les te geven! Elke dag doen we minimaal 2 activiteiten en afhankelijk van het weer proberen we meerdere activiteiten terug te laten komen. Wees maar niet bang. Naast al het sporten zal er voldoende tijd zijn om te chillaxen en te bronzen.

Het watersportkamp vind plaats in Camperduin gedurende alle midweken van de zomervakantie. Het kamp is zowel met als zonder overnachting te boeken. Kies je voor het dagkamp dan ben je dagelijks van 10:00 – 16:00 uur bij ons op het kamp om hierna in je eigen bed te slapen. Blijf je slapen dan pak je natuurlijk een extra deel programma en gezelligheid mee!

 

Leeftijden

13 t/m 18 jaar

WAAROM EEN WATERSPORTKAMP BIJ DE JONGENS UIT SCHOORL?

 • Eén van de mooiste watersport plaatsen van Nederland!
 • Een combinatie tussen retrosporten en nieuwe sporten
 • Begeleiding door bevoegde instructeurs met jaren ervaring in de verschillende sporten.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

 

vanaf € 595,-

NU BOEKEN

Het watersportkamp bestaat altijd uit twee dagdelen, welke beide gevuld zijn met een toffe uitdagende activiteit zoals Golfsurfen, Longboarden of Brandingraften.

Hieronder een aantal activiteiten uitgelicht welke gedurende de week aanbod kunnen komen.

GOLFSURFEN

Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt!

Beach BBQ en party

Elke donderdagavond organiseren we een beach BBQ en party op ons paviljoen op het strand. Dit hoort natuurlijk bij een goede strandvakantie!

LONGBOARDEN

Deze vorm van skateboarden heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! Met een groter skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

BRANDINGRAFTEN

Trotseer de woeste golven tijdens het raften! Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

SUPPEN

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt, rustig peddelen door de grachten of bij ons op de lagune, dit is echter lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we jullie meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

FATMAX E-BIKE

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit, een rondje over de fietspaden is leuk. Maar hier houden we het natuurlijk niet bij, deze step is namelijk een offroad step. Dit gaan we dan ook beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast want dit gaat hard!

Maar ook;

Suppen

Windsurfen

Biosscoopavond (als je blijft slapen)

BBQ op ons strandpaviljoen (als je blijft slapen)

Pizza avond op ons strandpaviljoen (als je blijft slapen)

Genoeg tijd om te chillen

vanaf € 595,-

NU BOEKEN
Periode Dagen Beschikbaarheid Prijs Prijs incl. overnachting  
10 t/m 14 juli 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 600,- BOEK NU
17 t/m 21 juli 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 665,- BOEK NU
24 t/m 28 juli 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 705,- BOEK NU
31 juli t/m 4 augustus 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 605,- BOEK NU
7 t/m 11 augustus 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 595,- BOEK NU
14 t/m 18 augustus 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 605,- BOEK NU
21 t/m 25 augustus 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 705,- BOEK NU
28 augustus t/m 1 september 5 Nog 20+ plekken n.v.t. v.a. € 680,- BOEK NU

WEL INBEGREPEN

 • Lunch, tussendoortjes, fruit en drinken
 • Verzekeringen
 • Verblijf
 • Alle activiteiten
 • T-shirt
 • Ontbijt en diner bij overnachting

NIET INBEGREPEN

 • Annuleringsverzekering
 • Voorovernachting zondag (optioneel)
 • Huur fiets € 35,- (alleen nodig bij overnachting)

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach (Bij de lagune van Camperduin)

 

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse is een onderdeel van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het watersportkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

Kamers

We hebben verschillende kamers. 6 tot 12-pers. kamers. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

BEGIN –EN EINDTIJDEN

Het Watersportkamp vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang voor de deelnemers met overnachting is om maandag om 8:45 in petten en duurt tot vrijdag om 16:30. Als je thuis slaapt dan duurt elke kampdag van 9:30 tot 16:00.

FIETS

De accommodatie ligt op fietsafstand vanaf het Watersportkamp. Deelnemers aan het Watersportkamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand tussen Camperduin en Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

 

 

vanaf € 595,-

NU BOEKEN

Eten

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

Veelgestelde vragen

 

Wat doen jullie tegen de huidige maatregelen omtrent het corona virus?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het watersportkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Hiernaast zitten we op het strand in een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Kan ik bij mijn vriend, vriendin, broer of zus in de groep?

Ja dit kan zeker! Op de dag zelf zal de groepsindeling worden gemaakt. De groep wordt ingedeeld op leeftijd, ervaring, maar nog belangrijker. Bij wie jij in de groep wilt komen! Wel belangrijk om tijdens het inschrijven op de website even een opmerking te plaatsen met wie jij samen in de groep wilt.

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens het strandkamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma.
Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?
Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

In verband met de huidige maatregelen omtrent het corona virus hebben wij onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Moet ik mijn eigen spullen meenemen?

Natuurlijk mag je jouw eigen spullen meenemen. Heb jij je eigen wetsuit, surfplank, kiteset of skateboard. Neem deze lekker mee, want niks is zo fijn als je eigen spullen. Natuurlijk hebben wij ook onwijs veel materialen waar je gebruik van kan maken.

Ik ga op dag kamp. Wat neem ik mee?

Wij zorgen voor al het materiaal en de wetsuits. Je hoeft dus alleen zwemkleding, een handdoek, zonnebrand, eventueel een warme trui, drinken en tussendoortje(s) mee te nemen. De lunch is inbegrepen. We zorgen dat er tijdens de lunch genoeg drinken aanwezig is.

Voorbeelddag

Ben je benieuwd hoe een typische dag op het watersportkamp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. In werkelijkheid hangen de keuze voor activiteiten af van de wind & weersvoorspellingen.

DAGKAMP

10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw watersportkamp
10:15 – 11:00 Activiteit 1 (bijvoorbeeld; golfsurfen, longboarden, Fatmax E-bike, etc.)
11:00 – 12:30 Activiteit 2 (bijvoorbeeld;  branding raften, suppen, windsurfen, etc.)
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Winchen op de lagoon en Fatmax rijden!
15:30 – 16:00 Afbouw kamp

 

Watersportkamp inclusief overnachting

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het watersportkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de Beachfarm
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Diner of BBQ op het strand
19:30 – 21:00 Longboarden!

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

 

Certificeringen

IKO

IKO is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

VeBON & TÜV

VeBON is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het TÜV keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

vanaf € 595,-

NU BOEKEN

Watersportkamp

vanaf € 595,-

NU BOEKEN

Watersportkamp

De tienervakantie voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar! Wil jij een week met je leeftijdsgenoten verschillende vette en nieuwe activiteiten op het water uitproberen? Wij gaan tijdens de watersportweek wateractiviteiten doen als Raften, Golfsurfen, Banaanvaren, SUPPEN en Windsurfen. Omdat je niet 24/7 in het water kunt en wil liggen gaan we daartussen ook nog  Powerkiten, Longboarden en Fatmaxxen op een heel vet offroad parcours.

Onze instructeurs zijn naast professionele water en boardsporters stoked om jullie een week mee te nemen en les te geven! Elke dag doen we minimaal 2 activiteiten en afhankelijk van het weer proberen we meerdere activiteiten terug te laten komen. Wees maar niet bang. Naast al het sporten zal er voldoende tijd zijn om te chillaxen en te bronzen.

Het watersportkamp vind plaats in Camperduin gedurende alle midweken van de zomervakantie. Het kamp is zowel met als zonder overnachting te boeken. Kies je voor het dagkamp dan ben je dagelijks van 10:00 – 16:00 uur bij ons op het kamp om hierna in je eigen bed te slapen. Blijf je slapen dan pak je natuurlijk een extra deel programma en gezelligheid mee!

 

Leeftijden

13 t/m 18 jaar

WAAROM EEN WATERSPORTKAMP BIJ DE JONGENS UIT SCHOORL?

 • Eén van de mooiste watersport plaatsen van Nederland!
 • Een combinatie tussen retrosporten en nieuwe sporten
 • Begeleiding door bevoegde instructeurs met jaren ervaring in de verschillende sporten.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan gerust een keer langs bij Laguna beach in Camperduin.

Speciale Corona maatregelen

We hanteren aangescherpte maatregelen

Bij De Jongens uit Schoorl hebben de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

Alsnog vragen? Neem gerust contact op

 

Het watersportkamp bestaat altijd uit twee dagdelen, welke beide gevuld zijn met een toffe uitdagende activiteit zoals Golfsurfen, Longboarden of Brandingraften.

Hieronder een aantal activiteiten uitgelicht welke gedurende de week aanbod kunnen komen.

GOLFSURFEN

Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt!

Beach BBQ en party

Elke donderdagavond organiseren we een beach BBQ en party op ons paviljoen op het strand. Dit hoort natuurlijk bij een goede strandvakantie!

LONGBOARDEN

Deze vorm van skateboarden heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! Met een groter skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

BRANDINGRAFTEN

Trotseer de woeste golven tijdens het raften! Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

SUPPEN

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt, rustig peddelen door de grachten of bij ons op de lagune, dit is echter lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we jullie meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

FATMAX E-BIKE

Deze elektrische step ziet er vanaf moment één al tof uit, een rondje over de fietspaden is leuk. Maar hier houden we het natuurlijk niet bij, deze step is namelijk een offroad step. Dit gaan we dan ook beleven in de omgeving van Camperduin. Hou je vast want dit gaat hard!

Maar ook;

Suppen

Windsurfen

Biosscoopavond (als je blijft slapen)

BBQ op ons strandpaviljoen (als je blijft slapen)

Pizza avond op ons strandpaviljoen (als je blijft slapen)

Genoeg tijd om te chillen

PERIODE
10 t/m 14 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 600,- BOEK NU
PERIODE
17 t/m 21 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 665,- BOEK NU
PERIODE
24 t/m 28 juli
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 705,- BOEK NU
PERIODE
31 juli t/m 4 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 605,- BOEK NU
PERIODE
7 t/m 11 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 595,- BOEK NU
PERIODE
14 t/m 18 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 605,- BOEK NU
PERIODE
21 t/m 25 augustus
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 705,- BOEK NU
PERIODE
28 augustus t/m 1 september
DAGEN
5
BESCHIKBAARHEID
Nog 20+ plekken
PRIJS
vanaf n.v.t.
PRIJS INCL. OVERNACHTING
vanaf v.a. € 680,- BOEK NU

Locaties

Camperduin aan zee: Laguna Beach (Bij de lagune van Camperduin)

 

Overnachten

In Petten hebben we aan het strand een klein pop-up surfdorp gebouwd. Het Beachhouse is een onderdeel van dit surfdorp. We hebben deze oude groepsaccommodatie omgebouwd tot (coronaproof) surfhostel met 24 kamers. Hier verblijf je als je bij ons komt overnachten deze zomer. Deze te gekke accommodatie ligt op geringe afstand van het watersportkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een heerlijke dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een spetterend programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de longboard avond. Kortom, niet alleen overdag is één groot feest!

Wil je een dag eerder komen slapen in het Beachhouse? Dat kan! Boek dan een extra voorovernachting van zondag op maandag.

 

In ons pop-up surfdorp vind je;

Lounge safari tenten

Hangmatten

Slackline

Voetbalveld

Trampoline

Strandstoelen

Kamers

We hebben verschillende kamers. 6 tot 12-pers. kamers. We beschikken over kamers met eigen sanitair. Bij sommige kamers is het eigen sanitair op de gang. Wij zorgen dat je met leeftijdsgenoten en/of vrienden of vriendinnen op de kamer komt te zitten.

BEGIN –EN EINDTIJDEN

Het Watersportkamp vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang voor de deelnemers met overnachting is om maandag om 8:45 in petten en duurt tot vrijdag om 16:30. Als je thuis slaapt dan duurt elke kampdag van 9:30 tot 16:00.

FIETS

De accommodatie ligt op fietsafstand vanaf het Watersportkamp. Deelnemers aan het Watersportkamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

Foto’s
We hebben een Beachhouse aan het strand tussen Camperduin en Petten. Zie hier alle info over onze accommodatie

 

 

Eten

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit brood, muesli, jus d’orange, diverse beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

Veelgestelde vragen

 

Wat doen jullie tegen de huidige maatregelen omtrent het corona virus?

Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het watersportkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat. Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Hiernaast zitten we op het strand in een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Kan ik bij mijn vriend, vriendin, broer of zus in de groep?

Ja dit kan zeker! Op de dag zelf zal de groepsindeling worden gemaakt. De groep wordt ingedeeld op leeftijd, ervaring, maar nog belangrijker. Bij wie jij in de groep wilt komen! Wel belangrijk om tijdens het inschrijven op de website even een opmerking te plaatsen met wie jij samen in de groep wilt.

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens het strandkamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma.
Houden jullie rekening met dieetwensen en allergieën?
Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

In verband met de huidige maatregelen omtrent het corona virus hebben wij onze annuleringsvoorwaarden aangepast. Wanneer het zomerkamp door COVID-19 niet door kan gaan is het mogelijk om de boeking, in overleg met ons, tot 4 dagen vooraf kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan zullen wij de kosten retourneren.

Moet ik mijn eigen spullen meenemen?

Natuurlijk mag je jouw eigen spullen meenemen. Heb jij je eigen wetsuit, surfplank, kiteset of skateboard. Neem deze lekker mee, want niks is zo fijn als je eigen spullen. Natuurlijk hebben wij ook onwijs veel materialen waar je gebruik van kan maken.

Ik ga op dag kamp. Wat neem ik mee?

Wij zorgen voor al het materiaal en de wetsuits. Je hoeft dus alleen zwemkleding, een handdoek, zonnebrand, eventueel een warme trui, drinken en tussendoortje(s) mee te nemen. De lunch is inbegrepen. We zorgen dat er tijdens de lunch genoeg drinken aanwezig is.

Voorbeelddag

Ben je benieuwd hoe een typische dag op het watersportkamp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. In werkelijkheid hangen de keuze voor activiteiten af van de wind & weersvoorspellingen.

DAGKAMP

10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw watersportkamp
10:15 – 11:00 Activiteit 1 (bijvoorbeeld; golfsurfen, longboarden, Fatmax E-bike, etc.)
11:00 – 12:30 Activiteit 2 (bijvoorbeeld;  branding raften, suppen, windsurfen, etc.)
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Winchen op de lagoon en Fatmax rijden!
15:30 – 16:00 Afbouw kamp

 

Watersportkamp inclusief overnachting

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het watersportkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de Beachfarm
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Diner of BBQ op het strand
19:30 – 21:00 Longboarden!

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

 

Certificeringen

IKO

IKO is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

VeBON & TÜV

VeBON is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het TÜV keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

 

Zomerkamp Nederland

Bas is jouw instructeur!

Deze koning der skilatten kan na 5 jaar oefenen bij ons nu ook een heel aardig bochtje draaien op de surfplank. Waarom hij nog niet aan het kiten is blijft een raadsel, want hij is onze expert met de powerkite. Vanuit de opleiding Sport en bewegen is Bas met het strand en de jongens in aanraking gekomen en sindsdien is hij niet meer weg gegaan. Ondertussen is hij één van onze meest ervaren instructeurs die jullie graag meeneemt in zijn passie voor de zee, het strand en de wind.

Andere zomerkampen

Meivakantiekamp

Meivakantiekamp

Lees meer
Meivakantie zomerkamp
Beachfun 16+

Beachfun 16+

Lees meer
Zomerkampen Nederland
Quiksilver Surfcamp

Quiksilver Surfcamp

Lees meer
Surfkamp Nederland

Contact info

Bel ons: 072 509 2773
Mail ons: info@djus.nl
Of kom langs in Schoorl:
Laguna Beach
Strand Camperduin

Back to top telefoon
WhatsApp chat